Forum Culinar: Ghid pentru viitori tatici - Forum Culinar

Salt la continut

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Ghid pentru viitori tatici drepturi si raspunderi in cel mai frumos job 24/7

#81 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 14 July 2010 - 04:28 PM

Vezi postareaanavlis, la 14 July 2010 - 03:05 PM, a spus:

Vezi postareanrares, la 14 July 2010 - 07:59 AM, a spus:

Gresit. CEL mai bun barbat din lume sunt eu. Am aflat-o de la nevasta-mea. :wasted:

sunt convinsa:)

eu nu-i zic la al meu, il laud numa la altii, dar lui nu-i zic sa nu i se urce la cap :D

eu zic ca rau faci ca nu-i spui lui :wasted: eu de exemplu reactionez mai bine la laude decat la critica, posibil si el, si atunci se face si mai bun decat e :toothy9;

#82 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 14 July 2010 - 05:06 PM

Vezi postareaFloare albastra, la 14 July 2010 - 04:28 PM, a spus:

eu zic ca rau faci ca nu-i spui lui :wasted: eu de exemplu reactionez mai bine la laude decat la critica, posibil si el, si atunci se face si mai bun decat e :toothy9;

:wasted:
apai sa stii ca o sa-i spun, vin cu impresii dupa cateva saptamani, sa vad cum o reactiona:)

#83 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 14 July 2010 - 05:10 PM

Vezi postareaanavlis, la 14 July 2010 - 05:06 PM, a spus:

eu zic ca rau faci ca nu-i spui lui :P eu de exemplu reactionez mai bine la laude decat la critica, posibil si el, si atunci se face si mai bun decat e :toothy9;

apai sa stii ca o sa-i spun, vin cu impresii dupa cateva saptamani, sa vad cum o reactiona:)

dar daca face vreo greseala intre timp, sa nu pui pe seama laudei si sa vii cu reclamatii la mine, da? :wasted: :D :D

#84 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 14 July 2010 - 05:17 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 July 2010 - 02:42 PM, a spus:

In cazul acesta va rugam sa va depuneti mapa de candidatura. Dosarul trebuie sa contina in mod obligatoriu urmatoarele informatii:
...

Auzi, tu vrei copii sau vrei material de lectura? :toothy9;

#85 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 14 July 2010 - 05:32 PM

Vezi postareanrares, la 14 July 2010 - 05:17 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 July 2010 - 02:42 PM, a spus:

In cazul acesta va rugam sa va depuneti mapa de candidatura. Dosarul trebuie sa contina in mod obligatoriu urmatoarele informatii:
...

Auzi, tu vrei copii sau vrei material de lectura? :wasted:

Ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, cu regret va anuntam ca nu ati trecut de proba eliminatorie :wasted: :toothy9;
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#86 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 14 July 2010 - 05:50 PM

Vezi postareaanavlis, la 14 July 2010 - 05:06 PM, a spus:

eu zic ca rau faci ca nu-i spui lui :P eu de exemplu reactionez mai bine la laude decat la critica, posibil si el, si atunci se face si mai bun decat e :toothy9;

sa stiti ca si tati al nostru e cel mai bun barbat din lume! :D cat despre ce fel de tati o sa fie cu fetita noastra, o sa va spun mai incolo ... asa peste 6 luni cred ca o sa pot sa-i pot da o prima evaluare

eu cand face ceva bine il laud :wasted: si cand face ceva gresit il critic (mai bland sau mai putin bland depinde de fapta) :D
asa stie si el sa se indrepte cand nu imi place ceva si sa insiste pe lucrurile alea bune pe care le face si care mie imi plac atat!

oricum e bine e ca avem barbati de care suntem atat de multumite si pe care ne putem baza in impartirea responsabilitatilor :P

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#87 Useril este offline   Zweistein 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 26
  • Inregistrat: 10-July 10
  • LocationHD - D

Postat 14 July 2010 - 05:58 PM

Vezi postareaPisoi, la 14 July 2010 - 12:05 PM, a spus:

.../...
Pruncutii nu trebuie spalati zilnic! Poti sa faci din baie o rutina zilnica, dar nu trebuie.
.../...

Deja imi faceam griji. :toothy9; Nu stiu cum este apa in alte locuri, insa in Germania, este asa des reciclata, incat deja ma joc cu gandul, in primele saptamani, sa gasesc o alternativa pentru apa de la robinet... Presupun ca o sa urmarim reactia pielii copilului dupa primele 2-3 bai, si dupa aia o sa gasim un compromis.
- Cine gaseste greseli de ortografie, are voie sa le pastreze. -
- You, you, and you: Panic. The rest of you, come with me. -
- Are there any experienced suicide bombers? -
- Don't ever be the first, don't ever be the last and don't ever volunteer to do anything. -
- Friendly fire - isn't. -
- If it's stupid but works, it isn't stupid. -
- If you find yourself in a fair fight you didn't plan your mission properly! -
- Peace is my profession, killing is just a hobby. -
- Important documents will demonstrate their vitality by moving from where you left them to where you can't find them. -
- I'm very responsible, when ever something goes wrong they always say I'm responsible. -

#88 Useril este offline   Zweistein 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • LocationHD - D

Postat 14 July 2010 - 06:15 PM

Vezi postareaPisoi, la 14 July 2010 - 12:18 PM, a spus:

.../...

Citeaza

[...]
Ce avantaj are gravida enciclopedie fata de gravida bine informata de cea ce o priveste numai pe ea?

Riscurile de care eu am pomenit sunt riscurile la care se supune orice femeie care ramane insarcinata. Nu vorbesc aiurea. Te rog sa ma contrazici punctual daca ai argumente. Nu am vorbit de preeclampsia, diabet gestational, sindromul down, spina bifida samd.

Nu am avut intentia sa te contrazic. Eu puneam accentul pe: "...gravida bine informata de cea ce o priveste numai pe ea"
Cu asta vroiam sa exprim urmatoarea idee: consider foarte important sa te informezi de problemele care afecteaza strict persoana ta. Este mai putin important sa diseci problemele altora, care nu sunt pe cale sigura sa te intampine pe tine.

Imi pare rau sa aud ca ai pierdut o sarcina. In cazul acesta consider normal sa ai o atentie marita in aceasta privinta. Acesta este un comportament normal. Eu nu critic pe cineva care are motive sa se ingrijoreze, eu critic pe cei care se pun pe jelit din cauza drobului de sare....

Iti tin pumnii sa suporti usor canicula :toothy9;
- Don't ever be the first, don't ever be the last and don't ever volunteer to do anything. -
- Important documents will demonstrate their vitality by moving from where you left them to where you can't find them. -
- I'm very responsible, when ever something goes wrong they always say I'm responsible. -

#89 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 July 2010 - 06:18 PM

Vezi postareaZweistein, la 14 July 2010 - 05:58 PM, a spus:

.../...
Pruncutii nu trebuie spalati zilnic! Poti sa faci din baie o rutina zilnica, dar nu trebuie.
.../...

Deja imi faceam griji. :) Nu stiu cum este apa in alte locuri, insa in Germania, este asa des reciclata, incat deja ma joc cu gandul, in primele saptamani, sa gasesc o alternativa pentru apa de la robinet... Presupun ca o sa urmarim reactia pielii copilului dupa primele 2-3 bai, si dupa aia o sa gasim un compromis.

:huh: Calitatea apei menajere, ca de altfel si a mediului inconjurator in Germania este printre cele mai ridicate din lume. Statiile de epurare sunt de o tehnologie foarte avansata.
E adevarat insa ca este o apa extrem de dura, de calcaroasa, care noua, imigrantilor, ne afecteaza PH-ul pielii. Cei nascuti insa aici nu au nici o problema.

Daca tii neaparat, gasesti la Aldi Aqua la 19 centi parca.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#90 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 14 July 2010 - 06:22 PM

Vezi postareaZweistein, la 14 July 2010 - 06:15 PM, a spus:

Iti tin pumnii sa suporti usor canicula :)

Multumesc! In irlanda totusi nu sufera nimeni inca de canicula. Cand va fi aici canicula imi fac si eu dosarul pentru cetatenie :huh: .

#91 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 14 July 2010 - 06:24 PM

Zweistein,poti sa-ti faci o instalatie care filtreaza apa de calcar.Daca nu ai posibilitatea de a instala un asemena filtru direct la intrarea apei(în casa/locuinta),exista si variante pentru un anumit robinet din casa.
Asa poti sa-ti speli bebele cu apa "moale" si curata.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#92 Useril este offline   Zweistein 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • LocationHD - D

Postat 14 July 2010 - 06:50 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 July 2010 - 06:18 PM, a spus:

.../...
:huh: Calitatea apei menajere, ca de altfel si a mediului inconjurator in Germania este printre cele mai ridicate din lume. Statiile de epurare sunt de o tehnologie foarte avansata.
E adevarat insa ca este o apa extrem de dura, de calcaroasa, care noua, imigrantilor, ne afecteaza PH-ul pielii. Cei nascuti insa aici nu au nici o problema.

Daca tii neaparat, gasesti la Aldi Aqua la 19 centi parca.

Nu tin neaparat. Nici nu te contrazic in privinta technologiei si standartelor.

Pana in momentul in care am inceput sa masor calitatea apei pentru a regla biotopurile din aquarii, eram mai putin ingrijorat pe aceste aspecte. Cand am vazut ce probleme apar acolo, am inceput sa ma informez mai bine.
Este adevarat ca nu avem nici prea multi nitriti si nici biologic(bacterii/microbi) nu este afectata apa, insa valori ale PH, Cuprului, Silicatelor si cateva metale sunt mai putin linistitoare. (ma refer numai la apa care vine la mine acasa pe teava)
Din fericie chiar locuiesc in o zona, in care apa este "moale" dupa scala germana.

Orice schimbate a apei are efect asupra pielii, insa pielea se adapteaza dupa o perioada la conditiile apei. Problema este ca pielea umana nu este menita sa se adapteze la compusi chimici care nu apar in apa de provenienta naturala.

Solutia mea nu era apa imbuteliata, ci mai mult pusesem ochii pe un izvor de apa potabila intretinut si supravegheat de autoritatile locale.

#93 Useril este offline   Zweistein 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • LocationHD - D

Postat 14 July 2010 - 06:55 PM

Vezi postareaPisoi, la 14 July 2010 - 06:22 PM, a spus:

Vezi postareaZweistein, la 14 July 2010 - 06:15 PM, a spus:

Iti tin pumnii sa suporti usor canicula :)

Multumesc! In irlanda totusi nu sufera nimeni inca de canicula. Cand va fi aici canicula imi fac si eu dosarul pentru cetatenie :huh: .

My bad! Nu ne trimiti si noua atunci ceva pachete de aer respirabil?
Nu stiu dece, pe masura ce imi creste acceptanta fata de o persoana, incep sa am impresia ca si geografic este mai aproape de mine...

#94 Useril este offline   Zweistein 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • LocationHD - D

Postat 14 July 2010 - 06:58 PM

Vezi postareaMaya, la 14 July 2010 - 06:24 PM, a spus:

Zweistein,poti sa-ti faci o instalatie care filtreaza apa de calcar.Daca nu ai posibilitatea de a instala un asemena filtru direct la intrarea apei(în casa/locuinta),exista si variante pentru un anumit robinet din casa.
Asa poti sa-ti speli bebele cu apa "moale" si curata.

Deja am aruncat o privire asupra ofertei, insa aceste filtre lucreaza mai mult fizix asupra apei, in timp ce substantele dizolvate in apa, trec nestingherite :huh:

#95 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 July 2010 - 07:12 PM

[quote name='Floare albastra' date='14 July 2010 - 11:10 AM' timestamp='1279120246' post='47680']

:huh:
[/quote]
dar daca face vreo greseala intre timp, sa nu pui pe seama laudei si sa vii cu reclamatii la mine, da? :P :P :P
[/quote]

:)

no, nu vin, ii las sa se obisnuiasca cu gandul si apoi, daca a calcat pe bec, sa te tii... :) si cand m-o vedea cu scotand fum sa te tii :)

#96 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 July 2010 - 07:13 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 July 2010 - 05:50 PM, a spus:

sa stiti ca si tati al nostru e cel mai bun barbat din lume! :P cat despre ce fel de tati o sa fie cu fetita noastra, o sa va spun mai incolo ... asa peste 6 luni cred ca o sa pot sa-i pot da o prima evaluare

eu cand face ceva bine il laud :huh: si cand face ceva gresit il critic (mai bland sau mai putin bland depinde de fapta) :)
asa stie si el sa se indrepte cand nu imi place ceva si sa insiste pe lucrurile alea bune pe care le face si care mie imi plac atat!

oricum e bine e ca avem barbati de care suntem atat de multumite si pe care ne putem baza in impartirea responsabilitatilor :)

asa asa, sa vii cu evaluarea la interval :P
sunt convinsa ca o sa fie un tati perfect :)

#97 Useril este offline   nrares 

• Site Admin
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 468
  • Inregistrat: 26-November 09
  • LocationRO

Postat 14 July 2010 - 07:25 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 July 2010 - 05:32 PM, a spus:

...Ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, cu regret va anuntam ca nu ati trecut de proba eliminatorie :P :huh:

No vezi? Asta e baiul tau. Esti prea impulsiva si prea perfectionista. Da oferta din partea mea ramane, caci dupa cum spuneam, sunt un domn, ce pana mea. :)

#98 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 14 July 2010 - 07:33 PM

Vezi postareanrares, la 14 July 2010 - 07:25 PM, a spus:

Vezi postareaLapona Enigel, la 14 July 2010 - 05:32 PM, a spus:

...Ooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, cu regret va anuntam ca nu ati trecut de proba eliminatorie :P :huh:

No vezi? Asta e baiul tau. Esti prea impulsiva

>>>>>>>>>>>> Impulsiva io??????? Neaaaah, as zice mai degraba spontana, genul carpe diem :)

si prea perfectionista.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Io perfectionista, io?????????????? Ne,ne, ne pur si simplu imi place o oferta de piata bogata si variata :P Da' stiu, mi s-a urcat la cap de cand cu viata asta in wild wild west :P

Da oferta din partea mea ramane, caci dupa cum spuneam, sunt un domn, ce pana mea. :)

Iar eu, ca o lady -da' fara pene- iti multumesc de oferta :) si imi mentin aaaaaaa sperantele :P)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#99 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 14 July 2010 - 08:55 PM

Vezi postareaFloare albastra, la 14 July 2010 - 02:04 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 14 July 2010 - 01:55 PM, a spus:

A propos mamici, cand trece starea asta nesuferita de lipsa de concentrare/memorie si ti le recuperezi pe deplin?

Nu stiu cand, dar sper sa se intample vreodata, ma simt cumplit fara jumatate de creier (vreau sa cred ca s-a dus la fii-mea si nu pe apa sambetei) Imagine postata Imagine postata Imagine postata

Mie mi-a trebuit un an sa-mi revin.
A fost ultimul an de facultate si ma tampisem rau.
Pentru colegii mei a fost cel mai usor an,pentru mine,cel mai greu.
Avand in vedere gafele,s-ar putea sa nu-mi fi trecut nici acum.Imagine postata

Nu toate femeile trec prin acesta lipsa de concentrare si slabire a memoriei.
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#100 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 14 July 2010 - 09:05 PM

Vezi postareaPuiu, la 14 July 2010 - 02:43 PM, a spus:

Domnu' Puiu, sa ma ierti ca vin sa te contrazic, dar nu ma pot abtine Imagine postata

Poţi să mă contrazici, nu mi-am propus să dau sfaturi despre creşterea copilului, îmi aminteam doar cîte ceva din tinereţe Imagine postata

+1.

Poti sa ma contrazici la toate punctele.
Eu am crescut copilul meu,tu pe al tau.
Eu cu metodele mele,tu cu ale tale.Imagine postata
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

Arata acest topic

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu puteti crea un topic nou