simonaro29, la 09 July 2010 - 02:38 PM, a spus:
Daniella , crezi ce vrei tu , insa mie , una , nu-mi pasa cum stau din moment ce doctorul face ce trebuie! Si nu cred ca un spital din Ro , cat o fi el de particular , e mult mai avansat in materie de tehnica decat o clinica universitare de aici ,de exemplu. Ca eu la clinica m-am cracanat ultima data , in fatza la domn' profesor!
Noi te-am intrebat de una , de alta ca tu sustzii sus si tare ca ai stat
necracanata... pana acum , ce putzin asa ai zis. Acum , zici ca.i alta mancare de peste , tzreaba cu analizele , cu masuratul colului.... ( ala nu tzi-l vad pe deasupra decat tzigancile clarvazatoare , cred).
Eu zic sa ne dam cu parerea aici in mod civilizat iar snobismul nu cred ca se incadreaza , tu ce spui ?
In alta ordine de idei , o sa incepi acusica sa simtzi unde are fundul , unde are picioarele...la mine se deformeaza burta dintr-o data...e tare haios

Sa vezi ce se uita lumea in autobus azi

Simona, cu tot respectul cuvenit, eu nu am folosit decat limbaj civilizat si mi se pare lipsit de politete sa mi se raspunda pe langa subiect ca imi baga doctorul deshtele si ca e degradant cand impinge barbatul tau si ramai insarcinata, etc.
Tu ori nu citesti, ori ai mania contrazicerii:
eu nu stiu ce dotare are spitalul universitar iti unde urmaresti tu sarcina, nici in ce pozitii stai si in fata cui si nici nu ma intereseaza catusi de putin, deoarece nu este acesta topicul si … tot insisti! Eu ti-am spus clar sa te uiti pe oricare dintre ecografiile morfofetale si pe prima pagina apare mare si clar:
Canal cervical continent, cu lungime X,XX cm.
O fi snobism asta??!!!
Iar tu imi raspunzi ca "ala nu tzi-l vad pe deasupra decat tzigancile clarvazatoare", dupa care imi reprosezi tot tu mie lipsa de civilizatie. Asta e chiar culmea tupeului!!!
Nu e nici o alta mancare de peste, denaturezi! Am scris foarte clar ca nu am stat cracanata sa imi masoare canalul cervical, sau nu citesti si intai dai cu parul? O fi doctorul meu tiganca si inca si clarvazatoare, dar tu chiar trebuie sa te controlezi putin ce spui ca nu este frumos sa agresezi verbal alte persoane care sunt aici pentru altceva si nu pentru a discuta intr-una in contradictoriu pe langa subiect. Nu ti-am jignit nici doctorul, nici pe tine, nici clinica unde te duci. Care snobism, care lipsa de civilizatie? Vad ca iti plac subiectele cu cracanatul, cu "bagatul degetelor", cu impinsul in timpul durerilor nasterii pe care il compari cu a face dragoste cu barbatul iubit, cu masuratul canalului cervical. Ei bine pe mine nu ma intereseaza si nu e topicul despre asta! Nu ai decat sa-ti deschizi topic pe aceste subiecte ale tale preferate si sa discuti acolo amanuntele astea cat vrei.
Sincer, hai sa o lasam balta! probabil esti nervoasa si stresata ca ti se apropie termenul si presupun ca e din ce in ce mai greu.
Eu am deschis topicul asta sa aflu experientele mamicilor care au nascut prin orice metoda au ales si nu sa judec pe cineva (nici nu am dreptul si nimeni nu il are) pentru deciziile/crezurile/dorintele/temerile sale, si nici ca sa ma bat cu pumnii in piept ca ce fac eu si metoda aleasa de mine e cea mai buna. Eu spun doar ce cred ca e potrivit pentru mine si acest gen de instincte intime nu sunt intamplatoare si fiecare e mai bine sa le asculte pe ale sale launtrice, cel putin asa cred eu. Eu ma bucur din toata inima si le felicit pe toate mamicile care au nascut

fara dureri si s-au recuperat rapid si usor, indiferent de metoda si asta imi doresc si eu, sa nasc fara dureri. E o crima? Am lezat eu pe cineva? Asta e lipsa de civilizatie ca asta vreau sa discut si nu cracanatul si bagatul degetelor?!
De ce trebuie, in loc sa citesc experientele si opiniile mamicilor/burticilor sa citesc agresiuni verbale gratuite? Dar pun pe seama sarcinii si iti doresc sa te mai relaxezi.
Personal, intru pe forum nu pentru refulari agresive, ci pentru relaxare/informare/comunicare civilizata si nu imi doresc sa ma cert cu nimeni, dar nici sa fiu tratata ca si cum tu (sau alte persoane care scriu pe acelasi ton) detii adevarul absolut si restul lumii e proasta/snoaba si daca nu inghite nemestecat parerea ta trebuie imediat pus la zid prin replici care sunt departe de a fi civilizate.
Informeaza-te,/intreaba medicul daca se masoara canalul cervical la ecograf, in caz de nu stii/crezi si apoi sa vii cu astfel de opinii "civilizate" si sa le dai si drept adevaruri!
Refuz sa mai raspund unor astfel de provocari agresive! de acum doar NO COMMENT!!! Imi pare rau ca ti-am raspuns si azi, dar nu este frumos sa agresezi verbal cu astfel de limbaj ceilalti participanti la forum.
Doresc multa liniste si relaxare tuturor mamicilor, bebicilor si burticilor. O seara frumoasa tuturor