Azi de dimineata - suprize! - alt mail: cica e frauda! Sa fac tot ce-oi sti sa protestez, sa-mi ridic poalele-n cap pe strada, sa scriu la cunoscuti samd ! :mrgreen:
Scuip in san: ptiu, drace, piei! si ma indrept, imi spun, catre un teren intotdeauna neutru, oaza de liniste si arome placute care este blogul personal... cand colo, aici ma agresasera si mai urat: bannere cu imagini pluteau prin tot blogul (adica in spatiile unde acceptasem anunturi publicitare prin google) : frauda, frauda! Contestati, nu va lasati!

Adicatelea Goagal a facut cu pesedeu un pact prin care isi incalca propria politica, pentru ca atunci cand am acceptat introducerea respectivelor anunturi publicitare - adsense - stiam ca ele trebuie sa aiba legatura cu continutul tematic al blogului meu - sa fie, deci, despre cratiti, oale, tingiri si altele de genul asta. Cum se incadreaza campania acestor incrancenati care nu stiu sa piarda pe raftul din bucatarie, mi-e greu a intelege! Dar nu imi place deloc.

Asta apropos de campanie electorala agresiva, si urmatoarele la fel: In Timisoara am vazut putine bannere cu Basescu, majoritatea fiind fara poza, pe un fond alb scris "Basescu pentru Romania". Dar cu Geoana, pe tot gardul, pe blocuri de 10 etaje, apoi, in plutire, un fel de "dirijabile" rosii, de dimensiuni cat sufrageria mea, pe care scrie "Votati Mircea Geoana" etc. Ca sa nu mai vorbesc de televizor, pe care mi-a venit, in ultimele saptamani, sa il arunc pe geam.
Celor nemultumiti ca presedintele Romaniei a fost decis de votul celor din diaspora, le spun atat: reflectati cat de mult le-ar place cetatenilor romani care traiesc in interiorul granitelor, dar in acea parte care apare azi, cand e aratata harta tarisoarei la TV, colorata in portocaliu, ca sa decida pentru ei cei din jumatatea colorata in rosu cine sa fie presedinte. Cei din vest au fost la randul lor 5 milioane si ceva, care s-au prezentat la vot. Pentru ca tot veni vorba si despre costurile alegerilor - va asigur (dar probabil ca stiti) ca bugetul Romaniei colecteaza mult mai mult de vest decat de la est.