Am fost la botez la copilul prietenei mele. Are un bebe asa de frumos si mancacios ... la 2 luni si o saptamana are 6,100kg. La biserica a fost cuminte pana la introdus popa in cazan, moment din care s-a apucat de plans si nu s-a mai oprit pana la sfarsitul slujbei cand a primit biberonul cu ceai si a tacut finalmente.
Nasa foarte frumoasa.
Apoi la restaurant (Casa latina cel de pe bd. Unirii). Mancare buna si multa (3 feluri + desert). Bautura la alegere fiecare a comandat ce a vrut. Extra, aduse de acasa de acasa: tortul
+ wisky, votka si gin. Total cheltuiala 1.500 Euro la 26 meniuri adult + 4/6 copii. A facut un prieten pe DJ, deci muzica nu a mai costat. Fotograf si cameraman la fel nu au luat, s-au facut poze de catre invitati. La astea se mai adauga ornamente, pregatite si aduse de acasa, cruciulitele de pus in piept la biserica. Si cheltuaiala cu biserica ... . Deci din punct de vedere organizare low budget, nu au cheltuit nimic. Mi s-a parut ca au iesit chiar bine, la acest pret. A inceput totul la 13:30 la biserica, apoi s-a mers direct la restaurant si s-a terminat totul in jur de 22.
Cel mai frumos si spectaculos moment a fost cel al sosirii zanelor ursitoare. Zanele au costat 170€ si momentul a durat intre 30 - 60 minute si a fost gen piesa de teatru, cu actrite de la teatru. Daca aveti posibilitatea va recomand Momentul Ursitoarelor, care da un farmec de poveste petrecerii dumneavoastra (vezi wwww.ursitoare-ursitoare.ro sau alte site-uri).
Desigur si momentul tortului, cu stingerea luminilor, intrarea pe sunet de tobe, artificii de tort aprinse si cantat de la multi si felicitari + sampanie in jurul tortului a fost foarte frumos. Tortul fantezie (cofetaria Alice) super bun si ornat cu zahar albastru, cu un delfin deaspura si melcisori de mare. Inauntru o crema neagra gen mascota dar nu a fost deloc gretoasa si o crema alba cu fructe in ele ambele, blat foarte putin - in foi subtiiiiri de tot.
meniul de la restaurant a fost de 25€/persoana si a cuprins:
1. aperitiv (1 cascaval pane, 2 ficatei in bacon, 5 fasii de gujon de pui, o ciupercuta pane umpluta cu salata de ciuperci cu maioneza si castravete murat, 2 minitarte (1 cu bacon+ou+smantana, 1 cu ardei capia copt+ciupercuta+camembert), 1 rosie decupata in floare si umpluta cu 6 masline, o bucatica de castravete ca decor.
2. 2 bucati salau pane f bun, cu garnitura de cartofi fierti si sotati in unt+patrunjel si cateva felii de morcovel, cu 1/2 lamaie
3. un piept de pui la gatar, o felie de cotlet purcel la gratar, 2 carnati cu cartofi taranesti si salata de varza dulce alba
4. desert: placintele cu branza si stafide; placintele cu mar
5. sampania care a acompaniat tortul adus de afara