Da Lili. Il tin in frigider si oricum nu are viata lunga ca il impart sau il consum. In frigider tine pana la 3 luni nedesfacut si 1-2 saptamani dupa ce il desfac.
Lamai cum le folosim
#43
Postat 14 September 2014 - 04:40 PM
Lili, confirm, e asa de bun lemon curd-ul ca problema conservarii nici nu se pune
#44
Postat 15 September 2014 - 07:53 AM
Maya, la 07 July 2010 - 06:59 PM, a spus:
Nu stiu ce-as face cu atîtea lamîi,dar as vre asa le am!
O sa-mi congelez si eu suc de lamîie.Merci de idee!
Mi se par interesante lamîile murate,desi nu-mi pot da seama cam ce gust ar avea
O sa-mi congelez si eu suc de lamîie.Merci de idee!
Mi se par interesante lamîile murate,desi nu-mi pot da seama cam ce gust ar avea
aici, lamaile murate sunt nelipsite de la orice masa, sunt foarte bune, incercati si n-o sa regretati.
eu pot sa le cumpar de la magazin sau de la piata, marocanii le fac cel mai bine, dar si ce faci tu acasa nu poate fi decat bun.
#45
Postat 15 September 2014 - 07:55 AM
Alexandru, la 09 July 2010 - 10:29 PM, a spus:
petunie, la 07 July 2010 - 07:33 PM, a spus:
Si eu sunt curioasa tot de alea murate.Nu am mai auzit pana acum
Îs foarte bune, dar se consuma de fapt doar coaja, miezul e potroaca. Daca ai harissa, iei o lamîie din asta murata, scobesti miezul cu lingura si îl arunci, tai coaja cuburi mici, torni deasupra un pic de ulei de masline, un pic de harissa, si întinzi pe o felie de pîine proaspata. O nebunie.
Sigur gasesti si în Germania, pe la dughenele arabesti.
noi le mancam cu totul