anavlis, la 18 July 2010 - 10:20 PM, a spus:
Daniella, la 17 July 2010 - 01:19 PM, a spus:
cei nascuti prin cezariana nu sunt asa vinetii si nici capsorul nu le e alungit:)
Am citit si au confirmat si parintii! Doamne ajuta!
Care ati facut eco 4D si ati si nascut vi se pare ca foto de la eco seamana cu bebelushul vostru?
Daniella, la 17 July 2010 - 09:42 PM, a spus:
Geany, la 17 July 2010 - 07:04 PM, a spus:
scumpaaa
eu continui sa merg la cosmetica si sa ma epilez cu ceara
eu foloseam epilatorul si in zona inghinala, ba chiar mergeam mult spre interior cu ele ca suportam, dar ma faceam sub apa. Il incarcam si cand era incarcat stateam in vana si tineam zona de o epilam sub apa. Nu mai era asa dureros. Insa spre luna a 6 nu am mai putut si am trecut la lama, ca nu stiam de nici o crema pe aici. Am vazut ca erau, dar mi-era frica sa folosesc pt epilare completa in zona inghinala si am preferat sa ma fac cu lama.
Geany, crema aia se poate folosi si la epilarea completa in zona inghinala?
tu, draga! ma si sperii! cum bagi tu aparatul electric sub apa? e imersibil si waterproof?
simonaro29, la 18 July 2010 - 10:46 AM, a spus:
Cand eram in Ro meream la o tanti care facea epilare inghinala completa , cu ceara...dupa ce m-am mutat mi-am adus o rezerva de ceara calda ( ca aia rece sau fasiile sunt dureroase rau , inghinal )
Si nu vorbesc de bikini , vorbesc de aia completa , intzelegetzi ce vreau sa spun?
Acum nu mai e voie cu ceara... pana dupa ce vine bebelina.
Dar din toamna ma apuc din nou . O sa fie dureros rau la inceput dupa ce m-am ras aproape un an....dar...o sa fie OK. La mine dureaza cam o ora , numai inghinal
sa stii ac e dureros dupa, eu nu mai suport asa usor epilatul cu aparatul. Acum cu ceara nush ca nu am incercat inca, tot cu aparatul ma fac.
e dureros ca ai bagat lama cred eu ... sau poate ... cine stie cu cate alte sensibilitati ramanem dupa sarcina...