Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici
Postat 11 November 2010 - 08:16 AM
Daniella, la 11 November 2010 - 12:56 AM, a spus:
simonaro29, la 30 October 2010 - 10:17 AM, a spus:
salutare!
m-am intors! dar sunt pe fuga ca e 1 noaptea! am avut botezul pe 31 (a iesit totul super), o deplasare la nasi la Sibiu, we trecut; serviciu ieri, pe la doctori ba eu, ba asta mica si cu lucrul de acasa si vreo 2 zile nu mi.a mers bine netul
eu o colica intestinala si constipata de 3 saptamani de ma doare de numa...
sunt si eu in cautare de leagan! deci esti multumita de leaganul primit de la vecina? ce face? pana la cate kg e bun (as vrea unul sa stea pana la 3 ani in el)? si ce firma? ce calitati trebuie sa indeplineaca leaganul, scaunul de masa si scaunul cu ISOFIX de masina?
merci
Daniella , asta e de la Fisher Price. Se leagana in 2 pozitzii , si lateral, si de la cap la picioare. La a mea-i place lateral. Pestii aia se invart ( e un carusel) si are nush cate melodii. Cand il cumperi e cu baterie , asta-i enervant , dar asta-i modificat si are un transformator.
Merge pana in jur de 10 kile. Fata vecinilor a stat in el pana la 3 ani jumate , dar ea e slabutza. Depinde cum o sa fie a ta.
Eu as lua marca , nu ceva contrafacut. Ca sa tzina catziva ani. Du-te in magazin cu fata si pune-o intr-un Fisher Price. Se va indragosti imediat !!!
De botez ne pove???? sau dincolo???
Postat 11 November 2010 - 08:20 AM
Supozitoarele de paracetamol au ajutat. Eu pe primul nu i l-am dat la timp , da-i cand da primele semne. Eu am facut vaccinul ( adica ea ) la 10.00 si pana pe la 4-5 dupa-masa n-a avut nimic. Apoi a inceput un circ de 2 zile.
Postat 11 November 2010 - 07:21 PM
Apoi a supt si s-a linistit. Ne-am plimbat o ora cu caruciorul pe afara, apoi a dormit si in casa.
Apoi a dormit, S-a treZit 17:30 si a inceput sa planga si sa urle, am consolat-o vroia in brate, in poyitie verticala. Pana la urma am pus.o in leganus (leganusul ca un landou) si a adormit, asa mai pacalita.
Nu i.am pus paracetamol, mie mi.a spus doar daca face febra peste 38,5 (masurat rectal).
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 11 November 2010 - 07:23 PM
am intrebat dr si a zis ca e voie, asa la circa 45 de grade.
Postat 11 November 2010 - 10:18 PM
Daniella, la 11 November 2010 - 07:23 PM, a spus:
am intrebat dr si a zis ca e voie, asa la circa 45 de grade.
mie mi-a zis ca numai cand se tzine ea singura...
pupam fata curajoasa!
sa ne spui maine cum a fost dupa o noapte. Cum am mai zis , la noi a durat 2 zile , fara febra , fara nimic...dar scandal . O durea ceva , saracutza.
Postat 12 November 2010 - 12:54 PM
Eu leagan nu mai cumpar daca e pina la 10kg, patrick are deja 6800gr si parca vad ca nu ar avea loc de fratisu de ex landoul il folosesc numa cind e dennis la gradi , daca e acasa nu il lasa pe patrick in el, vrea sa stea el.
Postat 12 November 2010 - 01:03 PM
Postat 12 November 2010 - 10:11 PM
La nastere am facut herpatita B si antituberculoza.
Urmeaza vaccin la 4 luni, 6 luni, 13-15 luni, 4 ani, 7 ani, 9 ani, 14 ani.
Asa se face la noi.
Leganusul tip landou e foarte fain e miraculos ce cumintica a stat copila de miercuri in el de cand l-am instalat. In cateva minutele adoarme si de obicei doarme bine ... mai mult decat in patut. Ma intreb daca dupa cateva zile, se va obisnui sa adoarma leganata si doar asa va adormi, pentru ca mai mult de o luna, doua nu mai incape in asta,ca e micut, iar ea are deja 58 cm la consultatia de 2 luni (si o saptamana) si 4,590 kg. Ai vostri cat au avut la consultatia de doua luni?
Insa e doar pentru adormit, pentru cand e treaza nu prea vrea in el, ca vrea sa o tin in sus, asa ca ma interesez sa ii iau si din cel de stat in unghi de 45 grade cat de curand.
Postat 12 November 2010 - 10:12 PM
Postat 14 November 2010 - 11:45 AM
Simo , poate danniella vb de stubenwagen si eu is curioasa
Postat 14 November 2010 - 11:49 AM
sissi, la 14 November 2010 - 11:45 AM, a spus:
Simo , poate danniella vb de stubenwagen si eu is curioasa
Moama , ce BB mare s-a facut Patrick!!!
A mea abia acum daca are 60 cm
Si eu am facut primele vaccine la 2 luni si urmatoarele la 3 le facem.
Tulai..........nu mai gasesc Pass-ul............... !!!!!!!!!!!!!!
Postat 14 November 2010 - 11:57 AM
Eu pass-urile la copii le tin tot timpul in geanta.
La 6 saptamini a fost eco la solduri ala e obligatoriu
Postat 14 November 2010 - 12:00 PM
sissi, la 14 November 2010 - 11:57 AM, a spus:
Eu pass-urile la copii le tin tot timpul in geanta.
La 6 saptamini a fost eco la solduri ala e obligatoriu
aia am facut si eu , eco la solduri.
L-am gasit , sunt muta!
Pe a mea acum o imbrac in 62
( Azi are blugi 68 dar sunt indoitzi , i-am dat pe ea pt ca au elasticul mai stramt decat cei 62!!!!!!!!!!! )
Postat 15 November 2010 - 03:56 PM
Si noi am facut eco la solduri si tranfontaneala (la capsor)
caut imediat poza cu leganusul
Postat 15 November 2010 - 04:23 PM
L-am primit mostenire nefolosit de la prietena mea al carui fiu are 5 luni acum (el nu a vrut deloc sa stea in el, ca nu i.a placut niciodata sa stea la orizontala). Scrie ca e de la Baby Care, este la priza cu diferite intensitati de la low-medium-high, dar eu nu vad diferenta, e destul de fragil (usor sui spre partea dreapta), nu are muzica si nici jucarii, dar e f bun ca l-am primit.
Fisiere atasate
-
IMG00374-20101115-1604.jpg (23.56K)
Number of downloads: 0
Postat 16 November 2010 - 09:43 AM
Daniella, la 15 November 2010 - 04:23 PM, a spus:
L-am primit mostenire nefolosit de la prietena mea al carui fiu are 5 luni acum (el nu a vrut deloc sa stea in el, ca nu i.a placut niciodata sa stea la orizontala). Scrie ca e de la Baby Care, este la priza cu diferite intensitati de la low-medium-high, dar eu nu vad diferenta, e destul de fragil (usor sui spre partea dreapta), nu are muzica si nici jucarii, dar e f bun ca l-am primit.
Daniella, e super!!!
sta culcata in el si potzi sa o tzii cat vrea....
Al meu are carusel deasupra , atat. Muzica e strica ca si io il am mostenire de la Melina , fata noilor vecini.
Aici asa e moda , ai ceva de la BB , dai la altcineva. Acum o saptamana a fost la noi la masa o fosta colega de servici a lu' al meu si a venit cu 3 cutii de haine , toate in stare exceptzionala si aproape numai Zara , H& M si Esprit . Si nu de la ea ci de la o prietena ca ea pe a lu' fii-sa le daduse deja....
Postat 16 November 2010 - 10:56 AM
Eu mai am un sac de hainute roza de la soramea si nu stiu cui sa le dau, da vad eu poate mai face vreo cunostinta fetita, de nu la anu cind mergem in rom o sa le dau ori la cineva sarac ori la vreun centru.
Hainutele ce au ramas de la patrick le trimit la o cunstinta de pe linga berlin ca tocmai ce a nascut si ea un grasun de 4600gr.