Daniella, la 13 July 2010 - 11:57 PM, a spus:
ooooo 6,5 kg in sapt 31 si eu am 11,5 kg! aproape dublu. Mamaaaaa!
Am facut ieri eco morfo (care are si doppler) si 4D si a iesit totul bine. Nu mai am tensiune in uterine, cum aveam in sapt 21. Bb e bine si e deja in prezentatie craniana, s-a intors si s-a pregatit. Am burta mare cum spuneam, totusi cea mica e ori sub greutate, ori cum prevede dr (deoarece diferenta se mentine) avem o diferenta intre termen calculat si ecografic de 10 zile, varsta ecografica fiind mai mica, deci am ramas mai tarziu (ciclul meu fiind si 30 zile, nu 28) decat le iese lor din calcul.
De ce trebuie sa intrerupi magneziul spre sfarsit? si pentru ce se ia ceaiul de frunze de zmeur?
Garmastanul e un unguent pentru sani (mamelon si aureola) si se incepe cu el din luna a 8-a pentru a pregati sanul pentru supt si a impiedica aparitia ragadelor.
Infacolul sunt picaturi impotriva colicilor, nu stiu sigur daca trebuie sau pot fi folosite din prima zi de viata.
Margelele de la kinder kate, mi le-a recomandat o prietena care a spus ca din momentul in care i le-a pus copila a dormit perfect, nu a mai avut probl cu durerile de dinti si nu a tras de ele niciodata (nici macar nu duca manuta la ele). Mi-a spus ca se gasesc in Germania si am spus sa va intreb si pe voi daca ati auzit de ele si folosit. Margelele se gasesc la farmaciile pentru copii si sunt pentru durerile de dinti.
Magneziu se intrerupe cam din saptamana 34 sau 35 ca sa lase muschii sa se inmoaie , sa se relaxeze. Tot pt asta e si ceaiul de frunze de zmeur. Si acupunctura la fel.Ca sa te deschizi mai mult si mai usor. Dar , asta e pt cine doreste nastere spontana , cred.Poate de asta nu tzi-a spus doctorul , pt ca stia ca vrei cezariana. Oricum , dupa ce intrerupi magneziu incep iar crampele , ca la inceput. Si daca mai iei si fier pe deasupra...... Fierul il iau cu suc de portocale ca cica se asimileaza mai bine cu vitamina C. ( de cand s-au terminat capsunile au scazut valorile mele de fier
)
Margele am vazut la DM , nush cat costa....tuin minte ca intre 10 si 20 ( dar nu vreau sa vorbesc prostii). Daca vrei neaparat cand trec pe acolo o sa-tzi iau si o sa-tzi trimit , daca vrei....Uite , soacra-mea pleaca sambata in tzara , e din Bucuresti , banui ca si tu , nu?
Eu nu-i pun ca moasa a zis sa nu-i punem ca se poate sufoca cu ele....Na Ja , cate bordeie , atatea obicee....mie, una , mi-ar place , ca-mi place culoarea.
Asa ca daca vrei , hotaraste-te si spune-mi ca itzi iau si sambata cand o ducem pe soacramea la aeroport i le dau.
EDT:
Acum am vazut ceva asemanator pe net si costa 10 Euro , nu mai mult...cred ca si la DM o fi la fel.