mino, la 20 November 2019 - 05:26 AM, a spus:
Nu i-am mai facut ca nu a vrut combinatii, dar cu siguranta-i fac pentru mine!
Lapona Enigel, la 19 November 2019 - 06:53 PM, a spus:
Si varianta asta e super! Dar, fete, sa ma bata mamaie, ca nu pricep de ce nu ma
vrenicesc sa fac dovlecei...Like wth (whatta heck) is wrong with me? Ii cumpar, ii pun in cutia cu legume, am numai retete de la topicul asta in fata ochilor si...tot in tigaie cu un strop de ulei ii arunc ori ii bag la omleta. Asta in cazurile bune cand nu uit de ei si mucegaiesc uitati printr-un colt...
Horrible, horrible me!
Poate pentru ca sunt mai usor de preparat cand īi arunci in tigaie sau omleta...eu lui G i-am facut pe tigaia ondulata
, dar mai am unul si il fac diseara....daca nu ajung tarziu acass.
Da...lipsa de timp e o problema. Ma uit ca si pentru o dieta lejera ai nevoie de timp.
De exemplu, sunt multe salate care contin dovlecei la tigaie ondulata, vinete, ardei gras...am facut o data cand am venit de la job o salata din asta bogata, pai mi-a luat cel putin 1 ora pana cand am terminat: de la scos salata, curatat, spalat, facut dovleceii, taiat toate alea...etc. Pai cum naiba sa nu ajungi sa mananci aiurea cand vii acasa cu foamea-n glanda si cel mai simplu e sa faci doua ochiuri cu trei carnati paine si cinci rosii. Gata, in 20 minute mananci