Forum Culinar: Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici - Forum Culinar

Salt la continut

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici

#161 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 30 October 2010 - 10:13 AM

Sa revin: ieri facuram vaccinele , p-ala care se bea abia si abia o vrut sa-l inghita....

Doctorul ne-a spus ca daca o doare ceva sa-i dai paracetamol supozitoare, daca are febra 38,5 iar....si daca are 39 sa mergem cu ea la spital. Si ca o sa doarma mai mult , in mod normal.

A fost OK pana ieri dupa-masa , numai ca a mancat tot cate putzin si des ....la 4 si ceva a inceput scandalul. Eu am crezut ca-i e foame , apoi ca are colici...pana m-a dezmeticit tat'su ca sa-i dam un supozitor....mama , ce-a urlat. Abia si abia am linistit-o , dupa mai mult de o ora!!!!
S-a culcat nemancata si a suspinat intruna in somn!. Pe la 10 a papat iar ( ea papa numai pe la 12 si dimineatza), apoi la 4.30 si la 7.30 a fost sus. A mai stat cu tat-su in pat vreo juma de ora si atat. Acum iar e maraita , a mancat la 9.00 , dar nu ca lumea....

Doctorul a zis ca dureaza 2 zile....mai mult nu. Azi suntem invitatzi la ziua lu' cumnatu' , sper sa fie nepotu' in toane bune si sa nu urle!!!

#162 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 October 2010 - 10:17 AM

asta-i leaganul:

Fisiere atasate

#163 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 October 2010 - 11:46 AM

Ce leagan fain si eu asi sta asa de cuminte acolo... :) Sper sa fie in toane bune nepotelul,sa ne povestesti cum a fost... :)

#164 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 October 2010 - 01:16 PM

Geany , asa cuminte sta...si se uita la pestii aia care se invart....
Fata vecinilor s-a leganat in el pana la 3 ani jumate , acum vreo luna a intebat-o maica-sa daca nu vrea sa-l dea la baby Elena si cum fata e innebunita dupa asta mica ,a zis DA :).
Normal merge cu baterii , dar pe asta l-a pus vecinul la curent si n-ai nici o treaba :)

#165 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 October 2010 - 06:05 PM

Tare fain e... :)

#166 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 03 November 2010 - 11:12 AM

Pe unde umbla Daniella?

#167 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 03 November 2010 - 11:24 AM

Da' tu pe unde umbli? Ca abia intri si tu... :occasion14:

#168 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 November 2010 - 01:44 PM

Eu de intrat intru in fiecare zi da nu prea ma lasa prislea sa postez, da so face el mare si o sa am mai mult timp pt mine.

#169 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 November 2010 - 10:04 AM

Mai , da' chiar , unde o fi Daniella? Si de Floare Albastra ce stitzi???

Noi am fost ieri la shopinguit amandoua :D , am fost de la 9 jumate la 4 jumate pe drumuri , in Frankfurt TOATE lifturile stricate la S-Bahn....am iesit noi cumva la supraftaza :pupic: , pe scarile rulante.

Am imbracat fata prea gros , cum am intrat in Karstadt ne-am dus fugutza la camera de schimbat si ne-am dezbracat , o imbracasem ca pe mos gerila , saraca.... Am stat 5 minute cu o prietena jos si desi desfacusem carutzul si ii desfacusem si salopeta , s-a imbujorat toata!!!

Ma laud ca am fata mare :D , am desfacut carutzul bine si s-a uitat de acolo peste tot...i-a placut la shopinguit :floare:

A mancat o singura data ,la 12.00, dar 5 portzii!!!!

Cand am ajuns acasa am pus-o in Schaukel si cand a vazut pestii era atat de bucuroasa , chiuia!!!! Apoi am dus-o la ea in camera si am pus-o in patutz pana i-am pregatit apa ( am facut o baie scurta ca transpirase pe drum o leaca) nu i-a pasat ca are pemparsul plin ( de obicei cand pute incepe sa tzipe ca vrea schimbata) , s-a jucat cu ursii de deasupra patului...tzipa frate la ei de numa'

I-a fost dor de casa , de jucariile ei.........

#170 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 November 2010 - 10:23 AM

De floare albastra nu stiu nik, stiu ca are DPN pe 7noiembrie da cine stie poate e cu bebe in brate .
Pisoi, nici ea nu a mai intrat da sper sa intre si asa din cind in cind, poate cind incepe lucru
Si eu am fost ieri cu patrick la cumparaturi da am luat numa de mincare si nu am stat prea mult ca nu ia convenit si a cam scirtzit, eu de regula nu ii imbrac gros decit cind mergem la plimbare si e frig afara.

#171 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 November 2010 - 10:31 AM

Patrick si-a descoperit minuta si de vreo 2saptamini o studiaza Fisier atasat  IMG_0013.JPG (88.95K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  IMG_0016.JPG (112.51K)
Number of downloads: 0

#172 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 November 2010 - 11:00 AM

Bravo Simo' pup fata mare si frumoasa, ;) si pe Patrick :blob8: ,manca-i-ar mama ;)

Danielo :tongue3: treci la apel nu ne da emotiuni,iubita...

#173 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 November 2010 - 11:19 AM

Ce dulce-i Patrick....

Elena nu numai ca le-a descoperit , dar le si roade....ca-s mai bune ca suzeta. Sau le linge , asa plescaie de ma scoala din somn!!!

Nici eu n-o imbrac gros de obicei , dar ieri batea rau vantul cand am plecat si m-a indus in eroare.....alta data o sa fiu mai atenta.

