Nu ne place ideea de organizate dar nici n-am fost niciodata decit de 2 ori la mare dar organizata era masa si cazarea, in rest noi ne-am dus la ale noastre ei la fotbal ca asta era motivul si la plaja.
Dar, daca astept sa organizez eu nu ma mai duc nicaieri in perioada asta in care din anumite motive nu putem pleca de acasa prea mult. Asa ca ivindu-se ocazia asta am zis ca ca daca nu profit si merem o sa continuam sa aminam, a contribuit la decizie pe jumatate motivul ca mi-o fac cadou in anul in care implinesc 50 de ani

si faptul ca Marco a zis sa merem ca ramine el acasa. sper sa nu ma
inervez prea tare ca merg cu turma, chestia e ca e organizata de asociatia lucratorilor deci poate merg colegi simpatici si va fi misto
deocamdata e in faza in care se intreaba cine vrea, in functie de citi vor vrea se decide cifra finala si chiar daca se face sau nu, ca daca cer 10 persoane clar ca se anuleaza
in prima zi dupa ce se ajunge se mere cu autocarul sa se faca turul orasului si apoi la hotel, nu mi-e clar cit timp va fi liber si presupun ca se va merge si in zilele urmatoare cu acelasi autocar
a doua Buckingham, Westminster, Big Ben, Downing Street, Trafalgar Square. Liberi la prinz la Covent Garden si dupa amiaza tot acolo din cite pricep asa ca daca aveti sugestii aici va rog sa mi le ziceti.
a treia zi Windsor si Oxford
a patra Notting Hill si liber dupa-masa mi se pare tot acolo si apoi adunarea spre aeroport