Lapona Enigel, la 15 July 2010 - 11:18 PM, a spus:
Pai numa cu bobul de piper nu ramii , tre sa vezi si o pereche de chiloti barbatesti intinsi pe gard si atunci se prinde sigur.Scuze daca am sarit calu.
Da maia, de crema de epilat intrebam, da pina la urma prefer lama asa pe orbeste si ddaca nu o sa mai pot, pun si omul din dotare sa ma ajute macar sa ridice burta, buna idee dark angel
Cum eu am alaptat pina la 8 luni, am trecut direct pe sticle de plastic, imi era frica sa nu se loveasca cu alea de sticla , el minuia deja foarte bine tot felul de lucruri, am luat de la Nuk 6 sticle si in fiecare zi ii dadeam cu cite una , apoi le sterilizam, le schimbam o data pe luna.Strilizatorul cu aburde ala de bagat in priza mi-a fost bun ,numa ca eu cam bagam tot la sterilizat, multe chestii le-am stricat, da na asa e la inceput, din greseli invatam.
Eu in timpul travaliului am stat numa in pat chircita, nu puteam sa ma misc de durere si apoi dupa ce mi-a facut PDA nu mi-am mai simtit picioarele asa ca tot in pat am stat, a oprit anestezia ca nu ma mai dilatam ,au inceput din nou durerile si intr-un tirziu a catadicsit si baiatul meu sa iasa la lumina.Acum o sa vb pt acupunctura, incerc si varianta asta si traiesc cu speranta ca a 2a nastere sa fie mai usoara si mai rapida decit prima.