Fenicul la cuptor
#1
Postat 01 June 2010 - 12:40 PM
L-am taiat solzi, in lung, l-am asezat intr-o tava, l-am stropit cu ulei de masline extra, am introdus in cuptor 200 de grade pentru 10 minute.
I-am presarat cu parmigiano din abundenta si i-am introdus iar in cuptor pentru inca 5 minute.
Noua ne-au placut foarte mult, chiar si lui Manu!
#2
Postat 01 June 2010 - 12:49 PM
Nu gaseam bucata pe masa!
#3
Postat 01 June 2010 - 12:51 PM
Interesanta combinatia, mie feniculul crud nu-mi place, o sa il incerc asa
#4
Postat 01 June 2010 - 12:57 PM
Eu mancam numai crud.Il puneam lui Manu in supita, cand era mica si ea-l manca fiert.Acum numai crud.
Reteta am gasit-o pe un site american !
#5
Postat 01 June 2010 - 08:00 PM
mai, dar Manu e dulcica foc! sa va traiasca!!!
#6
Postat 02 June 2010 - 09:43 AM
#7
Postat 02 June 2010 - 05:24 PM
....am papacio si eu pe Manu,e o dulce si are niste ochi superbi
#9
Postat 03 June 2010 - 02:41 PM
Eataly, la 01 June 2010 - 12:49 PM, a spus:
...
Nu gaseam bucata pe masa!
Aici in Portugalia n-ai putea iesi pe strada cu Manu in siguranta, te-ar opri la fiecare cinci pasi s-o admire si sigur ti-ar deochea-o cineva. Blond cu ochi albastri = suprema belleza.
#10
Postat 05 June 2010 - 03:47 PM
laura_lala, la 03 June 2010 - 02:41 PM, a spus:
Aici in Portugalia n-ai putea iesi pe strada cu Manu in siguranta, te-ar opri la fiecare cinci pasi s-o admire si sigur ti-ar deochea-o cineva. Blond cu ochi albastri = suprema belleza.
Multumesc Laura , m-am obisnuit.Asa e si aici.Dar "suprema belleza", inca nu ne-a spus nimeni!
#11
Postat 06 June 2010 - 12:58 AM
Mie feniculul imi place preparat in toate felurile.
Combinat cu parmezan mi se pare perfect.
Belleza e de belea ca de obicei.
http://povesticulinare.blogspot.com/
#12
Postat 08 June 2010 - 03:18 PM
Transmit lui Manu complimentele.
#13
Postat 08 June 2010 - 04:13 PM
Eataly, la 08 June 2010 - 03:18 PM, a spus:
Transmit lui Manu complimentele.
Mi se pare interesanta ideea, dar printesa este de vis cum rontaie ea la parmezan!!
#14
Postat 13 June 2010 - 10:27 PM
Fenicul este cumva fenel?
#16
Postat 15 June 2010 - 11:20 PM
De-acu fenel scrie pe salata mea,e cruncy iar gustul de black licorice e divin.N-am avut parmezan si am pus niste red lester,(un fel de cascaval de -un portocaliu intens)si a mers la fix.
Lily draga,iti multumesc de reteta,bine ai facut ca i postat-o! si pup si-o manuta de-a lui Manu
#17
Postat 16 June 2010 - 12:32 PM
Ce bine arata si al tau.
E o garnitura de legume care merge langa orice fel de carne, si nu numai.La noi se mai cere!