Forum Culinar: Botez - Forum Culinar

Salt la continut

  • 14 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Botez -sa ne dam cu parerea-

#121 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 01:11 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 01:00 PM, a spus:



Eu ma tem sa ma ocup eu singura de organizarea asta cu bebe mic acasa,


Exact la asta m-am gandit si eu. Nu-mi trebe moara-n cap.

Si apoi , eu am vazut meniul Adrianei , tare fain , n-am ce zice , dar aici si neamtzul si romanul ar intreba: Bine , bine , dar mancarea cand vine? Ca la astia ai mei daca nu le pui o bucata sanatoasa pe masa....neah , nu-i bine. Sa fie carne , d'le.

#122 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 August 2010 - 01:12 PM

Depinde si de ora la care a fost facut, fiind la jumatate zilei, nu poti pretinde carnea :lol: ca era o gustare de dupa-amiaza, nu o cina sau un prinz.

#123 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 01:13 PM

Vezi postareaAdriana, la 05 August 2010 - 01:12 PM, a spus:

Depinde si de ora la care a fost facut, fiind la jumatate zilei, nu poti pretinde carnea :lol: ca era o gustare de dupa-amiaza, nu o cina sau un prinz.



Spune-i tu la Fritz asta....=))

#124 Userul este online   Adriana 

  • Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,240
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 05 August 2010 - 01:15 PM

Vezi postareasimonaro29, la 05 August 2010 - 01:13 PM, a spus:

Spune-i tu la Fritz asta....=))

in deutsch? :lol:

#125 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 01:16 PM

Daniella , invitatziile nu le fac ei , ci doar meniurile ( pun niste cartzulii pe masa) si cartzile de nume , adica fiecare invitat are cartonas cu numele lui , fiecare sta UNDE IL PUN EU ! :lol: ( ce-mi place chestia asta , as fac si acasa de cand m-am mutat si am loc . Eu mi-s sefa! )

Invitatzii tre sa facem noi.

Ce ramane de la bufet se ia acasa. De fapt , se pun niste caserole si fiecare isi ia la pachet , la sfarsit. Ca ce-o sa facem noi cu tot ce ramane?

#126 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 01:18 PM

si la mine e exclus sa faca la bodega de cartier! asa ca eu te inteleg perfect si eu tot pe acelasi principiu merg: ori fac ceva elegant si sa faca ei tot, ori nu ma mai apuc decat sa ma zgarcesc!
dar eu nu organizez inainte de nastere, nici biserica, nici restaurantul ... nu stiu nu prea-mi vine ... stai sa vaz io bebelusha in bratele mele si apoi o sa vad ce o sa fac.
cred ca nu o sa mai gasesc mare lucru ... ca la noi e perioada de nunti in toi atunci 1-20 noiembrie.

eu am vrut sa spun, dar mi-a fost ca-mi sariti in ciuf, ca aici toate sunteti din tarile germanice ... in Germania nu-mi aduc aminte daca am mancat ... , dar in Austria de cate ori am fost si nu mi-a placut deloc mancarea, totul sintetic: carnati grasi, carnati si iar carnati, carne sintetica, cartofi mezeluri si branzeturi sintetice la mic dejun, ciorba si sos la plic pe o carne sintetica si chiftele sintetice la cina = NIMIC NATURAL. Acu nu oi fi nimerit eu la mancatoriile alea bune. Dar eu tare prost am nimerit cu mancarea acolo si asta de fiecare data ... . Cat despre prajituri, au dat o budinca la plic, o inghetata nereusita, chestii de acest fel. Cina festiva de revelion ei aia a avut un pic de salata si somon ... mai uman, dar in rest ... aceeasi supa la plic sos la plic pe o rulada artificiala etc.

Si atunci vii tu, Adriana si zici cum de recomanda prof. dr. universitat dieta mediteraneeana ... pai uite d-aia! :lol:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#127 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 01:25 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 01:18 PM, a spus:

si la mine e exclus sa faca la bodega de cartier! asa ca eu te inteleg perfect si eu tot pe acelasi principiu merg: ori fac ceva elegant si sa faca ei tot, ori nu ma mai apuc decat sa ma zgarcesc!
dar eu nu organizez inainte de nastere, nici biserica, nici restaurantul ... nu stiu nu prea-mi vine ... stai sa vaz io bebelusha in bratele mele si apoi o sa vad ce o sa fac.
cred ca nu o sa mai gasesc mare lucru ... ca la noi e perioada de nunti in toi atunci 1-20 noiembrie.

eu am vrut sa spun, dar mi-a fost ca-mi sariti in ciuf, ca aici toate sunteti din tarile germanice ... in Germania nu-mi aduc aminte daca am mancat ... , dar in Austria de cate ori am fost si nu mi-a placut deloc mancarea, totul sintetic: carnati grasi, carnati si iar carnati, carne sintetica, cartofi mezeluri si branzeturi sintetice la mic dejun, ciorba si sos la plic pe o carne sintetica si chiftele sintetice la cina = NIMIC NATURAL. Acu nu oi fi nimerit eu la mancatoriile alea bune. Dar eu tare prost am nimerit cu mancarea acolo si asta de fiecare data ... . Cat despre prajituri, au dat o budinca la plic, o inghetata nereusita, chestii de acest fel. Cina festiva de revelion ei aia a avut un pic de salata si somon ... mai uman, dar in rest ... aceeasi supa la plic sos la plic pe o rulada artificiala etc.

Si atunci vii tu, Adriana si zici cum de recomanda prof. dr. universitat dieta mediteraneeana ... pai uite d-aia! :D


nu te ia nimeni de ciuf ca ai dreptate! :P

Daca nu dai bani ca lumea pe mancare itzi dau nemtzalaii numai chestii cu sosuri d-alea gata , cu E-uri...

d-aia vreau io gratare si pulpa nush cum ca daca vreau sa comand piept de pui , de ex , tzi-l arunca intr-un sos , oricat le explici ca vei altceva.

Noi cand am mancat la cocosul rosu ( asa se numeste) a fost bun , fara adaos de 100 de condimente....

Ca o paranteza , unii nemtzii isi iau si cartofii aia pe care-i pun la cuptor ( nu cartofi prajitzi , d-aia taiatzi in jumatate , sau mai mici) gata congelatzi ca cica-s mai buni. Normal ca au alt gust ca-s plini de intaritor de gust , nu?

Dar carnatzi stiu sa faca buni. trebuie numai sa stii sa-i alegi , sa nu dai peste unii naspa , facutzi la norma.

Mancarea nemtzeasca adevarata e super-delicioasa. Numai ca rar o mai face cineva asa cum stiu bunicile sa o faca.......

#128 Useril este offline   Ioana 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 05 August 2010 - 01:33 PM

Vezi postareasimonaro29, la 05 August 2010 - 11:57 AM, a spus:



parca n-as stii ca nu se pricep :P. Fac un fel de chec uscat si...yummy-yummy ce bun a fost! Cand a mancat o cunostintza la mine prajitura cu foi ma tot intreba cum e cu ele , de unde le-am luat , cum le-am taiat asa subtziri...in fine.

Ioana , ma ennervezi si tu cu pretzurile :P . Ia socoteste si tu:

  • meniul
  • suprafatza de dans
  • aranjamentele florale
  • vinul
  • apa minerala
  • sucurile
  • bauturile spirtuoase
  • berea
  • camera de hotel ( asta costa doar 50 de euro ca primesc reducere)
  • cartzile de meniu
  • cartzile cu numele
  • sampania ( ca nu e inclusa)
  • etc , etc, etc....


pai ia spune-mi tu cam cat ar trebui sa coste astea? Ca doar p-aici traiesti si tu :D



pai tocmai ca aici stau tot mi se pare mult.Dar sti cum e fiecare da cat vrea si il tine buzunarul.
Si 4 deserturi mi se par mult.Dar daca zici ca ai mancai , no comment.Eu inca merg pe premiza, nu ma duc la botez sa ma burdusesc cu mancare,dar e opinia mea.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#129 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 August 2010 - 01:38 PM

Vezi postareasimonaro29, la 04 August 2010 - 09:06 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 04 August 2010 - 08:50 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 04 August 2010 - 08:08 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 04 August 2010 - 07:50 PM, a spus:

si ca sa aduci tortul iti ia bani?



