Daniella, la 28 July 2010 - 09:43 PM, a spus:
eu nu m-am apucat nici sa cumpar hainutele, dar sa le spal, calc ... oricum mai am 2 sapt pana vine cameretta, apoi ma apuc si eu
cat despre carucior, scaun de masina alea ...ma duc si eu sambata pe la magazine sa vad unde si ce pot gasi... pana atunci sper sa inteleg bine ce fel imi trebuie din fiecare ... ca daca nu ... dau vina pe vooooi
Simona tu esti in medical?
Pisoi, explica domne, ce faci tu cu TUATA casa la 7 sau la cat ajungi acasa? ca io abia incropesc ceva de manacare si trebuie sa stau cu butuceii in sus
Daniella , eu sunt in prenatal Oricum , si daca nu eram , eram in vacantza , n-am castigat nimic cu prenatalul
Bucuta-te ca inca n-ai dat in nebunie , Daniella, ca noi
Ce face Pisoi? O intoarce cu susul in jos , probabil . Eu am dormit tot timpul dimineatza cu placere...acum? la 5.00 mi-s treaza , pun masina la splat , adun hainele de ieri ( ca spal in fiecare zi, normal , nu ?) Al meu zice numai saracul: Anamaria , acum cand e nor speli tu? Ca apa noastra calda e pe solare si masina cu apa calda merge, si daca e nor...riscam sa ramanem ´fara apa calda...Multzam Doamne , de o saptamana de cand ploaie nu s-a intamplat...oricum , se face pe curent , atunci )
Eu seara ma uit la picioare si nu-mi vine sa cred...seara nu-mi mai vin nici un fel de pantofi , NIMIC. Bun , ca si ziua mi-am luat slapi si sandale cu 2 numere mai mari . Dar fatza e durerea din maini e NIMIC , asa ca d-aia nu ma gandesc la picioare.
Mai rau e cu ridicatul de pe canapea , mai nou.....