Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici
Postat 17 December 2010 - 11:27 PM
Pentru produsele homeopate eu am mers mai intai la homeopat, pentru ca ce e pe raft e foarte slab. Stefania la 1 an a facut bronsita si a stat in spital cu perfuzii 2 nopti. I-au dat antibiotice si degeaba, practic mergea din raceala in raceala. Dupa 2 luni ne-am internat din nou in spital, de data asta mai rau.Antibioticele nu mai mergeau, ei ridicau din umeri cand intrebam ce are si toate astea a pus capac. am zis stop, trecem pe homeopate. Am fost la homeopat, i-a dat ceva bilute si a doua zi nu mai avea nimic. Acum de fiecare data cand ii apar mucii ii dau oscillococcinum. Si in fiecare zi ulei de peste, pentru imunitate.
Multa sanatate elenei!
Postat 18 December 2010 - 07:04 AM
eu sant sceptica de felul meu, nu am fost nici pt mine la homeopat desi ma tot bate sotul la cap(!) dar ma duc in curand si le duc si pe fete...
eu le dau Vit C zilnic si au fost bine dar le mai loveste si pe ele din cand in cand
Postat 18 December 2010 - 09:23 AM
Postat 19 December 2010 - 06:52 PM
La noi cea mai buna carte e de sotii Capraru. Dar tot mai bine e sa asculti de un pediatru! Insa nu-i rau sa citesti si teoria.
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 19 December 2010 - 06:54 PM
Floare albastra cum e ce bebelusa?
Postat 19 December 2010 - 08:04 PM
Daniella, eu ies in fiecare zi afara, il duc pe dennis la gradi si nu am cu cine sa il las pe patrick asa ca iesim la aer.
Postat 19 December 2010 - 10:01 PM
sissi, la 18 December 2010 - 09:23 AM, a spus:
n-am cautat-o inca , dar daca tu nu o mai vrei , pot sa o cumpar de la tine
trimite-mi si mie cea electronica , please....
Ah , itzi scriu PM cu adresa de mail
Postat 19 December 2010 - 10:03 PM
Daniella, la 19 December 2010 - 06:52 PM, a spus:
La noi cea mai buna carte e de sotii Capraru. Dar tot mai bine e sa asculti de un pediatru! Insa nu-i rau sa citesti si teoria.
Oricat ar fi gerul de mare
asa a zis doctoprul ,aerul rece ii face bine la respiratzie. O imachetez bine , cand o scot din culcus e calda ,
Postat 19 December 2010 - 11:18 PM
Mutti, la 19 December 2010 - 10:03 PM, a spus:
Daniella, la 19 December 2010 - 06:52 PM, a spus:
Oricat ar fi gerul de mare
asa a zis doctoprul ,aerul rece ii face bine la respiratzie. O imachetez bine , cand o scot din culcus e calda ,
cat stati afara cand e ger? nnu ii acoperi fata, corect?
de ce crezi ca a racit Elena? acum e mai bine?
Postat 20 December 2010 - 04:50 PM
sissi, la 19 December 2010 - 08:04 PM, a spus:
Daniella, eu ies in fiecare zi afara, il duc pe dennis la gradi si nu am cu cine sa il las pe patrick asa ca iesim la aer.
am primit cartea, multumesc frumos sissi.
Postat 21 December 2010 - 01:13 PM
O imbrac normal ca in casa , apoi o bag intr-o salopeta si in Fußsack si apoi in carutz.
Si daca ninge pun plasticul pe carutz.
Postat 21 December 2010 - 04:09 PM
Postat 21 December 2010 - 11:56 PM
Mutti, la 21 December 2010 - 01:13 PM, a spus:
O imbrac normal ca in casa , apoi o bag intr-o salopeta si in Fußsack si apoi in carutz.
Si daca ninge pun plasticul pe carutz.
salopeta de aia pufoaica? si ce-i Fußsack?
Postat 22 December 2010 - 09:18 AM
IMG_0001.JPG (96.63K)
Number of downloads: 0
IMG_0003.JPG (89.97K)
Si daca ies numa la plimbare fara masina il pun in asta
IMG_0010.JPG (86.83K)
IMG_0010.JPG (86.83K)
Asta e Fußsack
Fisiere atasate
-
IMG_0009.JPG (95.37K)
Postat 22 December 2010 - 03:11 PM
Daniella , Fußsack e sacul pt picioare , numai ca al meu e mai subtzire , nu-i de blana , e din plus. Eu nu foloseAsc blana la copil , am piticii mei . Si salopeta-i mai subtzire ca eu bag fata in carutz si o mai acopar si cu chestia aia de la carutz. Cand mergem cu masina o pun in Maxi-Cosi , ii pun o patura pe picioare si ii dau o gecutza , nu-i mai dau salopeta. Trage tat-su masina pana-n fatza usii si in masina facem cam 18 grade , sa nu-i fie nici cald nici frig.
Sa stii Daniella ca si io m-am tot intrebat daca fac bine ce fac , Sissi are experientza de la primul , noi nu . Am tot batut dr. la cap , a zis ca-i bine ce fac , dar ca o sa ma obisnuiesc sa decid si singura , ca mama stie ce-i mai bine pt BBle ei .
Cand venim acasa are nasul rece si rosu si cand o scot de acolo picioarele-s calde dar nu-i tranpirata.
Postat 22 December 2010 - 10:16 PM
multumesc pentru raspunsuri!
Beatrice plange la imbracat (gros) si nu-i place deloc in portbebeu si infofolita pentru afara, ca nu poate misca manutele si piciorusele cum ii place ei ...
Postat 23 December 2010 - 08:47 AM
Postat 25 December 2010 - 08:16 PM
in sensul ca ii mai da si tati papa din cand in cand , dar ea mananca mai bine de la mine . In rest , se descurca amandoi minunat.
V-am spus ca fata mea era salbatica rau de tot si plangea/ urla la straini? Urla si la socrii!!!
Am fost saptamana trecuta la Heilpraktikerin , mi-a dat 2 Globuli , unul il mai am , celalalt l-am dizolvat intr-o cana de apa si i-am dat 2 zile de 3 ori pe zi cate o lingurita. La cateva zile a venit tata , radea in hohote cu el!!!!!
Apoi a plecat tata , a venit puhoiul de Craciun!!!! A ras in hohote cu ei , n-a plans decat o data sau de 2 ori ca vrea la mine!!!!!
Al meu zice ca e intamplare , eu spun ca nu e, Globuli ala si-a facut efectul!!!!
Stitzi cum urla inainte??????? In afara de fata vecinilor nu suporta nici un copil!!!! Acum radea la nepotzi... Si la socrii...si la cumnate....n-o mai cunosteam!!!!
Postat 25 December 2010 - 08:26 PM