Noi cumparam de mancare vineri dupa-masa , in supermarket e OK dar cand sa plecam acasa face tot timpul ce face si o apuca plansul....e cam ora ei de somn , dar nu avem ce face , ca tat' su e dimineatza la servici si io masina n-am....si daca merg cu cautzl la cumparaturi , ca sa iau tot ce ne trebuie....apoi am de carat. Lucruri mici iau si eu , dar aci n-am decat Edeka si Penny....in rest , tre sa merem cu autobusul....si mi-s zgarcita , nu mai vreau sa dau si banii pe bilet :tongue3:

Chiar , si Pisoi a cam disparut....

#174 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 November 2010 - 11:58 AM

Simo, sa stii aici e mai scump sa mergi cu busul decit cu masina, a avut sotul masina lui stricata cam 2 saptamini si l-am dus pe dennis cu busu la gradi, biletul numa dus 2€si 10centi faceam 4drumuri pe zi pai cu banii pe care i-am dat pe bilet 2saptamini, merg cu masina 1luna si ceva daca nu chiar si mai mult.

#175 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 05 November 2010 - 12:02 PM

Vezi postareasissi, la 05 November 2010 - 11:58 AM, a spus:

Simo, sa stii aici e mai scump sa mergi cu busul decit cu masina, a avut sotul masina lui stricata cam 2 saptamini si l-am dus pe dennis cu busu la gradi, biletul numa dus 2€si 10centi faceam 4drumuri pe zi pai cu banii pe care i-am dat pe bilet 2saptamini, merg cu masina 1luna si ceva daca nu chiar si mai mult.

la mine-i 1,60 biletul....dus....dar toata ziua-buna-ziua se aduna.....

Aici pot sa-mi iau Tageskarte , costa 3 jumate , mai scump ca dus-intors , dar daca mai ai de mers macar o statzie undeva , se merita.

#176 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 10 November 2010 - 02:48 PM

iar am fost la doctor, asta mica-i cam constipata , alaltaieri nu a facut deloc ( o sa zicetzi ca-i normal , o fi , dar nu la ea , ca ea avea scaun regulat ) iar ieri a fcaut de 3 ori cate o nuca tare si s-a scremut frate...si a plans....

Si cum ea face in timp ce papa , s-a tot scremut si de durere nici n-a mai mancat....

Mi-a dat glicerina si cica sa asteptam vreo 3 zile....daca nu se schimba nimic sa incep sa-i dau Milumil. Cica Beba ( asta folosim noi) poate sa creeze constipatzie , iar ...si aici vine partea proasta....Milumil-ul diaree sau...na ja , scaun moale. Sa-i dam la inceput o sticla de Milumil pe zi , apoi mai mult...sa mergem paralel sa vedem cum e.....

Ea a facut mai inainte diaree de la Hipp....asa ca ma bucurasem ca de la Beba ii merge bi ne.

Sa vedem....

#177 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 11 November 2010 - 12:56 AM

Vezi postareasimonaro29, la 30 October 2010 - 10:17 AM, a spus:

asta-i leaganul:

salutare!
m-am intors! dar sunt pe fuga ca e 1 noaptea! am avut botezul pe 31 (a iesit totul super), o deplasare la nasi la Sibiu, we trecut; serviciu ieri, pe la doctori ba eu, ba asta mica si cu lucrul de acasa si vreo 2 zile nu mi.a mers bine netul

eu o colica intestinala si constipata de 3 saptamani de ma doare de numa...

sunt si eu in cautare de leagan! deci esti multumita de leaganul primit de la vecina? ce face? pana la cate kg e bun (as vrea unul sa stea pana la 3 ani in el :hungry:)) )? si ce firma?

Va rog: ce calitati trebuie sa aiba si ce criterii sa indeplineaca leaganul, scaunul de masa si scaunul cu ISOFIX de masina?

merci

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#178 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 November 2010 - 01:04 AM

a mea nu a descoperit inca manutele, dar de ros le roade si ea! daca ar putea sa o bage toata in guritaaa! are cu cine semana si eu am supt degetul panala 3 ani si eram in stare sa bag doua maini deodata in gura....
nici a mea nu vrea suzi decat arareaori, dar manuta e buna ... ca e piele ca si tzitzi...

constipata si a mea de vineria trecuta, am bagat in doua zile supozitor cu glicerina ca nu iesea. Si pana acum facea la fiecare masa, acum o data pe zi... ma si sperie nu stiu ce e
maine mergem la vaccinul de 2 luni si intreb
nici nu mai stiu cate am de intrebat ...

am fost la ecografia de 2 luni (de sold si craniana) si e tot ok, la solduri s.au prins bine articulatiile si au inceput sa se calcifice. Circumvolutiuni cica are destule ... sper ca nu s.a transferat definitiv toata materia mea cenusie, ca nu mi.ai revenit cu uituceala si nici cu puterea de concentrare

#179 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 November 2010 - 01:50 AM

Maine facem vaccinul! Sper sa fie ok!

Am mutat-o in camera ei de 2 saptamani. Ei acu inteleg ce ziceai Simona cu culacatul cu gainile!
Se culca si a mea in jur de 9 acum.
Azi a adormit de 6 jumate si doarme bine merci!

#180 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 November 2010 - 01:50 AM

A mea vrea tinuta in sus sa se uite in jur!
cand au voie sa stea asa ... mai in fundulet la 45 grade?

Arata acest topic

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic