Alex, ai dreptate....mult rau face televizorul, de aceea ne-am decis cu sotul ca la noi in casa nu va fi televizor

...calculator+internet rulez :mrgreen:
Sa va spun o chestie ce mi s-a intamplat saptamana trecuta cu "desteptii" mei studenti. Aveam seminarul de Arheologie cu grupa de Istorie anul I si o fata avea referat "Arheologia funerara in Dacia romana". La un moment dat aud in context "obolul lui Șaron" spus cu accent frantuzesc. Numele lui nenea asta se scrie Charon da se citeste Caron si e ala cu barca care-i trece pe morti raul Styx spre Hades si trebuie platit cu un banut care se pune langa mort in groapa.
Intreb eu: da cine-i Charon asta?
Din 25 de studenti nimeni, nimic, nici macar fata cu referatul...Da macar unul dintre voi a citit legendele Olimpului? Nimeni, nimic...Asa ca m-am vazut nevoita sa le dau obligatoriu sa citesca legendele Olimpului, in anul I de facultate, o lectura care in generatia mea era obligatorie in clasa a 6a sau a 7a!!!...si pe care de altfel o citisem si o recitisem atunci cu mare placere.
Eu m-am ingrozit la ideea ca, de pe bancile universitatii pot iesi
profesori de istorie care n-au citit legendele Olimpului si care habar n-au ce-i cu mitologia greco-romana!