Simona, suc de anghinare? N-am auzit, dar fac cercetari. Multumesc.
Lori

bine te-am gasit. Auzi, margarina nu stiu daca ma crede cineva, dar nu cred sa fi mancat vreodata. O fi fost in vreun produs de cofetarie, mai mult ca sigur, dar cu stirea mea, niciodata. Nu cumpar, am senzatia ca miroase nu stiu cum.
Stella, cu fructele de mare stiu si sufar foarte tare. asta nu inseamna ca nu mananc de cate ori am ocazia, doar de-aia iau buline sa pot sa mai calc stramb cateodata.
Ioana, cereale mananc si eu, dar nu ma topesc dupa ele.
Zerda, multumesc, tu spune-le, eu incerc sa le fac si pun eu poze.
Mihaela, mi se par foarte interesante linkurile, multumesc mult, trebuie sa le iau la studiat, dar cum zice si Simona, colesterolul nu tine de greutate. Eu il mostenesc.
De obicei sunt foarte inconstanta, am perioade cand tin strict dieta anticolesterol, perioade cand scap fraul

dar acum vazand ca juniorul are colesterol mai mare ca mine

nu mai pot fi inconstanta. Inventez, improvizez, fac ce pot, ca ceea ce-i dau sa-i placa, fiindca nu-i de joaca. Are 19 ani doar si nu poate lua buline, doctorul a spus ca-i prea devreme.
N-am mereu timp sa pozez ce fac, dar cel putin pentru el gatesc doar anticolesterol. Stiu sigur ca mai triseaza

dar macar cand e acasa mananca ce trebuie.
Azi am "dovlecit"

Avem niste balauri de dovlecei in gradina, dar teribil de fragezi. Am facut dovleceii invizibili ai lui Eataly (aproximativ) doar ca am pus inauntru si branza degresata, iar ca oua am pus de prepelita.
Am mai facut si supa de dovlecei cu chimen. Am fiert dovlecei, morcov, telina si ceapa, am pasat si am adugat chimen.
Stiu, mai trebuia desert de dovlecei.
PS Multumesc Adriana ca mi-ai aranjat pozele si m-ai invatat cum sa le pun dupa text.