Mutti, la 05 January 2012 - 11:01 AM, a spus:
Mai , sa va intreb si pe voi: voi avetzi/ atzi avut probleme cu pantofii? Ca Elena-i cara prin casa ca un catzelush!!!! Pun tot ce prind in dulapurile de pantofi , dar mai raman cei cu care am fost incaltzata...mai ramane poate inca vreo pereche de carutza...Toate astea stau normal pe un raftuletz sub garderoba. Ii ia pe totzi de acolo , ii cara prin casa , ii aranjeaza frumos 2 cate 2 in mijlocul sufrageriei apoi pleaca si se suie ea pe raftuletz.
Ieri gasesc cizmulitzele mele in mijlocul holului , aranjate frumos...m-am gandit ca eu le-am pus , dar chiar in mijloc???? Dau sa ma incaltz nu incape piciorul. Cand caut , un capac de solnitza ( fusese la spalat si a sterpelit-o din bucatarie) !!!!
of course! doar e parte feminina!!!

tuturor fetitelor si femeilor le plac pantofii! ... la orice varsta!

just joking si fiul prieteni mele, de varsta similara, e la fel: pantofii,. papucii, cratitele si linguroiul!
si la noi, aceeasi sitatie, doar ca in plus se mai si incalta in ei, peste papucii ei de casa si apoi defileaza.
ii urca si-n pat
cum cobor eu din pat imi da papucii, daca aluneca unul sub pat, imediat se baga dupa el si mi.l da ...e o scumpa ...
eu am probl cu dulapurile din bucatarie (unde sunt obiecte casante) si cu scara!!! nu am solutie, fuck! scuzati de expresie!
scara se termina pe o parte doar intr-o balustrada rotunda de inox. nu am de ce prinde usita!
blocajele de rafturi si sertare pt bebi le-a smuls cu totul imdt ... nu i-au rezistat mai mult de o sapt!
si noi scoatem tot din sertar, apoi ne asezam noi in sertar ... yes!