Forum Culinar: Bilateral cleft lip and palate ori Cheiloschizis, sau romanescul buza de iepure - Forum Culinar

Salt la continut

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bilateral cleft lip and palate ori Cheiloschizis, sau romanescul buza de iepure pentru parinti care se afla in aceeasi situatie

#81 Useril este offline   Pisicasor 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 05-June 10
  • LocationBucuresti

Postat 09 November 2010 - 09:48 PM

Vezi postareasissi, la 08 November 2010 - 03:20 PM, a spus:

Pisicasor B) si pt Edi cel curajos :biggrin: B) recuperare rapida

Multumesc din suflet pentru gandurile bune. B) Sa aveti parte de multa sanatate, tu si toti cei dragi! in momente din astea realizezi cat inseamna sa fii sanatos.
Te pup cu mult drag B)

#82 Useril este offline   Pisicasor 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 09 November 2010 - 11:12 PM

vai draga mea, ma bucur asa de tare ca sunteti bine si acasa:)
:biggrin: pt amandoi si recuperare rapida lui Edi.

stiu cati parinti suparati sunt, si eu am tot intalnit prin spital si e inca un motiv ca atunci cand ii multumesc Celui de Sus pt copilul meu sa-i multumesc ca suntem bine si ca am copil puternic (ca si Edi) care poate trece prin asta. Atatea mamici suparate sunt si atatia copilasi care sufera ca ti se rupe sufletul

cand ai timp si daca ai, poti scrie despre operatie.

noi acum asteptam pe urmatoarea....care am inteles ca e numa estetica pt nasuc. Am zis Multumesc ca am trecut peste asta. Inca mai e suparata ca nu o las sa suga din bineron si face urat cand e sa-i scurg laptic in gura.....pe zi o hranesc cu lingurita, dar la prima oara dimineata o hranesc cu biberonul...si urla de numa ca nu il bag in gura....e ca si cum te-ar tenta cineva cu o bucata de ciocolata...o inteleg, dar ce sa-i fac, trebuie sa mai rabde cateva zile. Sper ca de sapt viitoare sa poata lua biberonul ca ma dispera cand incepe sa urle. Si efectiv nu am ce-i face si incerc sa o calmez dar se enerveaza (ca seamana cu ma-sa la incapatanare...lol) si o tine tot intr-un urlet:)

B) pe amandoi draga mea. asa de aproape te simt:)
[/quote]

Draga mea,
dupa cum am spus in prima mea postare pe acest topic, din pacate Edi nu a avut doar probleme la gura, el a fost diagnosticat ca un copil plurimalformativ si acum inca mai aflu de alte si alte probleme. A doua mare malformatie a fost Hipospadias Pelvoscrotal, o malformatie a organului genital, efectiv nu avea uretra formata. Pentru asta am facut o prima operatie acum 4 ani, cand am spus ca a reactionat foarte rau, a facut stop respirator in blocul operator. Atunci a avut loc deflectarea, sau mai clar, i s-a dat cat de cat o forma organului, dar el a continuat sa urineze prin orificiul ce-l avea la baza, nicidecum prin varf asa cum fac toti baieteii.
Acum revenind la operatia prin care tocmai a trecut, s-a facut uretroplastia cu lambou preputual, adica i-au dus canalul urinar de la orificiul de jos pana in varf, dar ce mi-au explicat ca noutatea cazului este acest lambou preputual, de fapt materialul folosit la constructia uretrei. Mi-au spus ca la noi nu s-a mai facut decat 1-2 operatii de acest fel, si au ales varianta asta pentru ca in cazul lui parea cea mai potrivita, cu mai putine riscuri de infectii ulterioare.
La anestezie a reactionat mult mai bine decat la ultima interventie, dar mi s-a explicat ca din cauza malformatiei palatului si gatul are alta constructie in interior, de asta intubatia si detubatia la el sunt foarte dificile. Operatia in sine a durat 4 ore, dar ca sa-l stabilezeze a durat 2 ore. Desi era foarte speriat si suparat a fost nemaipomenit de cuminte in momentul in care a simtit ca sunt langa el. Simteam asa o nevoie sa-l strang in brate, ca pur si simplu m-am urcat pe patul de la terapie intensiva si l-am strans. Nici doctorii nu au comentat nimic ca si-au dat seama ca doar asa ii va fi mai bine.
Crede-ma draga mea, cu cat sunt mai mari, cu atat realizeaza mai multe si e mut mai greu de explicat. In noaptea de dupa anestezie se trezea speriat si incepea sa planga de frica. Ii era frica ca nu e bine, ca daca respira greu inseamna ca i se va intampla ceva si mai rau. Mi-a spus de cateva ori plangand "Nu vreau sa mor!"
Dupa ce l-au stabilizat si ne-au lasat in salonul nostru, ni s-au explicat riscurile si etapele recuperarii. Edi avea o sonda pe care era fixata uretra. Initial ni s-a spus ca sonda va sta 7 zile si trebuia avut mare grija sa nu se deplaseze , urmarit tot timpul daca urina curge prin ea, bineinteles cel putin 2 l lichid pe zi tocmai pentru a lasa sa curga cat mai mult. Ni s-a spus ca la acest gen de interventii adesea apar infectii , fistule, in primele 2 saptamani. Din dorinta de a reusi si de a nu mai trece inca o data printr-o interventie am dus o lupta crunta cu emotiile, oboseala, frica, atat eu cat si Edi.
Dar Dumnezeu a vrut sa fie bine, ne-a ajutat enorm si dupa 9 zile doctorii "si-au luat inima in dinti" cuvintele unuia dintre ei, si au scos sonda. Iar la final cand ne-au lasat sa mergem acasa, si ei au spus ca am fost foarte mult ajuati de Sus, si din tot ce asteptau sa se intample nu a fost. E adevarat ca toti l-au apreciat pe Edi, faptul ca este un copil intelegator si rabdator, desi avea dureri crunte, ma tinea de mana si plangea incet.
In spital avand contact cu foarte multi oameni, parinti, copii, cadre medicale am inteles si mai bine ca am un copil deosebit. Toti mi-au spus cat de impresionati sunt de felul lui de a gandi, de bunatatea lui. Mi-as fi dorit sa nu sufere atat, as fi dat orice sa nu treaca puiul meu prin toate astea, dar poate asa a vrut Domnu sa il formeze, sa faca din el om si alaturi de el mi-a aratat poate si mie o alta latura a omenirii pe care n-as fi avut cum altfel sa o cunosc.
Mii de scuze ca am scris atat, poate am pus prea multe detalii, dar am simtit ca povestesc unei prietene apropiate. Si stii cum e, atunci parca nu te mai opresti.
Ce mai face ingerasul tau? Cum se vede palatul? Reusesti sa vezi ceva acolo? Doctorii ce au spus in legatura cu biberonul? Cat am fost internati mai era un baietel de 1an si 2 luni care a fost operat de palat, dar in 2 zile de la operatie a plecat acasa. Il auzeam cum plangea dimineata, ca nu putea sa bea laptele cu biberonul. Din pacate nu am apucat sa vorbesc prea mult cu mama lui, stateam tot timpul langa Edi.
Va pup si sper sa-i dea Domnu Darei putina rabdare pana vede beberonul la gurita ei. B)

#83 Useril este offline   Rain 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 19-January 10

Postat 10 November 2010 - 03:13 AM

Recuperare rapida puiutilor vostri,sunteti niste mame extraordinare,va imbratisez cu drag!
Enjoy the silence!

#84 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 10 November 2010 - 05:39 AM

Vezi postareaPisicasor, la 09 November 2010 - 11:12 PM, a spus:

Mii de scuze ca am scris atat, poate am pus prea multe detalii, dar am simtit ca povestesc unei prietene apropiate. Si stii cum e, atunci parca nu te mai opresti.

