Nebunii de gravida pofte , fixuri , nervi...
Postat 04 August 2010 - 09:34 PM
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 04 August 2010 - 09:40 PM

Postat 04 August 2010 - 09:40 PM

Postat 04 August 2010 - 10:02 PM
sissi, la 04 August 2010 - 09:40 PM, a spus:

ah am reusit sa il fac sa guste si calamar

Asta Geany ca sa stii ca o sa ai ceva ...vorbe bune de la nurori

Io nu indraznesc sa zic ceva de mama soacra sau de sor-sa pentru ca sunt niste super femei. Imi fac mancare, imi aduc mancare, imi fac piata ori de cate ori le rog, sau cand ne intoarcem din vacanta gasim mancare, ma roaga sa le spun ce vreau si imi prepara ce poftesc si am chef. Sinu de acu ca sunt gravida si inainte. Sunt si speedy: in 1 ora soacra-mea imi face 3 feluri de mancare

Macar sa fie receptivi copii tai Geany, sa se dea pe brazda, pune.i oleaca sa te ajute la treaba ca aici iti iei injuraturi de la nora iar, daca ei cred ca femeia face tot ce tine de treburile casnice. Ia.i pe langa tine si pune-i: tu cureti cartofi, tu invarti cu mixerul in check si apoi curatenie toti 3 sau 4!
Postat 05 August 2010 - 10:44 AM

Postat 05 August 2010 - 11:12 AM

Pana acum cand ma vedea ca pt mine iau paste integrale zicea sa nu mai iau d-alea ca lui nu-i place asa ceva (Fara sa fi gustat desigur), ca la restaurant sunt albe.
Deci dresajul merge incet incet, dar sigur, cum spuneai: rabdare sa ai!
Postat 05 August 2010 - 11:19 AM
Daniella, la 05 August 2010 - 11:12 AM, a spus:
Doctoru asta sigur e subventionat de italieni

Postat 05 August 2010 - 11:30 AM
spune-mi Adriana, cum se cheama tortellini aia rotunzi din Liguria?
Postat 05 August 2010 - 11:51 AM
Postat 05 August 2010 - 12:28 PM
Am auzit de acest doctor, evident glumeam

Daca ar fi contraindicat sa amesteci pastele ne integrale cu altceva decit rosii, ulei si busuioc inseamna ca tot poporul italian ar fi obez si bolnav

Postat 05 August 2010 - 02:33 PM
Adriana, la 05 August 2010 - 12:28 PM, a spus:
Am auzit de acest doctor, evident glumeam

Daca ar fi contraindicat sa amesteci pastele ne integrale cu altceva decit rosii, ulei si busuioc inseamna ca tot poporul italian ar fi obez si bolnav

asa, pansotti erau. Nu am vazut stirea cu pastele eu (mi-a comunicat iubitul) sa-l mai itnreb diseara pentru ce au spus ca nu se recomanda cu branzeturi ci cu legume si mai ales cu rosii, busuioc si ulei (Eu stiu ca poti face dieta cu astea cu rosii, busuioc si ulei).
La voi cum e considerata diferenta intre pastelea alea de grano duro clasice si cele integrale? au devenit cele din grano duro ca si faina alba de nerecomandate, sau amandoua tipurile sunt sanatoase?
Eu am vazut numai interviul cu profesorul Mencinicopschi dimineata care spunea un nu hotarat dulciurilor si foietajelor si pentru adulti si mai ales pentru copii. Si povestea ce porcarii sinistre sunt jeleurile, napolitanele, cremele, chiar si ciocolata din comert a spus ca nu mai e ciocolata (nu se mai face cu unt de cacao si nici cu cacao veritabila ci in schimb are o gramada de grasimi saturate si toxice). A avut interviu la stirile de dimineata si a vb 10-15 minute despre continutul nefast al dulciurilor de astazi.
dar profesorul a spus numai de
Postat 31 December 2011 - 07:54 PM
- avand in vedere ca eu am avut greturi de pe la 2 saptamani pana pe la 16, si incepeau pe la 10 de dimi si se terminau cand ma culcam....multa vreme nu am suportat apa, decat un fel special in schimb am baut cola.... sa satur un bloc intreg.
-intotdeauna am avut ceva cu combinatu; gusturilor : sarat cu dulce, iar in sarcina... hehe cine statea pe langa mine incremenea. cea mai tare combinatie a fost urmatoarea : icecafe cu extra frisca si cu inghetata de vanilie combinata cu...masline verzi