2 euro jumate pe persoana ca sa tzi-l serveasca.

Orice se plateste aici.

CORK e dop , in germana. Asa se numeste taxa asta , CORK GELD. Aproape toate restaurantele o au.

Ce criza , Daniella? Noi nu o simtzim deloc si restaurantul asta e tot timpul plin.


da, ma gandeam ca e o taxa ca iti serveste, dar 2,5 euro de pers sa ti-l serveasca si daca iei de la ei cat e ? pana la urma iesi tot acolo daca iei de la ei ... sau pe aproape ..., nu?

nu se simte criza in Germania? stiam ca in toata Europa se simte ... atunci sunteti norocosi! f bine! bravos! :D


cred ca pana la urma nu mai luam tort....aici nu se prea obisnuieste ( Psss, daca aude Geany ma bate! )
Am 4 deserturi , ajung.

Eu , una , nu simt criza , Daniella. Si magazinele sunt pline , restaurantele la fel.

Deci fara tort!!.... :P :P :P :P

#130 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 01:39 PM

Vezi postareaAdriana, la 05 August 2010 - 01:07 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 01:00 PM, a spus:

Sorina, io stiu ca italienii nu beau: 2 pahare de vin in timpul mesei si un limoncelo la sfarsit de masa.

Nu generaliza, te rog :P
Apoi pretul unei cine la un resturant in 2-3 nu se compara cu o cina organizata pentru 30 de persoane cu menu fix probabil.
Si acu 2 ani si eu am mincat la munte sus si baut evident inclus, si am platit 15 euro de persoana. Iar cind mergem in agriturismul de linga casa noastra de la munte mi se pare ca platim 25 de euro de caciula. E vorba in cazurile astea de menu fix decis de ei, adica aia au pregatit aia iti aduc si tu aia maninci. Din fericire aici inca mai e posibil.


nu, zicea Sorina ca nu a fost cu menu fix, fiecare a ales ce a vrut.

Ai dreptate! Nu vreau sa gemeralizez, dar .... eu am intalnit multi italieni cu munca, plus si in vacanta (vin si in city-breakuri ... ma fascineaza tara asta) ma uit in jur, pai la noi daca iesi la restaurant asa ... dupa serviciu cu prietenii apai stai ... ore si bei beri dupa beri si/sau sticle de vin, iar mai mananci iar mai dai cu bere da-i cu vin :D , la voi mananci si pleci ... adica nici nu ai timp mai mult de 2 pahare. La voi la restaurant sta omul cat la noi la fast food (la noi si la fast food bea o bere doua ). Plus e foarte scumpa bautura in Italia, in timp ce la noi ... mah... bei si ieftin daca esti inrait.

Nu zic ca nu or fi si exceptii care confirma regula, dar romanii sunt stiuti ... cred ca printre cei mai nefericiti si mai bautori din lume ... Am si doua prietene bune la care am tot stat cu saptamanile in vacanta ... si da ... e cumintenie la voi din punctul asta de vedere ... unde compar familisti cu burlaci ... cred !

Una peste alta ... fiecare are experientele sale ..., exemplele sale si anumit gend e restaurante in zona si mai ales ar dori sa fca intr.un anumit fel, care crede ca e cel mai potrivit cu personalitatea si familia sa. Si asa trebuie sa faca precum simte!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#131 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 01:41 PM

Ioana , mai vorbim noi cand faci si tu botezul aici :D

Ca eu cand am inceput cautarile m-am gandit ca 1000 ar fi destul....apoi 1500...naja , poate ca , doch , trebuie mai mult....