:wasted: asa de mare pt amandoi, as ate tare as vrea sa va pot strange in brate
mi-au dat lacrimile cand am citit fiindca imi dau seama ce a fost in sufletul lui Edi si cat de greu i-a fost mititelul. Stiu ca e copil puternic, Dumnezeu nu da niciodata mai mult decat poti duce si da numa la cei care pot face fata. Sunt convinsa mereu ca sunt copii puternici, iar Dumnezeu e aproape de ei sa-i tina puternici. Multumesc ca ai povestit, iti multumesc din suflet. Ai incredere ca totul o sa fie bine, sunt convinsa ca o sa fie bine:)

Sa stii cav te inteleg cu faptul ca de ce sunt mai mari de ce inteleg mai mult si e mai greu. Am vazut si cu dara, si ea inca nu e asa de mare. Insa ceva s-a intamplat, de la operatie nu mai vrea sa stea singura sa se joace pe covor daca nu esti langa ea....daca esti la 2 m de ea incepe sa planga si-si ridica manutzele sa o iei in brate. Sper sa uite mai repede....la varsta asta uita, si sa inceapa sa prinda incredere. cred ca ii e teama ca iarasi merge la operatie.

Inca e miorlaiata, nu papa cum papa inainte, ne-au lasat sa folosim biberonul si suzeta daca nu o doare. Biberonul il ia dar suzeta nu o ia inca. Asteptam sa treaca saptamanile astea sa fie mai vioaie. E vioaie si acum, dar maraita sa nu stea singura, sa nu o adormi pe fotoliu leganata, unde ea inainte adormea asa. Acum tb sa te vad intinsa cu ea in pat.

Trece, totul trece si cresc mari si frumosi si sanatosi si or sa ramana numa amantiri. Eu atata ma rog Celui de Sus, sa fie sanatoasa si puternica. La fel ii doresc si la Edi.

Il strang din brate din tot sufletul si il pup pt cat de puternic a fost. Sunt sigura ca vor creste mari caliti, se vor transforma in adulti puternici:)

te pup draga mea mult de tot

#85 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 November 2010 - 05:40 AM

Vezi postareaRain, la 10 November 2010 - 03:13 AM, a spus:

Recuperare rapida puiutilor vostri,sunteti niste mame extraordinare,va imbratisez cu drag!

:wasted: multumim rain
eu cred ca Cel de Sus ne face puternici sa putem trece peste

eu mereu imi reprosez ca nu sunt o mama super buna, ca nu am rabdare, ca mai tip...sunt si iute la manie si-mi pierd rabdarea repede:)

cred ca Cel de Sus vrea sa ma invete rabdarea:)

#86 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 10 November 2010 - 08:21 AM

Recuperare rapida dragalasilor vostri copilasi, mult curaj si multa dragoste . si voua va doresc la fel.

#87 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 10 November 2010 - 11:34 AM

Sunteti niste mame deosebite cu copii si mai deosebiti :wasted: Jos palaria in fata voastra si a copiilor vostri.Va doresc din suflet sa fiti puternici si sa treceti cu bine peste tot :wasted:

#88 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 10 November 2010 - 04:24 PM

Draga Silvana, pupici si imbratisari virtuale de la noi.

si tie si lui pisicasor, multa sanatate si putere, va doresc.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#89 Useril este offline   Pisicasor 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 November 2010 - 10:59 PM

Vezi postareastella, la 10 November 2010 - 08:21 AM, a spus:

Recuperare rapida dragalasilor vostri copilasi, mult curaj si multa dragoste . si voua va doresc la fel.

multumim mult, sa stim ca sunt multi prieteni care ne sprijina cu un gand bun ne da cu siguranta mai mult curaj si putere de a merge mai departe.
te pupam draga Stela

#90 Useril este offline   Pisicasor 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 November 2010 - 11:06 PM

Citeaza

Multumim Milena, si pupicii si imbratisarile virtuale ne invaluie cu caldura si lumina si ne ajuta spiritul.
:hungry:

#91 Useril este offline   Pisicasor 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 November 2010 - 11:17 PM

Vezi postareasissi, la 10 November 2010 - 11:34 AM, a spus:

Sunteti niste mame deosebite cu copii si mai deosebiti :hungry: Jos palaria in fata voastra si a copiilor vostri.Va doresc din suflet sa fiti puternici si sa treceti cu bine peste tot =))

