Pisoi, la 21 July 2010 - 12:59 PM, a spus:
Geany, la 21 July 2010 - 12:56 PM, a spus:

Pai tu esti daseteapta mai Geany! Pe mine m-a facut mama mai 'slow'

Nu sunt mai desteapta ,m-a ajutata experianta de la al' mare de 19-pe 20 de ani experienta pe care nu o doresc nimanui ca s-a nascut cu sindromul Ray si am stat cu el numa'prin spitale medicii insasi ma sfatuiau sa renunt la el si sa-l dau la stat sau adoptie ceva ca nu merita(eu aveam 16 ani),familia m-a parasise complet am fost singura,singura 4 ani,si pe la Iasi peste tot...s-a meritat,am o mandrie de fecior,acum toti sunt in jurul meu si nu mai recunosc,ca m-au lasat atunci de isbelishte,asta e a trecut....

Daca v-asi spune povestea vietii mele asi putea sa scriu un roman,am trecut prin multe si bune si rele dar tocmai astea m-au intarit si m-au facut femeia si mama care sunt(eu mi-am facut singura,singura si casa si tot nu am avut un capat de ata un ac de la parinti si nici sot nimik nimik,)acum mi-am refacut viata si sunt mai mult decat ok. slava domnului,deaceea vreau sa va transmit un mesaj,fiti tari ca orice s-ar intampla nu-i dreak,atat de negru,pe mine nu ma mai sperie nimik,sincer,important e sa treci demn peste toate...