Stii , e ca si cu bucataria: al meu a zis ca nu dam mai mult de 5000 pe ea , cu aparate , apoi 5000 fara aparate , apoi...hai ca ajunge aprope de 10.000.....naja , dar cu frigiderul ce facem?

Cand e vb de cheltuiala banilor te duci asa ....din aproape in aproape...fara sa-tzi dai seama.

#132 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 01:43 PM

Vezi postareaGeany, la 05 August 2010 - 01:38 PM, a spus:

Deci fara tort!!.... :P :P :D :P


tulaiiiiiiiiiii, m-o prins!

#133 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 01:45 PM

[quote name='Geany' date='05 August 2010 - 01:38 PM' timestamp='1281008333' post='52056']
[quote name='simonaro29' date='04 August 2010 - 10:06 PM' timestamp='1280948788' post='51919']
[quote name='Daniella' date='04 August 2010 - 08:50 PM' timestamp='1280947853' post='51918']

Deci fara tort!!.... :P :P :P :D
[/quote]

Io nu am facut paraciunea ..., dar na ca te prinsa Geany! :P e vigilenta! :P
La noi nu merge aniversare, sarbatoare, celebrare fara tort. Dar tu fa cum fac ei nemtii tai ... ca sa se simta musafirii bine si tu multumita :P

auzi, dar totusi cum vin astea 4 deserturi? bufet ? la alegere? sau un desert mixt pe o farfurie ?
io nu am inteles in final tu ai bufet? sau omul sta la masa cu menul sau?

si ai dreptate cu meniul Adrianei. Mie asa mi-ar placea as fi in extaz, nu mi-as dori altceva! Dar, si aici daca nu le dai macar o friptura ... degeaba busheurile ... oricat de rafinate ar fi ... Daca ar fi dupa mine eu as face in gradina Adrianei si cu meniul ala si aranjamentele alea ..., dar cand i.am aratat lui tati asa mi.a spus: bine-bine una ca nu stiu ce sunt draciile alea, dar numarul doi: si friptura unde e ? :P

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#134 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 01:50 PM

totul e bufet.

vinurile sunt alese deja si restul de bautura e a la carte.

#135 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 August 2010 - 02:10 PM

Deci ci' tii si cu nemtii astia,auzi botez fara tort...din partea mea Simo' poti sa faci dar sa stii ca ai dezaprobarea mea totala''... :P :D :P

Glumesc,te pup fata'!.... :P :P

#136 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 02:12 PM

Simona, stii ceva? Eu cred ca o sa fie un botez f. fain: localul elegant, menu bun si variat si abundent si pe gustul invitatilor, iar pretul in final nu conteaza! ca nu botezi fata de 7 ori, 1 data si sa fii tu multumita, invitatii sa ramana cu un gust si o parere buna, nu sa ramana nemancati ori sa spuna ca mancarea nu a fost prea grozava ... si sa te faci de ras. Eu una sunt de acord cu alegerile pe care le-ai facut. Menul daca e pe gustul invitatilor si traditiilor locului aia e tot ce conteaza. Iar tuica nu o mai duce, parerea mea, o dai acasa la tine, daca vine cineva sa te ia, sa te duca ...

Io si cu Geany un of avem: tortul copilului :D !!! Fa o surpriza domne cu el, stingi luminile, vii cu artificiile ... pai ce ? cuvantul nostru nu reprezinta nimic :P glumesc!


Adriana, tine cont ca io ca straina si turista oricum mananc mai prost si mai scump ca voi ... ca si tu daca vii in Bucuresti de capul tau greu sa nimeresti ceva ca lumea. In Roma de ex. am nimerit numai prost la masa si scump.