Mama deosebita sincer nu ma consider draga Sissi, dar da, sunt mama. Ce mama n-ar lupta sa-si faca copilul bine? Sa-l vada OM? E adevarat s-ar parea asa cum mi-a spus chiar o doamna doctor, pe o parte natura i-a luat, dar i-a dat pe alta parte si poate asta il face pe Edi sa fie deosebit.
Iti multumim si cu atatea incurajari nici ca s-ar putea sa nu trecem bine peste momentele mai urate.
Te pupam :pupic:

#92 Useril este offline   Pisicasor 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 10 November 2010 - 11:43 PM

Draga Silvana,

Am citit partea in care spui ca nu ai suficienta rabdare, pana la urma suntem oameni. Si eu ma enervez destul de usor, si eu am simtit ca as fi putut fi o mama poate mai toleranta, dar n-as fi reusit sa-l aduc la nivelul la care e azi Edi daca n-as fi fortat putin, daca l-as fi rasfatat si alintat . Mai ales ca el e baiat l-am crescut sa faca fata celor care mai mult sau mai putin il vor ataca. II place sa spuna ca el e Barbat Adevarat. Este un joc pe care il face cu taica-su.
Faptul ca esti alaturi de Dara, ca o hranesti asa cum putine mame o fac , ca o mangai atunci cand trece prin clipe grele e suficient sa fii o mama buna. Orice mama isi vegheaza copilul, dar la mine, la tine, la alte mame in situatia noastra noptile de veghe sunt nenumarate.
Esti o mama nemaipomenita, crede-ma. Abia astept sa-mi spui cand incepe sa vorbeasca.

Te pup si imbratiseaz-o te rog Dara. sa o strangi tare , tare in brate, si atunci ai sa simti ca esti puternica si buna, tocmai pentru ea. :hungry:

#93 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 November 2010 - 12:39 AM

Vezi postareastella, la 10 November 2010 - 08:21 AM, a spus:

:pupic: stella si multumim

Vezi postareasissi, la 10 November 2010 - 11:34 AM, a spus:

Sunteti niste mame deosebite cu copii si mai deosebiti =)) Jos palaria in fata voastra si a copiilor vostri.Va doresc din suflet sa fiti puternici si sa treceti cu bine peste tot =))

:-* sissi si cum zicea si pisicasor, nici eu nu ma simt o mama deosebita, ba din contra, cateodata am impresia ca nu sunt indeajuns de buna

Vezi postareamilena, la 10 November 2010 - 04:24 PM, a spus:

:-* milena, long time no see:) si multumim

Vezi postareaPisicasor, la 10 November 2010 - 11:43 PM, a spus:

Draga Silvana,

Am citit partea in care spui ca nu ai suficienta rabdare, pana la urma suntem oameni. Si eu ma enervez destul de usor, si eu am simtit ca as fi putut fi o mama poate mai toleranta, dar n-as fi reusit sa-l aduc la nivelul la care e azi Edi daca n-as fi fortat putin, daca l-as fi rasfatat si alintat . Mai ales ca el e baiat l-am crescut sa faca fata celor care mai mult sau mai putin il vor ataca. II place sa spuna ca el e Barbat Adevarat. Este un joc pe care il face cu taica-su.
Faptul ca esti alaturi de Dara, ca o hranesti asa cum putine mame o fac , ca o mangai atunci cand trece prin clipe grele e suficient sa fii o mama buna. Orice mama isi vegheaza copilul, dar la mine, la tine, la alte mame in situatia noastra noptile de veghe sunt nenumarate.
Esti o mama nemaipomenita, crede-ma. Abia astept sa-mi spui cand incepe sa vorbeasca.

Te pup si imbratiseaz-o te rog Dara. sa o strangi tare , tare in brate, si atunci ai sa simti ca esti puternica si buna, tocmai pentru ea. :hungry:

of draga mea, acum imi dau lacrimile si de obicei mi-s tare, insa imi dau lacrimile ca sunt chiar in momentul ala in care nu ma simt suficient de buna. Sunt acasa si astept sa vina al meu cu Dara ca a dus-o repede la dr ca avea temperatura. S-ar parea ca lupta cu o raceala pe care a luat-o de la el. Dar stiti cum e...iti faci griji si simti ca ca ti se pune o greutate pe suflet. De ce mi-au dat lacrimile la ce ai scris?

