am primit de la ambasada
Postat 07 December 2009 - 11:24 AM
Postat 07 December 2009 - 12:04 PM
Dar nu as vrea sa stiu ca presedintele meu e manipulat de Hrebenciuc si mai ales Van Ghelis

Postat 07 December 2009 - 01:03 PM
Pe mine sincer nu ma intereseaza persoana presedintelui...pe mine ma interesa/intereseaza guvernul si primul-ministru, caci el tine practic "fraiele" si poate pune tara pe linia de plutire sau o poate afunda mai tare. Imi pusesem sperantele in acel guvern utopic prezidat de independentul Iohannis pe care chiar il credeam capabil de o schimbare...am vazut ce-a facut din Sibiu si chiar speram inca acu vreo luna cand se tot vorbea de guvern ca Basescu il va accepta. Chiar nu inteleg de ce atata incrancenare. Oricum, e prea frumoasa ca sa poata fi adevarata ideea unei Romanii cu un prim-ministru neamt

Sper apele sa se limpezeasca cat mai repede si sa se inchege totusi un guvern cat de cat stabil, ca suntem de rasul curcii.
Postat 07 December 2009 - 01:17 PM

Postat 07 December 2009 - 01:18 PM
Acuma sa va zic ceva ce pe mine m-a amuzat tare.. O intreb pe mamaia: "Cu cine ai votat, bre?". Ea: "Cu Geoana". Eu: "De ce?". Ea: "Ca-i mai frumos"

Postat 07 December 2009 - 01:46 PM
Si eu am considerat Johannis o carte cistigatoare, desi nu e independent, ma rog, forumul lui e de centru, ceea ce inseamna pol de echilibru...
Dar lipsa de miez a lui geoana e capabila de a darima tot forumul german, nu doar pe johannis...
Postat 07 December 2009 - 02:03 PM
KikenHana a spus:
Pe mine sincer nu ma intereseaza persoana presedintelui...pe mine ma interesa/intereseaza guvernul si primul-ministru, caci el tine practic "fraiele" si poate pune tara pe linia de plutire sau o poate afunda mai tare. Imi pusesem sperantele in acel guvern utopic prezidat de independentul Iohannis pe care chiar il credeam capabil de o schimbare...am vazut ce-a facut din Sibiu si chiar speram inca acu vreo luna cand se tot vorbea de guvern ca Basescu il va accepta. Chiar nu inteleg de ce atata incrancenare. Oricum, e prea frumoasa ca sa poata fi adevarata ideea unei Romanii cu un prim-ministru neamt

Sper apele sa se limpezeasca cat mai repede si sa se inchege totusi un guvern cat de cat stabil, ca suntem de rasul curcii.
Kiken, tu ai vreo speranta ca neamtu' va guverna?????? Nu am idee cine iese / va iesi presedinte, da' presupunand ca e vorba de Geoana si ca ajunge nea Klaus premier, tu crezi ca o sa fie lasat sa faca ceva bine?????

Postat 07 December 2009 - 02:06 PM
raluca elena a spus:
Si eu am considerat Johannis o carte cistigatoare, desi nu e independent, ma rog, forumul lui e de centru, ceea ce inseamna pol de echilibru...
Dar lipsa de miez a lui geoana e capabila de a darima tot forumul german, nu doar pe johannis...
Te corectez, suntem republica semi-prezidentiala, in care presedintele are 3 atributiuni mari si late care sunt cam astea:
-mediator intre puterile statului si intre stat si populatie
-sef al armatei
-reprezentant al politicii externe
Postat 07 December 2009 - 02:11 PM
Postat 07 December 2009 - 02:13 PM
foxyy a spus:
Kiken, tu ai vreo speranta ca neamtu' va guverna?????? Nu am idee cine iese / va iesi presedinte, da' presupunand ca e vorba de Geoana si ca ajunge nea Klaus premier, tu crezi ca o sa fie lasat sa faca ceva bine?????

