anavlis, la 13 August 2010 - 06:37 PM, a spus:
Servus draga mea,
as vrea sa pot avea vacanta, eu mi-s in job mai abitir decat eram inainte. Jur ca nici nu stiu cand se face 12 sau 5, uite asa trece ziua si mi se pare ca nu am terminat nimic din ce am inceput.
Galusca mea face bine, s-a obisnuit cat de cat cu mancarea la borcanas...LOL
A inceput sa pape si fructele si mai bine. Si la inceput le papa, dar cu plansete, acum nu mai plange, dar de strambat se stramba de zici ca dai caca...LOL
Am incercat sa-i dau piersica cu safety feederul, dar am hotarat sa nu-i mai dau. Ii plac prea tare si cand i se termina bucata de piersica se pune pe un urlat de zici ca o tai. Si mai mult plange decat sa se bucure de fruct. Probabil simte ca e mai buna piersica asa decat la borcan....LOL....insa nici nu vreau sa urle atata. Iar ca sa inteleaga ca nu poate papa la nesfarsit nu intelege. Si uite asa mai asteptam pana se face mai mare poate intelege.
O colega zicea ca i-a dat la fetita ei sa linga niste inghetata, e cu o luna mai amre decat Dara. Pai eu daca i-as da Darei sa linga s-a pune pe un urlat ca nu as lasa-o sa o haleasca toata.....mai bine nu...lol
Ce mai face Edi? ati avut operatia? nu ai mai scris nici tu.
va pupam si noi.,...week-end placut.
Se impune nu gluma gandacica mica.
Sa vezi draga Silvana ce te-oi mira dupa 4-5 ani cum a trecut timpul, si te intrebi " Cand au trecut multe?"
Eu una de multe ori ma intreb singura cum am reusit sa fac baiatul asa mare . Tot mi se pare ca n-am facut suficient, dar vine barbatu-meu din spate si mi le enumera si atunci parca imi creste putin inima.
Ma bucur mult sa aud ca galuscuta mica mananca bine. La cate probleme si intrebari ne-am pus in legatura cu etapele mancarii, cred ca asta e pasul cel mai imortant pentru gandaceii mici cum sunt ai nostri.
Noi asteptam sa vina Septembrie pentru a fixa din nou o data exacta a operatiei. Pana atunci ne bucuram de vacanta, Edi inoata mai toata ziua si sincer asta imi place foarte mult. Mai ramane problema implantului dentar, dar pe asta o amanam in functie de operatia de hipospadias.
Va pup cu drag si scuze ca scriu mai rar, dar cum al meu baiat e in vacanta, de somnul de pranz nu mai vrea sa auda toata ziua ne zburatacim prin lume.
Sa stii ca citesc cu mult drag tot ce imi povestesti si daca te pot ajuta cu o idee sau mai vrei sa afli si pareri neavizate, dar din experienta, iti raspund cat de prompt pot.