pt ca mereu ma invinovatesc ca nu sunt acasa si sutn la munca. Insa asa a vrut sa fie viata, ca sa muncesc, sa nu pot sta acasa cu ea. Plus ca undeva in coltul mintii imi vine in minte comentariul unor mame pe care l-am citit candva pe forumul unei ex prietene in care aruncau cu piatra in mamele care muncesc si nu stau acasa cu puii lor. In care se ridicau in slavi pe ele ca sunt casnice si fac meseria de mama 24/7/365 pe cand altele merg la munca in loc sa-si creasca puii. ca ii dau la gradinite samd. Mereu imi vine in minte comentariul lor si mereu, de cate ori imi pierd rabdarea sau ridic tonul la Dara ma gandesc ca poate mamele alea sunt mult mai bune decat mine ca poate din cauza ca stau acasa ele invata sa aiba mai multa rabdare si sa fie mame mai bune.

Stiu ca e tampenie...insa nush de ce mereu imi vine in minte si ma blamez ca nu sunt indeajuns de buna. Dara e un copil fantastic..ai mai multa bataie de cap cu un copil fara probleme decat cu ea. De asta ma blamez ca nu sunt indeajuns de buna, si ca poate mamele alea sunt mult mai super decat mine.

anyway.....mi-a venit puiul acasa..merg sa-l pup mult de tot ca mi-a fost dor de el

te pup draga mea...si la fel....un big hug si de la noi

#94 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 November 2010 - 01:32 AM

Anavlis si Dara felicitari pentru reusita =)) :-* =)) si multa sanatate, caci curajoase sunteti :hungry: :pupic: :-* ! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa si sa va bucurati impreuna de clipe minunate pe care fara copilasii nostri nu le-am trai.

Pisicasor multa sanatate si ganduri frumoase si bune!

Imi pare rau ca a trebuit sa treceti si voi si puii vostri prin asa experiente, dar totul e bine cand se termina cu bine si incet incet totul va intra in normalitate! Va pup si va doresc tot binele din lume si voua si copilasilor vostri!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#95 Useril este offline   Pisicasor 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 12 November 2010 - 12:14 AM

Draga Anavlis,

In primul rand as vrea sa stiu cum a venit papusica ta acasa. Se simte mai bine?
Acum da-mi voie sa iti tin putina teorie in legatura cu a fi o mama buna, desi poate nu e tocmai locul potrivit.
Cine stie cume e o mama buna? Poate cineva sa declare sus si tare ca e o mama buna? Daca da, crede-ma ca am multe retineri, sunt convinsa ca in juru-i sunt pareri contrarii.Chiar cunosc caz, in care mama se considera "The Best" , iar copil ca al ei sanatos, frumos si destept nu exista. In privinta copilului nu fac nici o obiectie, e o scumpa si nevinovata, dar la mama........

Tu esti suparata ca ai inceput sa lucrezi si nu ai mai mult timp pentru Dara. Cine zice ca mamele care lucreaza nu pot fi mai bune decat cele casnice? Eu am ales varianta sa stau cu Edi acasa, dar asta in cazul in care tata este mai tot timpul plecat , umbla dintr-un colt in altul a lumii. Aici nu am mai avut pe nimeni sa ma ajute, nimeni sa-mi spuna cum trebuie sa fii mama. Cine poate spune ca am fost o mama buna, da am avut grija de copilul meu, dar ce tu nu ai, alte mame mai mult sau mai putin ocupate nu incearca sa-si creasca micutii cat mai bine? Si eu cunosc alte mame casnice, dar sincer nu sunt ca ele. Poate cineva aprecia daca ele sunt mame mai bune sau eu? Daca a fi o mama buna inseamna sa ascuti creioanele copilului zi de zi, pana ajunge la 14 ani, sa-i faci ghiozdanul, sa-l legi la sireturi pana la 14 ani- nu, clar nu sunt o mama buna. Eu mi-am invatat copilul sa-si ascuta singur creioanele, sa-si faca ghiozdanul singur si bineinteles sa se lege la sireturi singur de la 6-7 ani. Si tu scumpa mea, n-ai sa o inveti, n-ai sa ii explici ce e bine si ce e rau? Sunt convinsa ca da, ba poate chiar mult mai mult de atat.

