Forum Culinar: Botez - Forum Culinar

Salt la continut

  • 14 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Botez -sa ne dam cu parerea-

#141 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 02:39 PM

Tu , fata , ma faci aci sa rad de mor! Si scutur fata din toate incheieturile!

#142 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 02:40 PM

Vezi postareasimonaro29, la 05 August 2010 - 02:26 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 02:14 PM, a spus:

pai si cum tii tu fata, Simona oamenii aia in picioare juma de noapte? sau iau mancarea de la bufet si apoi stau la masa la vorba cu paharelul de ghiurghiuliu?
vinuri, dupa cum te vad, cred ca ai luat imbuteteliate, asa-i? :D



Daniella , rad aci de vreo 2 minute....ma gandeam sa-tzi raspund ca am luat Babanul , stii reclama aia la vinul la bidon? :P

Am ales cateva sticle de vin , se numeste ca le recomandam , dar pot mesenii sa-si aleaga si altceva din carte. Bineintzeles ca vom fi intrebatzi daca suntem de accord de catre personal , ca unele sunt de 400 de Euro pe carte , am vazut. Noi am ales vinuri de vreo 30 de euro butelia. Nici cele mai ieftine dar nici scumpeturi. ( cele mai ieftine erau , parca, 15 euro)
Mancarea se pune la bufet si fiecare se serveste si apoi merge la masa la locul lui si papa. Aici e ceva normal. Si daca se face la gradina tot e loc sa stai la mese.

Singura chestie care se face in picioare e primirea cu Sekt/ vin spumos. Asta se face la intrare , afara , se bea , se papa ceva si apoi intra lumea la mese.

Fiecare bea ceva si apoi se multzumeste invitatzilor ca au venit si se anuntza deschiderea bufetului.



fain domne! ma dar tu ai si nemti invitati? sau numa romani nemtizati?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#143 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 August 2010 - 02:44 PM

Deci gata cu glumili' :P ca sughitza bebelu' ..eiii!!!deci ne-am inteles,facem tort shi gata...nu?!!! :P :P :D

#144 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 02:45 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 02:40 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 05 August 2010 - 02:26 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 02:14 PM, a spus:

pai si cum tii tu fata, Simona oamenii aia in picioare juma de noapte? sau iau mancarea de la bufet si apoi stau la masa la vorba cu paharelul de ghiurghiuliu?
vinuri, dupa cum te vad, cred ca ai luat imbuteteliate, asa-i? :P



Daniella , rad aci de vreo 2 minute....ma gandeam sa-tzi raspund ca am luat Babanul , stii reclama aia la vinul la bidon? :P

Am ales cateva sticle de vin , se numeste ca le recomandam , dar pot mesenii sa-si aleaga si altceva din carte. Bineintzeles ca vom fi intrebatzi daca suntem de accord de catre personal , ca unele sunt de 400 de Euro pe carte , am vazut. Noi am ales vinuri de vreo 30 de euro butelia. Nici cele mai ieftine dar nici scumpeturi. ( cele mai ieftine erau , parca, 15 euro)
Mancarea se pune la bufet si fiecare se serveste si apoi merge la masa la locul lui si papa. Aici e ceva normal. Si daca se face la gradina tot e loc sa stai la mese.

Singura chestie care se face in picioare e primirea cu Sekt/ vin spumos. Asta se face la intrare , afara , se bea , se papa ceva si apoi intra lumea la mese.

Fiecare bea ceva si apoi se multzumeste invitatzilor ca au venit si se anuntza deschiderea bufetului.



fain domne! ma dar tu ai si nemti invitati? sau numa romani nemtizati?


7 nemtzi , o tailandeza si un grec...
restul sunt romani nemtzizatzi :P
ah...fina-mea-i poloneza....un cumnat e un fel de arab...

2 turci ortodocsi , cred...

Suntem ceata lui Pitzigoi :D

#145 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 02:46 PM

Vezi postareaGeany, la 05 August 2010 - 02:44 PM, a spus:

Deci gata cu glumili' :P ca sughitza bebelu' ..eiii!!!deci ne-am inteles,facem tort shi gata...nu?!!! :P :D :P


Ne-am intzeles , cum sa nu , vii si-l faci :P

#146 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 August 2010 - 02:53 PM

Vezi postareasimonaro29, la 05 August 2010 - 02:46 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 05 August 2010 - 02:44 PM, a spus:

Deci gata cu glumili' :P ca sughitza bebelu' ..eiii!!!deci ne-am inteles,facem tort shi gata...nu?!!! :P :D :P


Ne-am intzeles , cum sa nu , vii si-l faci :P

Nu-s eu prea talentata,da' pt. tine m-asi baga...

#147 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 03:27 PM

tu fata, e bine daca razi ca binedispui pe bebelina se transmit hormonii fericirii care se produc in timp ce razi. Si sunt foarte bune endorfinele la bebelusha ta :P

mai rau e ca io 's la birou si am treaba multa si mustacesc d-azi dimineata nu stiu cum sa ma mai ascund ... :P

Pai ai putea sa comanzi draga tortul pentru acasa ... caserolele de la restaurant le aranjezi dragut pe niste platouri, dai o tuica si un tort a doua zi ... macar la famelion, daca nu vrei la toata ceata lui pitigoi. Sau pune tu manutza si fa un tort simplu care il faci in juma de ora, un tiramissu sau ceva care stii ca iti iese si nu coci la el? eh? Dar sa nu uiti de artificiilea lea de tort, de stinsul luminii in gradina si cantatul La multi ani, sau pui o banda treaba ta ...
Ei daca e bal, bal sa fie ... trebe sa faci cu mancarea ramasa ceva ... Auzi tu? daca nu iti ramane nimic? ca ai zis ca sunt mancai! Facem planul ca tiganul ... :P


sa stiti ca a mea sughita de zor de azi dimineata, cred ca din cauza ca vorbim de ea colea! :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#148 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 05 August 2010 - 03:28 PM

Da daca se da tortul a doua zi la scaldat, adica in familie si cu nasii, nu se poate?
Noi am hotarit, il boteaza sorela din italia, Torino, nu facem tambalau, mergem botezam copilul apoi masa in familie.
Daniella ai dreptate cu mincarea aici, gasesti si restaurante unde e mincarea excelenta si cofetarii unde sunt parji si torturi de calitate.De ziua lui Dennis am platit pt tort in jur de 100 de euro,pt 18 felii,a fost foarte bun si l-am dus la gradinita unde era atunci.
Noi cind mergem la restaurant mergem la italieni sau chinezi

#149 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 03:29 PM

ah.... si nu in ultimul rand ... cum ramane cu Babanul ... :D p-ala cand il dai? :P

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#150 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 03:32 PM

Vezi postareasissi, la 05 August 2010 - 03:28 PM, a spus:

Da daca se da tortul a doua zi la scaldat, adica in familie si cu nasii, nu se poate?
Noi am hotarit, il boteaza sorela din italia, Torino, nu facem tambalau, mergem botezam copilul apoi masa in familie.
Daniella ai dreptate cu mincarea aici, gasesti si restaurante unde e mincarea excelenta si cofetarii unde sunt parji si torturi de calitate.De ziua lui Dennis am platit pt tort in jur de 100 de euro,pt 18 felii,a fost foarte bun si l-am dus la gradinita unde era atunci.
Noi cind mergem la restaurant mergem la italieni sau chinezi


100 euri un tort!??? :D Geany io zic sa pregatim mixerele si sa punem de-un business!

E fain botezul in familie. Mi se pare o alegere faina! Si la italieni te descurci ca stie precis sora ta sa gateasca bunatati :P o pui la treaba pe nasa!

Tortul a doua zi la scaldat e ideea f buna, da! da io vreau sa stinga lumina si sa puna artifiiciile :P

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#151 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 03:32 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 03:27 PM, a spus:


Auzi tu? daca nu iti ramane nimic? ca ai zis ca sunt mancai! Facem planul ca tiganul ... :D


pai , nu io iau mancarea acasa , ca se arunca vulturii mancai si gata! tzac-pac s-a dus. Isi iau iei in caserole!

Eu ce sa fac ,mai , cu ea acasa?

#152 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 03:39 PM

credeam ca iei tu tot si apoi mai petreceti, cum spunea Sorina: 3 zile si 3 nopti s-au luptat cu preparatele... si cu raurile de invitati pe acasa ...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#153 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 August 2010 - 05:21 PM

Vezi postareaDaniella, la 05 August 2010 - 03:39 PM, a spus:

credeam ca iei tu tot si apoi mai petreceti, cum spunea Sorina: 3 zile si 3 nopti s-au luptat cu preparatele... si cu raurile de invitati pe acasa ...

Eu am dat comanda de tort de nunta :P ,nu mai stiu cate kg. a costat 180 de roni(1800.000 lei vechi)fuarte bun un diplomat cu fructe exotice,excelent,dar ne-am luptat cu el nene ca era urias,am dat la rude acasa la vecini si nu se mai termina,dar o fost bun rau,la bubulet de la botez de la alta firma ca am vrut cu poza,ziceai ca-i polistiren,ce-i drept poza o fost faina =)) ,dar tortul aproape incomestibil =)) ...

#154 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 05:29 PM

deci nu-s bune alea cu poza?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#155 Useril este offline   Geany 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 05 August 2010 - 05:31 PM

Ba da dar cred ca firma de la care am facut eu era nashpa,da doar ala facea cu poza..... :P

#156 Useril este offline   sissi 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 05 August 2010 - 05:44 PM

Eu poza copilului pe tort nu vreau.
Daniela, o sa fim numa familia si atit soramea gateste stil italian da e si maicamea acolo care o ajuta, asa ca la mincare nu imi fac probleme.

#157 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 06:07 PM

e fain mai numai cu familia ... nu te doare capul, nu te stresezi!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#158 Useril este offline   Daniella 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 05 August 2010 - 06:08 PM

am vazut acum torturi in forma unei printese 3D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#159 Useril este offline   sorinadaniela 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 3,741
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 05 August 2010 - 07:21 PM

Da' ati discutat nu gluma... deci, hai sa va explic mai bine cum a fost la primul, cel de la restaurant...
E un restaurant cu specific gratar. Deci in mijlocul restaurantului sunt niste gratare imense si proprietarul face gratarul in vazul tuturor... acum s-a mai extins si nu mai au toti vedere la gratar, asta-i alta poveste...
Tu nu trebuie decat sa spui pt cate persoane vrei sa comanzi, apoi ei vin si-ti aduc zece mii de feluri de paste din care tu iti alegi linistit ce vrei si-ti pui in farfurie. Nu glumesc, platouri imense cu tot ce-ti pofteste inima... singura chestie care o poti face, e ca daca stii deja ce-ti place le poti spune din start ce anume sa-ti aduca, astfel nu mai aduc tot meniul...
Noi ca romanii, ca eram multi romani si cativa italieni, am cerut cateva sticle de tuica la inceputul mesei, apoi fiecare a cerut ce a vrut de baut in timpul mesei (vin, tuica, sucuri, apa... la discretia fiecaruia).
Apoi au venit platourile cu friptura, de toate natiile, de toate tipurile, alaturi de o vasta lista de castroane de salate... pe acelasi principiu: fiecare isi punea in farfurie ce dorea.
La sfarsit, ce a ramas, ne-au dat ei acasa in caserole termice... care nu au avut viata lunga, pt ca am mers acasa pt tort, nu am avut chef sa-l car in varful muntelui, asa ca dupa cat au baut acasa li se facu foame iar...
La sfarsit limoncello a fost oferit de restaurant, cine a vrut o cafea si-a luat-o si gata... s-a terminat cu botezul...

Acum am gasit un restaurant fantastic la doi pasi de casa... daca stiam de el acum 5 sau chiar 2 ani acolo il/le faceam. E un restaurant cu specific brazilian. Tariful e fix, cred ca 18euro, am sa-mi intreb soata ca el stie mai bine... in afara de bautura, aia se plateste separat. Sistemul pe care functioneaza e urmatorul: fiecare persoana are in fata un cartonas care pe o fata e verde, iar pe cealalta e rosu. Atata timp cat cartonasul e verde tot o sa-ti aduca de mancare, daca e rosu te ocoleste elegant.
Tot ce inseamna antipasti si salate e la liber, te duci si te autoservesti. Apoi e vorba tot de carne la gratar. Ospatarii (asa se cheama, nu) trec de la o masa la alta cu spiedinii imensi de carne. Daca ai verde vine si iti explica ce fel de carne e si apoi te intreaba daca doresti... daca zici da, iti taie frumos cat doresti si apoi trece la urmatorul. Mie mi se pare fantastic sistemul. Am mancat pana am pocnit, nu de dragul de a manca ci de a gusta toate ciudateniile care ni le aduceau. Apoi la un moment dat au pornit muzica si toata lumea era pe rigul de dans... frumos. Am ramas intr-adevar impresionata. A, si la 1 noaptea se dadea finut stingerea... nu te dadeau afara, dar se vedea ca te trimiteau la nani. Noi am plecat pe 1,30h, dar am inteles ca au fost persoane care au plecat spre 3 dimineata...
Si apropos de diverse ocazii, chiar langa masa noastra era petrecerea de dinainte de nunta a unei tipe... fain a mai fost, nebune rau gagicile alea... Sorina
Sorina

#160 Useril este offline   Mutti 

  • Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 August 2010 - 10:28 PM

Tu , Sorina , cand o vad pe cumnata-mea o bat , ca toata ziua-mi spune ce scumpa-i Italia! io n-am mai fost inItalia de vreo 10 ani , d-aia nu mai stiu....dar pretzurile care le spui tu eu nu le gasesc aici decat la bodega. Serios. Poate nici acolo.

Auzi , sa-mi spuna ea ca e scump.....vai , ce-i dau!!!!

Arata acest topic


  • 14 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi