Salmida, la 19 August 2010 - 12:18 PM, a spus:
Reteta m-a tentat de cand am citit-o si am sa o incerc si eu.
Am insa o intrebare legata de uleiul de susan. Este vorba de ulei deschis la culoare, nu? Adica obtinut din seminte de susan neprajite.
Ai putea pune o poza cu ce ai folosit tu? Sa stiu dupa ce ma uit pe rafturi ...
Ce am eu acasa acum este uleiul de susan folosit in mancarurile asiatice (ca in reteta cu carne de miel in stil mongolez) si e obtinut din seminte de susan prajite. Se foloseste pt gust si aroma, dar nu la prajit. Eventual se pot pune cateva picaturi in uleiul "obisnuit" la prajire.
Mersik!
Am insa o intrebare legata de uleiul de susan. Este vorba de ulei deschis la culoare, nu? Adica obtinut din seminte de susan neprajite.
Ai putea pune o poza cu ce ai folosit tu? Sa stiu dupa ce ma uit pe rafturi ...

Ce am eu acasa acum este uleiul de susan folosit in mancarurile asiatice (ca in reteta cu carne de miel in stil mongolez) si e obtinut din seminte de susan prajite. Se foloseste pt gust si aroma, dar nu la prajit. Eventual se pot pune cateva picaturi in uleiul "obisnuit" la prajire.
Mersik!

Da,de ala deschis din seminte neprajite am folosit.
Mai este el tras prin poze postate pe aici,da nu mai stiu pe unde,
asa ca i-am tras o poza pe terasa.Chiar era de servici...cineva îl folosea la o salatica

