Anglia- o mica particica ...
Postat 30 November 2009 - 11:42 PM
Statuia reginei Boadicea, chiar langa Big Ben
London Eye - aici poti sta ore in sir la rand, dar panorama este superba
Un turn al Palatului Parlamentului
Westminster Abbey- aici se odihnesc pe veci multe figuri ilustre din istoria Angliei
St.James Park, unul dintre parcurile regale
Veveritele vin si mananca din palma
Statuia Reginei Victoria vegheaza Buckingham Palace, resedinta oficiala a Reginei
Green Park
Piccadily Street, sau "centrul lumii" pentru londonezi
Lebedele Reginei, in Windsor
...
Postat 30 November 2009 - 11:50 PM
Castelul Windsor, resedinta de vara a Reginei
Am intrat intr-un magazin Lush, si tare mi-au placut aceste sapunuri sub forma de torturi, mai ca imi venea sa musc din ele
Cam atat, ca nu vreau sa plictisesc.
Postat 01 December 2009 - 12:03 AM
Sper sa ajung si eu candva sa ma plimb prin Londra
Postat 01 December 2009 - 12:14 AM
Postat 01 December 2009 - 12:34 AM
Silvia a spus:
Multumesc {SMILIES_PATH}/6.gif<" title="arms" />
Si tie sa-ti traiasca fetita si sa va bucurati numai de clipe frumoase impreuna
Postat 01 December 2009 - 07:08 AM
Indraznesc sa-mi doresc si eu, poate e pericol sa mi se indeplineasca
Postat 02 December 2009 - 11:41 AM
Postat 02 December 2009 - 01:11 PM
Postat 02 December 2009 - 01:15 PM
Postat 02 December 2009 - 02:33 PM
Adriana, daca ai pe cineva acolo, e pacat sa nu te duci. Mie Londra imi place tare mult
Postat 02 December 2009 - 03:48 PM
Alpha, poze ?
Postat 03 December 2009 - 11:56 AM
Deocamdata ma rezum la poze de pe insula mea, si nici pe-alea nu le mai pot arata pentru moment din motive tehnice. Si oricum cred ca am innebunit lumea cu poze din Irlanda, asa ca o pauza e binevenita
Postat 03 December 2009 - 12:34 PM
Superbe pozele multumesc !
Alpha,
Pune poze de pe insula ta,ca eu nu m-am saturat de ele.
Am vrut sa-ti spun si dincolo,dar eu mi-s "Scufitza Rosie " si ma tem de lupchi.
Verdele ala de smarald nu poate fi plictisitor niciodata.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 03 December 2009 - 02:14 PM
Citeaza
Io-s lup de-ala mai blegoila asa ca nu-s pericol
Postat 03 December 2009 - 02:18 PM
alpha a spus:
Si cu reteta de friptura cu guiness sa vii ca-i dementiala.O recomand la toate lumile!
Postat 10 December 2009 - 01:06 PM
(Am fost 3 persoane din 2 categorii de varsta diferite si, desi mi-ar fi placut o capra pe varza, a trebuit sa las caprele sa mance frunzele Adica mie-mi place sa fiu mai mult calator decat turist, dar, pentru prima data a mers si-asa.)
Stiam ca o s-ajungem obositi dupa o noapte nedormita, ca cele 5 zile vor fi oricum insuficiente pentru a vedea mare lucru, asa ca, pentru prima zi, ne-am propus un tur cu autobuzul (London Sightseeing Tour), in care sa ne dumirim putin cum sta treaba cu Londra. Desi speram la un ghid in carne si oase, am avut parte numai de o inregistrare. Pana la urma a fost OK, desi la aprox 20 de lire de persoana ma asteptam la ceva mai mult.
In caz ca se mai gandeste cineva (descurcaret cat de cat) sa aleaga aceasta varianta, eu as sugera cumpararea unui abonament normal pe o zi si a unei harti turistice. Rezultatul ar fi cam acelasi, la jumatate de pret, iar transportul in comun este excelent organizat si foarte civilizat; nu am avut absolut nicio problema sa ne descurcam, nici macar la metrou. Am avut abonamente pe 7 zile, pe toate mijloacele de transport (cu exceptia unor trenuri "rapide"), din zona unde am stat pana in zona 0 a Londrei (in jur de 50 de lire de persoana, ca sa va faceti o idee despre preturi).
Deci primele poze sunt facute in drum spre Londra, de la Luton (prin geamul autobuzului ) si prin Londra, de la etajul autobuzului special.
Am plecat pe 20 dimineata de pe Baneasa, cu noaptea-n cap, si am ajuns pe Luton tocmai cand soarele-si scotea pijamaua.
Postat 10 December 2009 - 02:30 PM