Sa stiti ca eu am mancat acasa la italieni (Sau semi - la prietenele mele romance care sunt casatorite de 15 ani acolo cu italieni) si abia apoi mult mai tarziu si la restaurante. Nu stiu in care moment m-a fascinat mancarea lor cred ca de la stilul simplicissim de a gati al prietenei nr- 1 la care mergeam (Bergamo), apoi la prietena nr. 2 (parma), dupa care am fost data pe spate cand am inceput sa merg la restaurante ... in Toscana, Reggio Emilia, la mare PE DREAPT, LA MARE PE STANG A :P etc... Ei bine genul asta de calatorie cand poti intra in traditie, chiar in casa localnicului imi place mie. Sa mananci cu ei ce mananca ei zilnic, nu facut special pt musafiri. Sa vad cultura de a gati si de a manca ... e excursia care ma innebuneste. Din pacate doar in Italia am avut posibilitatea asta si probabil ca dintre toate tarile din Europa vizitate de-aia mi.a ramas la suflet si ma fascineaza in continuare ... si inca nu am fost in Sud.

Asa ca, Simona mai mult ca sigur ai dreptate cu mancarea veritabila germana. Sa stii ca nici in Romania nu se mai gateste autentic. De fapt ce avem noi autentic de mancare? As dori sa discutam asta ca eu am adesea musafiri la firma din afara si sunt in serioasa incurcatura la aceasta intrebare.
Adriana, oare ar trebui sa ne mutam pe alt topic? Pe mine ma cam enerveaza sa sarim de la topic la altul ca si caprioarele ... oricum suntem doar cateva mamici care scriem acum pe aici ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#137 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 02:14 PM

pai si cum tii tu fata, Simona oamenii aia in picioare juma de noapte? sau iau mancarea de la bufet si apoi stau la masa la vorba cu paharelul de ghiurghiuliu?
vinuri, dupa cum te vad, cred ca ai luat imbuteteliate, asa-i? :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#138 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 02:26 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 02:14 PM, a spus:

pai si cum tii tu fata, Simona oamenii aia in picioare juma de noapte? sau iau mancarea de la bufet si apoi stau la masa la vorba cu paharelul de ghiurghiuliu?
vinuri, dupa cum te vad, cred ca ai luat imbuteteliate, asa-i? :D



Daniella , rad aci de vreo 2 minute....ma gandeam sa-tzi raspund ca am luat Babanul , stii reclama aia la vinul la bidon? :P

Am ales cateva sticle de vin , se numeste ca le recomandam , dar pot mesenii sa-si aleaga si altceva din carte. Bineintzeles ca vom fi intrebatzi daca suntem de accord de catre personal , ca unele sunt de 400 de Euro pe carte , am vazut. Noi am ales vinuri de vreo 30 de euro butelia. Nici cele mai ieftine dar nici scumpeturi. ( cele mai ieftine erau , parca, 15 euro)
Mancarea se pune la bufet si fiecare se serveste si apoi merge la masa la locul lui si papa. Aici e ceva normal. Si daca se face la gradina tot e loc sa stai la mese.

Singura chestie care se face in picioare e primirea cu Sekt/ vin spumos. Asta se face la intrare , afara , se bea , se papa ceva si apoi intra lumea la mese.

Fiecare bea ceva si apoi se multzumeste invitatzilor ca au venit si se anuntza deschiderea bufetului.

#139 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 02:28 PM

Mai , voi doua , Geany si Daniella , voi v-atzi vorbit!!!!!! :D

#140 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 02:37 PM

Vezi postareasimonaro29, la 05 August 2010 - 01:16 PM, a spus:

Daniella , invitatziile nu le fac ei , ci doar meniurile ( pun niste cartzulii pe masa) si cartzile de nume , adica fiecare invitat are cartonas cu numele lui , fiecare sta UNDE IL PUN EU ! :P ( ce-mi place chestia asta , as fac si acasa de cand m-am mutat si am loc . Eu mi-s sefa! )

Invitatzii tre sa facem noi.

Ce ramane de la bufet se ia acasa. De fapt , se pun niste caserole si fiecare isi ia la pachet , la sfarsit. Ca ce-o sa facem noi cu tot ce ramane?


o sa chemi lumea a doua zi la o gustare si le dai si tuica :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic


  • 14 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul
0 membri, 14 vizitatori, 0 utilizatori anonimi