Da, eu sincer imi puneam speranta in neamt, macar ca-i neamt si nu-i roman si macar ne reabilita oarescum numele pe plan international. Da asta-i ce credeam eu...
Cele bolduite de tine sunt valabile pentru toti. Eu nu stiu in alte parti cum e, dar aici pe la mine in batatura fețele si mai marii PDL sunt ce-i mai golani si hoti dintre toti hotii. Fura ca in codru, in frunte cu onor primarul Tg Muresului, si chiar nu le mai pasa de nimic si nimeni :twisted: ...ca sa nu mai zic ca nu le ajungi cu prajina la nas. Of! Numa ma enervez.
Adevarul e ca n-avem clasa politica si cu asta basta. De cum ajung unii sus zici ca-si pierd mintile, toti o iau pe aratura. Un popor de nesatui, asta suntem, dpdv politic.
Postat 07 December 2009 - 02:18 PM
raluca elena a spus:
Raluca...mereu ma enervez pe clipa prezenta, da cand ma uit in istorie imi dau seama ca intotdeaua se poate si mai rau si chiar a fost mai rau. De multe ori visez cu ochii deschisi la epoca interbelica, dar apoi imi dau seama ca oamenii aia au trecut prin 2 razboaie mondiale si atatea atrocitati, ca apoi sa prinda persecutia comunista :cry:
Nu stiu, se pare ca omenirea nu vrea sa fie cu adevarat fericita niciodata.
Postat 07 December 2009 - 02:20 PM
Postat 07 December 2009 - 02:26 PM
raluca elena a spus:
Generatii de sacrificiu sunt(em) cu totii!!! Mereu guvernantii ne vor spune asta: noi suntem generatia de sacrificiu, pentru ca urmasii nostri sa traiasca mai bine!!!!! (de ce s-or baga si pe ei in asta, nu poci pentru ca sa-ntaleg, da' io mi-s blonda, deci am o scuza.....). Da' ei asa ne zic mereu si asa or sa o zica si de-acu' inainte!! Io nu-nteleg de ce tre' sa se sacrifice careva!!!! Sa-mi dau cu paru-n cap ca tot nu pricep (vezi ce ziceam de blonda, mai sus...). Avem o tara care ne-ar putea tine pe toti si chiar ar mai ramane... si din granarul Europei am ajuns importator de grau!!!!!

Poate-ar fi bine sa ne oprim cu discutiile astea, ca altfel ne enervam de pomana!!!!!!!!!! Noi n-am mers la votare din pricina ca n-aveam pe cine vota! Ar fi fost vorba de peste 200 km pentru o stampila pusa-n gard! N-ai intre cine si care sa alegi. Cel putin, nu in momentul actual! Toti is o apa s-un pamant!

Postat 07 December 2009 - 02:40 PM

Base n-a facut nica, cel putin io nu simt sa fi facut ceva pentru mine... Is la mama naibii-n praznic, n-am servici, n-am bani, n-am sanse sa ma angajez in tara....
S-atunci????? La ce sa fi consumat motorina de pomana??? Mai bine c-am stat acasa!!!!! Am stat pe arta culinara, savurand retete!

Postat 07 December 2009 - 03:09 PM
foxyy a spus:

Pai ala e pariul lui Roman cu agricultura!
Postat 07 December 2009 - 03:20 PM
raluca elena a spus:
foxyy a spus:

Pai ala e pariul lui Roman cu agricultura!
Aha. Acu' m-am dumirit!
Postat 07 December 2009 - 04:36 PM
Postat 07 December 2009 - 04:55 PM
KikenHana a spus:
raluca elena a spus:
Te corectez, suntem republica semi-prezidentiala, in care presedintele are 3 atributiuni mari si late care sunt cam astea:
-mediator intre puterile statului si intre stat si populatie
-sef al armatei
-reprezentant al politicii externe
Iarta-mi ignoranta, dar în România nu presedintele alege primul ministru?
Nu poate dizolva adunarea nationala?
Nu poate declansa un referendum?
Mi se pare ciudata idea de republica semi-prezidentiala în circumstantele în care presedintele este ales prin scrutin universal direct :roll:
Eu m-am rupt de România cam de mult si nu prea mai sînt la curent. :oops: