Sa va spun meniul pe care l-am discutat cu ei:
Primire cu sampanie/spumos
Apoi BUFET:
Aperitive: platouri de legume grilate ( vinete grilate , dovlecei, de ex) , feta, anghinare..etc ( nu am vrut clasicele Lachs si sunca )
Felul principal:
Somon
miel la gratar
Krustenbraten/ Schinkenbraten ...e vb de pulpa aia maaaaaaaaareeeeeeeeee si rozalie de porc ce se face intreaga si se taie felii la masa
Salate
Cartofi cu rosmarin
Orez Basmati
Manunchiuri de pastai in matie de sunca
Desert: Panna Cotta cu fructe
![:P](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
Localul nu are nush cate stele , e aci la noi in sat
![:P](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/tongue.gif)
http://www.zur-krone.net/
o sa fim cam 25 de persoane.
Azi vreau sa iau legatura cu cei de la Columbia Hotel , cica astia au o sala eleganta , si nici astia nu-s departe...