Parerea mea e ca nu cat timp petreci cu copilul e important, ci calitatea sentimentelor, nivelul la care se comunica cu cel mic, directia in care ii indrumi pasii.
Te pup acum si crede-ma esti una dintre cele mai bune mame! :)

#96 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 November 2010 - 12:48 AM

Vezi postareaPisicasor, la 12 November 2010 - 12:14 AM, a spus:

Draga Anavlis,

In primul rand as vrea sa stiu cum a venit papusica ta acasa. Se simte mai bine?
Acum da-mi voie sa iti tin putina teorie in legatura cu a fi o mama buna, desi poate nu e tocmai locul potrivit.
Cine stie cume e o mama buna? Poate cineva sa declare sus si tare ca e o mama buna? Daca da, crede-ma ca am multe retineri, sunt convinsa ca in juru-i sunt pareri contrarii.Chiar cunosc caz, in care mama se considera "The Best" , iar copil ca al ei sanatos, frumos si destept nu exista. In privinta copilului nu fac nici o obiectie, e o scumpa si nevinovata, dar la mama........

Tu esti suparata ca ai inceput sa lucrezi si nu ai mai mult timp pentru Dara. Cine zice ca mamele care lucreaza nu pot fi mai bune decat cele casnice? Eu am ales varianta sa stau cu Edi acasa, dar asta in cazul in care tata este mai tot timpul plecat , umbla dintr-un colt in altul a lumii. Aici nu am mai avut pe nimeni sa ma ajute, nimeni sa-mi spuna cum trebuie sa fii mama. Cine poate spune ca am fost o mama buna, da am avut grija de copilul meu, dar ce tu nu ai, alte mame mai mult sau mai putin ocupate nu incearca sa-si creasca micutii cat mai bine? Si eu cunosc alte mame casnice, dar sincer nu sunt ca ele. Poate cineva aprecia daca ele sunt mame mai bune sau eu? Daca a fi o mama buna inseamna sa ascuti creioanele copilului zi de zi, pana ajunge la 14 ani, sa-i faci ghiozdanul, sa-l legi la sireturi pana la 14 ani- nu, clar nu sunt o mama buna. Eu mi-am invatat copilul sa-si ascuta singur creioanele, sa-si faca ghiozdanul singur si bineinteles sa se lege la sireturi singur de la 6-7 ani. Si tu scumpa mea, n-ai sa o inveti, n-ai sa ii explici ce e bine si ce e rau? Sunt convinsa ca da, ba poate chiar mult mai mult de atat.

Parerea mea e ca nu cat timp petreci cu copilul e important, ci calitatea sentimentelor, nivelul la care se comunica cu cel mic, directia in care ii indrumi pasii.
Te pup acum si crede-ma esti una dintre cele mai bune mame! :)

:) si multumesc ca mi-ai ridicat moralul:)
chiar aveam nevoie

Dara e bine, ieri a factu febra, dar de azi dimineata nu a mai avut, o fo sid e la dintisori ca ii mai iese unul sus, o fi si o mica raceala, au zis ca nu pare ifectie ca operatia arata bine

Sunt convinsa ca mame bune sunt si cele care lucreaza si cele care stau acasa. Insa m-a durut cand am citit atunci pe blogul ala, individele habar aveau ca eu am copil si ca merg la munca, nu stiau nimic de mine. Insa mi-am dat seama ca multe mame gandesc asa. daca iti dai copilul la cresa de la 3 luni, si aici in america asa e ca nu ai concediu de maternitate ca in tara, inseamna ca nu esti mama buna. Dar nimeni nu se pune in situatia ta, nimeni nu stie ce e in casa ta, atata numa sa arunce vina, si normal ca ajungi sa te simti vinovata cateodata.

Si eu sunt caz fericit, ca noia vem noroc ca al meu sta cu dara acasa cat sunt eu la munca si apoi stau eu cu ea seara cand el are scoala, cred ca m-as fi simtit si mai nasol sa o dau la gradi de la 3 luni. Am zis ca macar un anisor sa faca, sa aiba operatia de palat facuta, sa nu fie probleme cu mancarea.

oricum....hai ca sa nu ne lungim ca iesim din topic, ieri eram trista rau ca mi-am amintit.

Stii ce? cred ca toate suntem cele mai bune mame pt puiutii lor si cand gresim. Inca o chestie pe care tb s ao fac, sa-i cer mamei iertare pt ceva ce am zis inainte sa plece. Eu cu ea mereu am fost mai rece ca am fost mai apropiata de tata cum sora mea era de ea.....si si asa, si cu tot ce ne-am zis, tot cea mai buna mamica pe pamantul asta o consider si vreau sa-i zic sa nu uit.

Nu de alta, dar nu as vrea sa fie cazul darei, mai ales la cum ma simt de vinovata. Daca Dara va considera ca sunt cea mai buna mami....asta e cel mai important nu?

te pup draga mea, mult de tot

#97 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 12 November 2010 - 10:22 PM

scumpele :scratch:
fiecare mami e cea mai buna pentru puiul ei!

sunt convinsa ca sunteti amandoua mame extraordinare pentru copiii vostri! :(

ma doare capul ce imi spun alte femei din familie (dar de ce nu ii inmoi suzeta in miere, dar de ce nu ii dai ceai, de ce nu ii dai apa, de ce sughite asa de des e uda? dar ai lapte cand ea suge? etc...)
eu sunt convinsa: conteaza calitatea timpului petrecut cu copilul, comunicarea, atasamentul si activitatile desfasurate impreuna si m,ai ales asa cum spunea si pisicasor sa il inveti ce e bine si ce e rau, educatia!

multa sanatate puilor vostri si voua si celor dragi voua!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#98 Useril este offline   Pisicasor 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • LocationBucuresti

Postat 19 November 2010 - 06:39 PM

Vezi postareaDaniella, la 12 November 2010 - 10:22 PM, a spus:

scumpele ;)
fiecare mami e cea mai buna pentru puiul ei!

sunt convinsa ca sunteti amandoua mame extraordinare pentru copiii vostri! :scratch:

ma doare capul ce imi spun alte femei din familie (dar de ce nu ii inmoi suzeta in miere, dar de ce nu ii dai ceai, de ce nu ii dai apa, de ce sughite asa de des e uda? dar ai lapte cand ea suge? etc...)
eu sunt convinsa: conteaza calitatea timpului petrecut cu copilul, comunicarea, atasamentul si activitatile desfasurate impreuna si m,ai ales asa cum spunea si pisicasor sa il inveti ce e bine si ce e rau, educatia!

multa sanatate puilor vostri si voua si celor dragi voua!

Ai mare dreptate Daniella, orice mama care sta mereu cu sufletul alaturi de puiul ei stie ce ii trebuie, cum ii este mai bine. Sincer eu nu am avut pe nimeni din rude, pritene care sa-mi dea indicatii, sa ma ajute. Am invatat sa fiu mama stand langa baiatul meu, veghindu-l atunci cand a fost bolnavior, incurajandu-l cand nu era sigur de propriile forte, mustrandu-l cand se abatea de la unele reguli.

Sa Dea Domnu ca toate mamicile sa se bucure de puii lor, toate clipele petrecute impreuna sa fie pline de dragoste. Printe ele sa ne numaram si noi, mamicile din acest forum.
:D

#99 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 20 November 2010 - 03:07 AM

1. e o aberatie chestia cu statul acasa face copii sa cresca altfel...timpul petrecut efectiv cu copii ii face sa fie 'altfel'

2. va doresc multa sanatate voua in primul rand sa-i puteti ajuta si pe pitici, apoi sanatate si pentru ei :hug: si liniste sa-si poate trai colilaria si sa se bucure de ea.

#100 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 November 2010 - 04:08 PM

Vezi postareadark angel, la 20 November 2010 - 03:07 AM, a spus:

1. e o aberatie chestia cu statul acasa face copii sa cresca altfel...timpul petrecut efectiv cu copii ii face sa fie 'altfel'

2. va doresc multa sanatate voua in primul rand sa-i puteti ajuta si pe pitici, apoi sanatate si pentru ei :P si liniste sa-si poate trai colilaria si sa se bucure de ea.

multumim draga mea

Arata acest topic

• 7 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul