Postat 11 January 2011 - 05:33 PM
Ramasesem datoare cu restul povestirii, insa atata de agitat a fost sf de an ca nu am avut cand sa intru sa scriu.
Cum spuneam, pe 1 Noiembrie am avut operatia de palat. A decurs cu bine, Dara se rafacea, intre timp a avut si o raceala de la tati luata, plus un dintisor iesit in cerul gurii....asta pana in sf lui Noiembrie cand face o temperatura mare pt cateva zile si apoi gingia de sus incepe sa i se ingalbeneasca in jurul dintisorilor.
Initial, pana sa i se ingalbeneasca si sa apara infectia, au zis ca are temperatura ca tocmai ce facuse vaccinul. Insa cum a aparut infectia am fost admisi in spital si a doua zi in opertie. Dr ne-a zis ca nu stie de ce i-a aparut infectia. Noi dupa operatia de palat o spalam cu seringa cu apa in gurita dupa ce manca, deci nu stim nici acum de ce a aparut. A bagat-o dr in opertie (45 minute numa) i-a curatat gingia bine, i-a scos si dintisorul iesit in cerul gurii, a pus-o pe antibiotice si ne-a trimis acasa dupa 2 zile.
A doua zi dupa ce ajungem acasa, tocmai ce venisem de la munca (super obosita, zile nedormite, dusa la munca direct de la spital, nemancata, de abia asteptam sa ma intind in pat sa dorm). Al meu era cu Dara in brate si numa ce o vad pe Dara cu gura plina de sange. Am inlemnit, am inceput sa tremur, ii deschidem gura (ne gandeam ca cine stie ce a inghitit, desi era la al meu in brate. Sun dr si ii zic ca o ducem in urgenta, Dara incepe sa planga ca ma vede pe mine super speriata. Dupa ce m-am calmat un pic s-a calmat si ea si a inceput sa rada. Sange nu i-a curs dupa aia, numa atunci cand am vazut-o. Insa ne era teama si am dus-o in urgenta. Ca sa aflam ca era ceva normal, tesutul de la gingie fiind super sensibil si super vascularizat, a plesnit un picut si de aia sangele. Nu i-a mai curs apoi. De la urgenta ne-au trimis acasa.
Cred ca a fost primul moment, de cand am inceput operatiile cu ea cand am cazut fizic. In drum spre spital eram atata de distrusa fizic, atata de obosita ca am izbugnit in plans. Dara m-a vazut si a inceput sa tipe la mine ca si cum imi zicea.....da de ce plangi? nu ai nici un motiv.
Era asa mirata cand m-a vazut plangand, ca vazand-o si vazand ce copil puternic e mi-a trecut toata oboseala.
Nu mai punem ca seara dupa ce am venit de la spital, am vomitat ca nu mancasem nimic, numa bausem apa si stomacul ma durea ingrozitor.
Multumesc Celui de Sus pt Dara si al meu, cred ca Dara cu el seamana asa puternica, in seara aia imi amintesc ca am lasat-o cu el sa manance si m-am bagat in pat dupa ce am rumegat 1 coaja de paine.
Insa a trecut, totul trece, pare greu, insa sunt altele mult mai grele, asta e nimic.
A venit si Craciunul, ne-a rasfatat Mosul cu cadouri multe, pt Dara ca ea chiar merita, mami si tati mai saracut asa...lol
uitasem
LA MULTI ANI pe noul an, sa ne fie la toti mai usor si plin de sanatate