Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici
Postat 05 November 2011 - 01:15 AM
eu tratez eczema(dar tu nu pune pana nu intrebi farmacistul) cu MooGoo sau Caroline's cream pt eczeme amandoua. sant absolut miraculoase.
sant naturale si eu am dat si pe fatza ca hidratant. (eu am ten extrem de uscat si Caroline's e si hidratanta bine).
v-am visat azi noapte, va vizitasem si Annabelle era in patru labe pe jos deja ...aveati si 2 catei in miniatura, companionii ei de joaca, unul alb si altul maroniu, ca 2 jucarii erau. ce se mai jucau impreuna
Postat 05 November 2011 - 11:22 PM
Visul tau inca nu merge de-abusilea dar ce ar mai zmotocii ea catelusii
Postat 06 November 2011 - 11:31 PM
Postat 07 November 2011 - 12:30 AM
Eu am trecut pe la farmacie ieri si farmacistul mi-a dat doua creme - una cu cortizon si inca una naturala. Am dat de doua ori cu cea cu cortizon si aproape a trecut
Postat 07 November 2011 - 01:04 AM
Mutti, la 06 November 2011 - 11:31 PM, a spus:
mutti, la ale mele la 4 luni le-a iesit primul. iesit afara nu doar sa se simta la deget. se spune ca ii si pierd mai repede, dar Ada desi face 6 nu a pierdut nici unul. e suparata, colegele ei au stribit de la gradinita deja
Postat 07 November 2011 - 02:15 PM
Postat 05 January 2012 - 11:01 AM
Ieri gasesc cizmulitzele mele in mijlocul holului , aranjate frumos...m-am gandit ca eu le-am pus , dar chiar in mijloc???? Dau sa ma incaltz nu incape piciorul. Cand caut , un capac de solnitza ( fusese la spalat si a sterpelit-o din bucatarie) !!!!
Postat 05 January 2012 - 02:00 PM
Postat 05 January 2012 - 02:05 PM
Mutti, la 05 January 2012 - 11:01 AM, a spus:
Ieri gasesc cizmulitzele mele in mijlocul holului , aranjate frumos...m-am gandit ca eu le-am pus , dar chiar in mijloc???? Dau sa ma incaltz nu incape piciorul. Cand caut , un capac de solnitza ( fusese la spalat si a sterpelit-o din bucatarie) !!!!
of course! doar e parte feminina!!! tuturor fetitelor si femeilor le plac pantofii! ... la orice varsta! just joking si fiul prieteni mele, de varsta similara, e la fel: pantofii,. papucii, cratitele si linguroiul!
si la noi, aceeasi sitatie, doar ca in plus se mai si incalta in ei, peste papucii ei de casa si apoi defileaza.
ii urca si-n pat
cum cobor eu din pat imi da papucii, daca aluneca unul sub pat, imediat se baga dupa el si mi.l da ...e o scumpa ...
eu am probl cu dulapurile din bucatarie (unde sunt obiecte casante) si cu scara!!! nu am solutie, fuck! scuzati de expresie!
scara se termina pe o parte doar intr-o balustrada rotunda de inox. nu am de ce prinde usita!
blocajele de rafturi si sertare pt bebi le-a smuls cu totul imdt ... nu i-au rezistat mai mult de o sapt!
si noi scoatem tot din sertar, apoi ne asezam noi in sertar ... yes!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 05 January 2012 - 02:08 PM
moatza, la 05 January 2012 - 02:00 PM, a spus:
erau ai mei, 37! dar la cat e ea de mare, pareau uriasi
febletea ei de luni de zile: papucii, pantofii, orice e de incaltat!
desface dresingul de pantofi si se aprovizioneaza ...cara in sus si-n jos, probeaza ... , defileaza ... la inceput faceam cu inima ca pune mana copilul pe papuci/pantofi ... microbi! mai deunazi era cu papucii mei in gura! deci, nu imi mai fac griji! are anticorpi, slava cerului si Doamne Ajuta pana acum nu s-a imbolnavit de nik.
Oare cu picioarele cracanate sa merg la un ortoped???
Postat 05 January 2012 - 02:21 PM
In legatura cu scara , itzi dau o solutzie: prinzi o scandurat groasa strans de stalp ( exista chestii din plastic care strang bine de nu se misca , apoi montezi usa aia de grilaj.
Postat 05 January 2012 - 02:22 PM
pe-ai mei ii gasesc mai mereu mutati. vad ca a inceput sa-i puna la loc dar eu tot stiu ca a umblat. pana acum ii lasa pe unde apuca. sor'sa nu e asa, ii plac dar nu la nebunie.
Postat 05 January 2012 - 02:57 PM
Mutti, la 05 January 2012 - 02:21 PM, a spus:
In legatura cu scara , itzi dau o solutzie: prinzi o scandurat groasa strans de stalp ( exista chestii din plastic care strang bine de nu se misca , apoi montezi usa aia de grilaj.
nu vrea tat'su ca strica peretele , in partea ailalta, ca i.am zis si eu sa o prinda cu "soricei"
sus la final de scara nu mai zic ca e si mai mare dezmatul... 1 secunda iti trebe de neatentie si se arunca fata in hau!
Postat 05 January 2012 - 03:01 PM
Angel, la 05 January 2012 - 02:22 PM, a spus:
pe-ai mei ii gasesc mai mereu mutati. vad ca a inceput sa-i puna la loc dar eu tot stiu ca a umblat. pana acum ii lasa pe unde apuca. sor'sa nu e asa, ii plac dar nu la nebunie.
good! deci nu suntem singuri pe lume!
mai nou Bea cand ma vede cu picioarele goale mi le ia in brate si mi le pupa, lipseste obrazul de ele ...mai sa le bage si pe astea in gura! asta ce -o mai fi?
Postat 05 January 2012 - 03:26 PM
Postat 05 January 2012 - 03:27 PM
Daniella, la 05 January 2012 - 03:01 PM, a spus:
Angel, la 05 January 2012 - 02:22 PM, a spus:
good! deci nu suntem singuri pe lume!
mai nou Bea cand ma vede cu picioarele goale mi le ia in brate si mi le pupa, lipseste obrazul de ele ...mai sa le bage si pe astea in gura! asta ce -o mai fi?
Pe mine Elena ma musca de picioare sau ma gadila si zice AUA!
Postat 05 January 2012 - 03:51 PM
Mutti, la 05 January 2012 - 03:27 PM, a spus:
la noi (da asta demult, de prin august si nu i.a trecut faza) ridica bluza (oricui) si ori baga degetul in buric si se prapadeste de ras, ori pune gura pe burta si face zgomot pe piele prrrr
Postat 07 January 2012 - 09:14 PM
Am niste intrebari pt tine, nu de alta dar nu vad pe aici fete din tara cu bebei f mici ca al meu.
Daca sinteti si nu v-am vazut eu va rog sa posttai si voi raspunsuri.
Deci de unde iau un patut frumos pt bebe al meu in tara? lenjerie si salteluta?
si ce tip de pampersi sint cei mai buni si ce laptic de calitate pot folosi? Se gasesc marci de laptic, organic/biologic?
Postat 07 January 2012 - 11:15 PM
Eu am luat patut (au din produse non toxice) + salteluta + protectie + lenjerii de la Ikea.
Eu pampersi iau marca Pampers sensitive sau active (cand unii, cand altii). Huggies sunt buni, dar scumpi si nu i.am gasit in hipermarket, doar la babyexpo, care e doar la 3 luni si teroarea de aglomeratie.
Eu lapte praf i-am dat putin de la 10 la 12 luni, de la Milupa (inainte a fost alaptata, iar dupa am trecut pe lapte de vaca biologic din comert, La Dorna). Nu stiu de Milupa daca sunt de proveninta biologica (nu stiam k exista, deci nu m.am uitat), sunt unele pentru diverse nevoi (fara lactoza etc).
Postat 07 January 2012 - 11:22 PM
Daniella, la 07 January 2012 - 11:15 PM, a spus:
Eu am luat patut (au din produse non toxice) + salteluta + protectie + lenjerii de la Ikea.
Eu pampersi iau marca Pampers sensitive sau active (cand unii, cand altii). Huggies sunt buni, dar scumpi si nu i.am gasit in hipermarket, doar la babyexpo, care e doar la 3 luni si teroarea de aglomeratie.
Eu lapte praf i-am dat putin de la 10 la 12 luni, de la Milupa (inainte a fost alaptata, iar dupa am trecut pe lapte de vaca biologic din comert, La Dorna). Nu stiu de Milupa daca sunt de proveninta biologica (nu stiam k exista, deci nu m.am uitat), sunt unele pentru diverse nevoi (fara lactoza etc).
eu pe astia ii iau aici. sint si in romania cumva, daca tii minte din intimplare?sint neclorinati.
Fisiere atasate
-
50670-15 Hug PnNtrl J SzNB-227_primaryImage.jpg (20.34K)
Number of downloads: 0