Daniella, la 16 May 2011 - 04:04 PM, a spus:
nu vrea sa doarma singura nici daca sunt, nici daca nu sunt acasa. Adoarme doar in carut, uneori in scaunul de masina (in care manca pana acum - pus peste scaunul de masa) sau alaturi de mine in pat - la san. Uneori nu vrea nici prin metodele astea si se pune pe urlat.
banuiesc ca ii trebuie ceva ce nu va dati voi seama. sunt asa sensibili...! poate sa fie pozitia in care sta sau sa o deranjeza lumina sau sa-i fie prea cald sau mai stiu eu ce. Nu-ti mai fa atatea probleme, incearca sa te relaxezi maxim cat esti cu ea. Cris face o faza la culcare de care eu nu ma prind, numai sotul. Da capul intr-o parte si inchide ochii, asa cum face el cand se culca, apoi incepe sa se frece pe toate partile si apoi incep sa planga, si face astea cu ochii inchisi. Vine sotul si il ia in brate: ochii mari deschisi si cum il vede incepe sa rada, da direct din palns in ras. Pur si simplu nu-i e somn! de fapt mu-i e somn. Incearca si tu cu Bea, cine stie?
Citeaza
Cred ca mi-am imaginat eu cu dormitorul ei si ca de fapt era vorba doar de a o dezobisnui sa doarma cu voi in pat, pentru a face loc lui bebe Chris. intreb ca sa tin minte pe viitor modele de metode de convingere ...
A fost cam asa: cateva zile i-am explicat amandoi ca e mare acum se e vremea sa (a)doarma singura. si intr-o zi sotul meu a dus-o in pat singura. Si evident nu a vrut sa doarma, a tot venit din dormitor. El a continuat sa o duca in dormitor in pat timp de doua ore, dupa care a adormit. A plans si a facut f urat timp de doua ore. Desi a inteles ca va dormi singura, nu voia, si atunci inventa tot felul: vreau la wc, sterge-mi nasul ca imi curge, vreau apa, nu vreau sa dorm, nu mi-e somn, vreau la baie samd. Dupa doua ore cum spuneam a picat.
A doua zi a vrut diverse timp de jumate de ora, dar fara plans, si apoi a adormit singura. Dupa aceea a devenit rutina. Sigur nici acum nu vrea cateodata sa doarma singura

, dar tot singura merge la culcare. A fost usor zic eu, adica in scurt. Mutti nu va fi nevoita sa treaca prin faza asta, cum nici eu nu am trecut prin ce a trecut ea la inceput. Eu totusi prefer metoda asta din multe motive.
Citeaza
Cati vorbeste bine acum? Cum se impaca cu bebe Chris?
Cati vorbeste f bine, si in romana si in engleza. Intreaba orice cuvant nu intelege, fie in romana fie in enegleza. De multe ori jocul ei favorit este sa intrebe cum se numesc diferite obiecte in enegleza.
Cu Cristi se intelege bine cand e bine dispusa. Cand e somnoroasa, obosita... hm.. e geloasa si in plus ii ia toate jucariile din fata. compensatoriu ii aduce altele, care pe ea nu o intereseaza.
Se joaca mult cu el, dar e atat de periculos, nu pot sa-i las nesupravegheati pentru ca ea ii loveste in cap, sare pe el, il strange in brate din prea multa iubire

.