Mutti, la 30 August 2011 - 12:35 PM, a spus:
Am fost si noi la U6 azi. 74 cm si 8700 gr. Si am facut vaccin.
A plans ,a urlat...cum se intorcea dr cum se oprea din plans.
M-am plans ca face scandal noaptea mai noi si mi-a dat o carte: Fiecare copil poate sa invetze sa doarma. Si mai vb peste 4 saptamani.
M-am plans ca la cresa a avut vineri inghetzata de cioco si nuci , a zis ca e Ok...sa las fata-n pace

, pt cat mananca ea....Ca parintzii sunt foarte atentzi cu chestiile astea la primul copil , dar la al doilea sunt mult mai flexibili. Daca ar fi problemetic , ar fi jumatate din copii bolnavi.
Noi 74cm/8,100kg dar Bea s-a nascut mai grea la 3.120 kg. Asta e ... mergem inainte ... fetita papa frumos cu toata gura mare sic asacata, dar putin ca o vrabiuta...
Te rog dupa ce citesti cartea sa-mi zici si mie ce se aplica la cazul meu.
Sa stiti ca aseara i-am facut ca de obicei 210 ml lapte si ii mai dadusem si mamaliga cu lapte doar inainte de baita. Asa ca nu baut tot lapticul. I-am lasat bibe la capul patului e acolo o tablie (Care va fi mai apoi masa de birou, cand scot patutul). La vreo o ra dupa ce am culcat-o o aud ca scanceste un pic si ca se foieste ... cand ma duc sticla goala aruncta in pat si copila adormita la loc. Azi dimi cand i-am spus lui mamaie a zis ca asa a patit si ea la tara de 2-3 ori.
De acum o sa-i las si sticla de apa la capul patului, iar lapte numai daca ramane.
Ce probl ai Mutti cu Elena noaptea? Bea, sa nu o deochi, doarme in medie de la 21:30 la 8 fara sa trec pe la ea ... Cand se trezeste de la 8-9 se joaca prin pat, vorbeste, doar daca ne vede trecand prin fata usii vocifereaza si vera sa o luam, altfel nu am treaba cu ea ...
incearca de lasa-i si tu sticla de apa la cap... poate ai o surpriza ...
altfel mai poate fi de la dinti (Daca zici ca nu a iesit inca nr 5), dar le numar pe degete noptile cand s-a trezit de dinti.
Aura, esti ok?