Forum Culinar: Lamai - Forum Culinar

Salt la continut

  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Lamai cum le folosim

#41 Useril este offline   Cristina 

  • Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 08 September 2014 - 11:13 PM

Da Lili. Il tin in frigider si oricum nu are viata lunga ca il impart sau il consum. In frigider tine pana la 3 luni nedesfacut si 1-2 saptamani dupa ce il desfac.

#42 Useril este offline   Eataly 

  • Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 10 September 2014 - 10:32 AM

Ok Cri Cri, multumesc! :)

#43 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 14 September 2014 - 04:40 PM

Lili, confirm, e asa de bun lemon curd-ul ca problema conservarii nici nu se pune :thumleft:

#44 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 15 September 2014 - 07:53 AM

Vezi postareaMaya, la 07 July 2010 - 06:59 PM, a spus:

Nu stiu ce-as face cu atîtea lamîi,dar as vre asa le am!
O sa-mi congelez si eu suc de lamîie.Merci de idee!

Mi se par interesante lamîile murate,desi nu-mi pot da seama cam ce gust ar avea :thumleft:


aici, lamaile murate sunt nelipsite de la orice masa, sunt foarte bune, incercati si n-o sa regretati.
eu pot sa le cumpar de la magazin sau de la piata, marocanii le fac cel mai bine, dar si ce faci tu acasa nu poate fi decat bun.

#45 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 15 September 2014 - 07:55 AM

Vezi postareaAlexandru, la 09 July 2010 - 10:29 PM, a spus:

Vezi postareapetunie, la 07 July 2010 - 07:33 PM, a spus:

Si eu sunt curioasa tot de alea murate.Nu am mai auzit pana acum :thumleft:


Îs foarte bune, dar se consuma de fapt doar coaja, miezul e potroaca. Daca ai harissa, iei o lamîie din asta murata, scobesti miezul cu lingura si îl arunci, tai coaja cuburi mici, torni deasupra un pic de ulei de masline, un pic de harissa, si întinzi pe o felie de pîine proaspata. O nebunie.
Sigur gasesti si în Germania, pe la dughenele arabesti.


noi le mancam cu totul :thumleft:

#46 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 15 September 2014 - 08:22 AM

Cu orice? Nu-s prea sarate? Eu le-am pus doar in tajine.

#47 Useril este offline   redivivus 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 713
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationIsrael

Postat 18 September 2014 - 02:29 PM

Vezi postareaAdriana, la 15 September 2014 - 08:22 AM, a spus:

Cu orice? Nu-s prea sarate? Eu le-am pus doar in tajine.


Adriana, noi le mancam pe post de muraturi, ca sa zic asa. sunt picante, nu doar sarate si acre :)
si nu sunt PREA sarate, daca sunt facute bine
merg foarte bine pe langa carne

#48 Useril este offline   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,246
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 18 September 2014 - 02:47 PM

o sa incerc atunci, mersi

Arata acest topic


  • 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi