Forum Culinar: Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici - Forum Culinar

Salt la continut

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici

#141 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 October 2010 - 06:10 PM

Vezi postareasissi, la 15 October 2010 - 11:10 AM, a spus:

Pai daca a vazut desteapta ca e cald si tie ti se pare ca e frig ii cadeau miinile daca il dezbraca? :wacko:
Ieri am fost cu Patrick la control, are 5800gr si 60 de cm, nu i-am facut rotavirusul pt ca dr a zis ca nu e nevoie, el nu considera diareea o boala periculoasa, am mers pe mina lui si nu i-am facut, avem alta problema, ia descoperit un zgomot la inimoiara si ne-a dat trimitere la spital pt eco, pe 14 decembrie avem programare la eco, sper sa fie bine, docotrul pe Überweisung a scris Diagnose Systolikum(RO1.1) nu stiu ce inseamna si iar stu un pic in stres pina la control, el ma asigurat ca nu e grav, da eu nu prea is linistita :wacko:

eu nu stiu germana, dar suna a suflu sistolic
nu este grav si este frecvent la copii, de regula nu este o afectiune medicala importanta si dispare la pubertate
am avut si eu suflu sistolic in copilarie (mi l-au descoperit cand m-am inscris la un club de sport nu mai stiu exact prin clasele 1-5 cred) si a trecut singur

La spital vor face investigatii si iti vor spune despre ce e vorba mai exact, daca e vreo problema functionala sau nu (modificarea valvelor). O sa fie bine!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#142 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2010 - 06:15 PM

Vezi postareasimonaro29, la 15 October 2010 - 03:48 PM, a spus:

pe mine m-a sfatuit doctorul STRONG de tot sa fac rotavirusul...In Germania e acum moda sa se refuze vaccinele.

La noi se recomanda, dar nu este obligatoriu.
Eu sunt doar pentru cele obligatorii, pentru a lasa si sistemul imunitar al copilului sa lucreze si nu a-l indopa tot timpul cu diverse, mai ales ca multe vaccinuri noi si la moda nu sunt indeajuns studiate. Cumnata-mea le-a facut la bebe cel mic pe toate recomandate si ii pare rau, pentru ca s-a trezit ce se recomanda acum un an acum se descopera ca e nociv.
Si pediatra mi-a spus ca este de parere sa facem doar pe cele obligatoriu ... altfel vom umfla copilul de vaccinuri si ii vom da sistemul imunitar peste cap.

#143 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2010 - 06:19 PM

Vezi postareasissi, la 15 October 2010 - 09:16 AM, a spus:

Pt afara ii dau astea
Atasament Patrick Michael 273.jpg
Atasament Patrick Michael 267.jpg
Cind ies cu el la plimbare il pun in sac de ala din blana de oaie in landou, cind mergem cu masina si la cumparaturi nu trebe foarte infofolit, dimineata cind il duc pe dennis la gradinita mai pun peste el o paturica.

io nu am chestii asa de groase. Adica i.am luat geaca si vesta duck down, dar sunt de 6 luni, nu am gasit mai mici si ii ajunge geaca pana la genunchi si manecile haaat ... Nu am gasit la nici un magazin si la nici o firma de astea asa mici de o luna-doua-trei. Cam toate sunt de la 6 luni. Mi-a luat acu mama soacra de la nu'sht ce magazin de prin piata o salopetica cu bbc pe dedesubt si velur pe deaspra, ceva in genul celei gri pozate de tine, dar am spalat-o, sa se usuce sa vad daca ii e buna.

#144 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2010 - 06:20 PM

salopetele din bbc acum le-ati cumparat din cele flausate de iarna (winter fleece)?

#145 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2010 - 06:23 PM

Geany, stii cum e in RO...?! Daca e gradi de stat trebuie sa atingi educatoarele alea cu ceva ... ai sa vezi ce ti-l dezbraca, imbraca si invata sa se schimbe singurel dupa aceea.
Ai grija de bubulet, te rog :wacko: !
Si ce e cu poza asta la avatar, ca m-ai bagat in ceata! o fi ea? n-o fi ea? :wacko:

#146 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 16 October 2010 - 11:43 PM

Daniella , la magazinele de carutzuri tre sa fie saci de picioare , asa se numesc aici. Eu am luat unul ca s-o bag pe bebelina cu totul la iarna :wub: Merge sa il pui in loc de landoul. Ramane cumai capul afara.

ceva de genul asta:

Fisier atasat  fuß.jpg (3.43K)
Number of downloads: 0

Io unele le am mostenire :D.

Aici asa e obiceiul , se dau mai departe.

( Azi o fo' al meu pana la vecini sa-i faca ceva la calc la prunc si vine acasa cu o gecutza. O gasit-o vecina prin dulap ( fiica-sa are 3 ani jumate deja )

Bun ca fata i-o zis repede la al meu ca tre spalata ca ei au paduchi la gradi :love7: . E teroare asta mica. )

#147 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 October 2010 - 09:01 AM

Vezi postareaDaniella, la 16 October 2010 - 06:23 PM, a spus:

Geany, stii cum e in RO...?! Daca e gradi de stat trebuie sa atingi educatoarele alea cu ceva ... ai sa vezi ce ti-l dezbraca, imbraca si invata sa se schimbe singurel dupa aceea.
Ai grija de bubulet, te rog :D !
Si ce e cu poza asta la avatar, ca m-ai bagat in ceata! o fi ea? n-o fi ea? :wub:

Hi hi hi!!! =)) ma saturasem de mutra mea acra si voiam sa o fac animata ca un desen animat dar dupa mutra mea,nu am reusit, dar am dat de avatarul asta tare dragut,bubuletul e inebunit ma tot pune sa-l vaza:''unei puiashu,unei' puiashu'?!!''adica unde-i iepurasu'?...
Ce nu-ti place?!...

Cat despre educatoare,ma exaspereaza frateee... :love7:

#148 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 17 October 2010 - 09:22 AM

Vezi postareasimonaro29, la 16 October 2010 - 11:43 PM, a spus:

Daniella , la magazinele de carutzuri tre sa fie saci de picioare , asa se numesc aici. Eu am luat unul ca s-o bag pe bebelina cu totul la iarna :wub: Merge sa il pui in loc de landoul. Ramane cumai capul afara.

ceva de genul asta:

Atasament fuß.jpg

Io unele le am mostenire :D.

Aici asa e obiceiul , se dau mai departe.

( Azi o fo' al meu pana la vecini sa-i faca ceva la calc la prunc si vine acasa cu o gecutza. O gasit-o vecina prin dulap ( fiica-sa are 3 ani jumate deja )

Bun ca fata i-o zis repede la al meu ca tre spalata ca ei au paduchi la gradi :love7: . E teroare asta mica. )

Apropos de paduchi si soramea e disperata ca vine aia mica cu paduchi de la gradinita, o despaducheste si citeva zile mai tirziu iar vine , e moda si paduchii astia =))
Geanii imi place avatarul tau =))
Daniella eu zic ca ii e cam firgut numa cu costumasul ala fara bodi , asta daca ai in casa numa 20de grade, mie mi-a zis pediatru sa ii controlez un pic mai jos de ceafa pe aia mici si daca acolo e rece inseamna ca le e frig.

#149 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 17 October 2010 - 09:42 AM

Sissi ma bucur mult ca-ti place avatarul meu,trec printr-o perioada mai asa :P ...is' un pic mai copchilaroas' dar asa sunt eu imi schimb des dispozitia.... :lol:

Despre paduchi,pe vremea cand era baiatul cel mare la gradinita cu porogram prelungit,a adus acasa ''chiriasi'' :o (paduchi)si am luat de la farmacie este sampon special (de la ermiplant sau cam asa parca se chema era al meu)scria impotriva parazitilor,l-am spalat normal si nu numai ca a scapat de ei dar nu a mai facut...

Bubuletul mai nou vine de la gradi cu cate un puricel,cred ca are in clasa copii care mai merg pe la tara sau au acasa caine,pisica,pt. astia ce bunica''asi putea sa fac??!!! :mad:

#150 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 17 October 2010 - 10:51 PM

Ba da Geany e fff dragalas avatarul, doar ca mi-era ca e alt membru cu nume similar, cand nu am mai vazut eu pe mami de bubulete. Lasa pe Rila ca e funny, mai ales ca ii place si lui bubulete al mic.

Deci frig Sissi. O sa ii mai dau un body pe sub.

Eu sunt tot pe invers cu imbracatul fetii: azi am fost cu pritenele si cu bebelusa la Mall si apoi in vizita, asa ca am imbracat.o serios, mai ales ca speram sa stam in curte la prietena mea. Nu doar ca nu am stat in curte si ea daduse drumul la centrala pentru copii si avea 23 si noi aveam 2 body +salopetica noastra de bbc, dar si in masina cald, in Mall cald si acasa cand am ajuns 25,7 grade la noi in dormitor ca tati a racit si a sperat sa se dreaga pana am venit noi. cum fata dormea nu i.am mai scos hantele de pe ea sa nu o trezesc.

Am primit si noi salopeta ca a ta de velur captusita cu bbc:
Fisier atasat  IMG01095-20101016-2024.jpg (20.94K)
o rochita de jeans cu strampisori roz cu inimoare :rolleyes: Fisier atasat  IMG01097-20101016-2025.jpg (18.8K)

#151 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 October 2010 - 10:37 PM

Al meu s-a simtzit mult mai bine azi asa ca , pe la 9.00 zice: Ce-ar fi sa mergem la Bonn sa-mi fac pasaportul ca expira intr-o luna?

Am impachetat iute tot ce trebuia , i-am dat sa pape la fata chiar daca era inainte de vreme si am plecat. 2 ore de drum. Tare cuminte a fost. Cat timp a fost tati la consulat ne-am schimbat ( in masina :floare: ) , am papat....a venit tati , iar am plecat. Am fost la o gradinarie mare de langa Köln sa luam niste plante...( am avut caruciorul in masina). Pe drum inapoi a mai facut nani , s-a mai jucat cu ursuletzii de la Maxi-Cosi.....Cand am vazut ca-i cumninte am zis hai sa trecem iute si pe la nasa-sa la spital ca a nascut , sa-l vedem pe BB....

Din pacate am prins Stau si a facut vreo 10 min de show in masina ca o apucase foamea , am oprit in parcae , am papat....nu mult , ca daca nu-i dai la timp e beleidigt si nu mai vrea...asa ca nu i-a ajuns pt multa vreme si inainte de a ajunge acasa inca 10 min de show...

Concluzia: daca veneam direct acasa, ar fi fost perfect. Am cam exagerat. Insa , e bine de stiut ca putem pleca undeva cu ea cu masina. A fost doar o incercare. Acum sa gasim ritmul...sa vedem cat sa conducem , la cat timp sa oprim.....

Mai asteptam o vreme si apoi mergem un weekend undeva , nu departe, dar vrem sa vedem cum reactzioneaza cand trebuie sa doarma altundeva.

Oricum , inainte vreau sa o culc o noapte-doua in patutzul de voiaj......sa vedem cum va fi.

#152 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 October 2010 - 11:59 PM

Foarte fain ca ai inceput!
patutul de voiaj?

#153 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 October 2010 - 10:51 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 October 2010 - 11:59 PM, a spus:

patutul de voiaj?

asta il am eu , se desface in 2 timpi si 3 miscari , chiar si eu pot sa-l desfac!!! Si nu ocupa loc.

Fisiere atasate

#154 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 October 2010 - 10:56 AM

Si noi l-am avut exact ca asta si l-am dat nou ca nu l-am folosit deloc :scratch:

#155 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 October 2010 - 11:05 AM

Vezi postareaAdriana, la 28 October 2010 - 10:56 AM, a spus:

Si noi l-am avut exact ca asta si l-am dat nou ca nu l-am folosit deloc :scratch:

De ce? N-ai avut nevoie sau n-a vrut BB sa doarma-n el?

#156 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,248
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 28 October 2010 - 11:12 AM

Pai cind eram in deplasare a dormit mereu in pat cu noi, l-am deschis intr-o vreme sa-l folosesc drept box, asa se cheama aici cel care e ca un pat dar in care il pui sa se joace doar. Fundul e tare si se simt barele de dedesubt, ca salteluta lui e subtirica, trebuia pusa o saltea mai mare care mi se pare ca nu intra asa ca a stat ani de zile impachetat frumos in geanta lui si apoi nici nu mai tin minte cui l-am dat. N-a fost paguba pentru ca il primisem cadou de la vecini :scratch:

#157 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 28 October 2010 - 01:04 PM

Exista saltetutze pt el , extra, pt ce care nu dorm pe saltea tare. A mea nici nu vrea sa auda sa stea intinsa langa mine , o mai puneam inainte dimineatza ca sa mai doarma ca ma trezea la 5-6 si gata era cu somnul . Acum am obisnuit-o si mai doarme pana pe la 7 sau 8 . Uite saltelutza:

Fisiere atasate

#158 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2010 - 01:11 AM

Vezi postareasimonaro29, la 28 October 2010 - 10:51 AM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 27 October 2010 - 11:59 PM, a spus:

patutul de voiaj?

asta il am eu , se desface in 2 timpi si 3 miscari , chiar si eu pot sa-l desfac!!! Si nu ocupa loc.

dar stiu ca fata ta are un trusou ... ;) Nimic nu iti lipseste!

#159 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 October 2010 - 01:13 AM

fetita mea doarme in mijlocul patului nostru ... dimineata si toata ziulica daca o las ... pana pe dupa amiaza cand nu mai are ea somn si incepe agitatia ...
1-2 dati am dormit si cu ea in pat

#160 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 October 2010 - 11:12 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 October 2010 - 01:11 AM, a spus:

dar stiu ca fata ta are un trusou ... :) Nimic nu iti lipseste!

Daniella , eu stau la 1500 de km de familie.....si ma gandesc la drumuri...si nemtzii sunt si campioni la concedii :P

Am primit leagan de la vecina , e babysitter-ul perfect!!!! :) D-ala de la Fisher Price .

Scriu pe scurt....azi am fost la vaccin.....e cam nasol.

Arata acest topic

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul