Forum Culinar: Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici - Forum Culinar

Salt la continut

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici

#321 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 13 January 2011 - 04:20 PM

Sirmione e un loc de vis.Scuzati de off.

Cumnata-mea a folosit aspiratorul nasal.Eu nu am incercat.

Fisier atasat  Narhinel.jpg (76.48K)
Number of downloads: 0

Eu nu mai stiu exact cand am inceput sa folosesc apa termala spray, dar nu mi-a zis doctorul ca ar fi vro problema ca in loc de picurata apa, serul e spulverizat.Din contra, ajunge unde trebuie, mult mai eficace decat o picatura.In plus il poti folosi la aerosol.Mai bun.

Eu vi-l recomand calduros, pentru mine e ca apa de la Lourdes.(No offence! :tongue3: )

#322 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 13 January 2011 - 11:02 PM

Cand a fost atunci obstructionata si eu am folosit batistuta bebelusului - asta de ii spui tu aspirator. Altfel nu putea respira.

O sa intreb si eu dr. pt ca noi cand am avut problema era micuta rau: 4 saptamani. Atunci ne-a spus ca nici solutii mentolate sau cu camfor, aroma de pun nu e voie pana dupa 3 luni, pentru ca mai rau irita mucoasa. Acum, ca am mai crescut un pic, posibil sa se fi schimbat lucrurile, dar noroc ca nu am mai avut nevoie pentru moment.
Cum spui sa folosesti apa termala la aerosol, ca solutie? In combinatie cu ce o folosesti tu? sau simpla?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#323 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 14 January 2011 - 09:56 AM

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2011 - 11:02 PM, a spus:

Atunci ne-a spus ca nici solutii mentolate sau cu camfor, aroma de pun nu e voie pana dupa 3 luni, pentru ca mai rau irita mucoasa.

Asa mi-a zis si mie. De la farmacie imi recomandase nush ce , dar dr a zis ca mirosurile astea irita mucoasa.

#324 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 14 January 2011 - 11:35 AM

Am si eu batista bebelusului si aia care se pune la aspirator si de aialalta cam cum a pus eataly, poza, dar mie dr mi-a recomandat sa nu le folosesc la bebe pt ca ii distruge mucoasa nazala, sa folosesc ser sau cum ii zice pe rom apa sarata (kochsalzwaser)
Patrick ar vrea sa stea numa in fundulet,dupa ce isi mozoleste picioarele incearca sa se traga de pantaloni sa se ridice in poponeata,ieri a stat citeva secunde singur si l-am pozat, face scandal daca incerc sa il pun din nou la orizontala
Fisier atasat  IMG_0067.JPG (70.32K)
Number of downloads: 0

#325 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 14 January 2011 - 12:01 PM

ce frumusete de baiat ai sisi...sa va traiasca...ce-as molfai la obrajorii aia :scratch:

#326 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 14 January 2011 - 12:24 PM

Dark :scratch: merci si eu il pupacesc toata ziua si el e topit de placere.Sa stii ca eu is indragostita de fetele tale :scratch:

#327 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 January 2011 - 12:33 PM

wooooaw ce frumos s-a mai facut Patrick! :scratch:
vrea si mami un baietel :scratch:

si noi de zi cu zi tot ser folosim, iar batista (cea care se pune la aspirator) am folosit-o doar cand a fost obstructionata si doar 1-2 dati pe zi, cateva zile cand nu scapam de mucisori. Insa cel mai grozav a fost aerosolul: imediat am rez probl cu el si de atunci nici nu am mai avut probl (probabil coincidenta).

#328 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationTorino

Postat 14 January 2011 - 12:40 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 January 2011 - 11:02 PM, a spus:

Cum spui sa folosesti apa termala la aerosol, ca solutie? In combinatie cu ce o folosesti tu? sau simpla?

Practic inlocuiesti serul fiziologic, cu apa termala.Nu are aroma, nu are contraindicatii.Acum pun jumatate de fiola de Fluibron si aceasi cantitate de apa termala.Pentru un efect umidificator(mai usor, fara medicament), folosesc doar apa termala.

Prietenele mele folosesc si Clenil.Nu ai nevoie de reteta.

#329 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 14 January 2011 - 04:25 PM

Am venit de la vaccin. Acum avem pauza o vreme.

I-a facut ca nu are nic , nu e racita. Nu tu febra , a asculta-o....

Ce mi-a zis de mancare scriu dincolo.

De plans a plans ca lumea , ca de obicei . De data asta mai mult ca era rupta de obosita, treaza de pe la 6....pe cand sa doarma tat'su : da-i sa , mance , nu vezi ca-i e foame???? Si s-a enervat si n-a mai dormit jumatatea aia de ora de dimineatza. Am asteptat si juma de ora dupa doctoritza........de obicei cum intru in camera , o dezbrac si vine dr....azi nush ce s-a intamplat.

#330 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 14 January 2011 - 04:26 PM

Sissi , ce frumos e falcosul!!!!!

#331 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2011 - 05:01 PM

E bine Elena dupa vaccin?

Bea nu plange mai mult de 10 sec la vaccinel (de data asta a tinut-o tati)..., cred ca inca nu stie ce i se intampla ...mai incolo cred ca o sa planga de cum vede siringa! Acum inca rade la domna asistenta ca la toata lumea de altfel.

Cand i-a montat si demontat sa uletul pt proba de urina il tinea pe tati de mana si a fost de o cumintenie rara. :lol: ...s-au tot mirat si asistentele ca de vreo 3 ori a desfacut-o si a schimbat saculetul 1 data ...ca ea mititica a facut pipi cum am rugat-o, dar se prelingea pe langa saculet ... e mai greu la fetite ... Bine ca nu are nimic!

Azi a supt ca si cum nu mai mancase de o saptamana ... ceea ce nu-i departe de realitate ... :pupic:

#332 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 January 2011 - 09:11 PM

Elena e tot la faza de figuri post-vaccin. Cand o pun jos urla , se inroseste toata. Azi pe zi am facut greseala sa o iau in bratze cand a inceput smiorcaiala si a vazut ca se poate. Seara a tzipat cam 30 de min pana a adormit!!!! ( s-a dus tat'su la ea , cred ca pe mine vrea sa ma prosteasca , el i-a dat suzeta si s-a linistit!!!!! )

#333 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 January 2011 - 11:00 PM

Si Bea asculta mai mult de tati. Eu nu ridic niciodata tonul oricat ar fi de greu in anumite momente, tot ii explic cu vorba buna ... pe care o pricepe, dar in timp. Pe moment, cand o ia in balarii, e nevoie si de un ton autoritar :notworthy: ... cu care eu, pentru aceasta varsta, nu sunt de acord.

#334 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 17 January 2011 - 03:54 PM

N-am mai scris ieri p-aci . Sambata spre duminica am dormit cu Elena in camera. S-a trezit pe la 3 sau 4 , cine mai stie? si n-a vrut sa manance NIK!!!! Ok , am pus laptele la cald , am plecat ,da-i scandal!!!!
Vin, nu vrea lapte. O mai caut la pampers desi tocmai o schimbasem....nik. Cum o puneam jos cum era scandal . Febra nu avea.

Asa ca inainte de a-l trezi si pe tat'su ( am zis ca macar unul dintre noi sa doarma) m-am culcat ( vorba vine) in patul de la ea din camera ( am un pat de rezerva ,pt situatzii d-astea negre :drool: ) , am tras patul ei langa al meu , i-am dat mana....

N-a fost destul.
Mai mult n-a primit.

I-am dat suzeta , tragea 5 sau 10 min , eu atzipeam apoi ea o scuipa departe si urla dupa ea. ( cand o are langa ea o ia singura , cateodata)Iar ii dadeam suzeta...iar se repeta faza. Asta pana pe la 6.00 Apoi EU am adormit adanc. EA? Nu stiu!!!!! M-am trezit buimaca la 9.00. Ea bodoganea in patul ei.

Mda , cam astea sunt reactziile post-vaccin la noi.

#335 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 18 January 2011 - 09:53 AM

Mneatza!!!

Noi suntem treji de la 5.30. TOATA CASA!

Aseara la 5 .00 era sa adoarma jos asa ca am dus-o la ea in camera , a mancat ceva dar putzin apoi a adormit instant. S-a trezit la 12.00 , a mancat 180 de ml si ar mai fi mancat!!!! Apoi la 5.30 avea chef de vorba!!!!
N-a vrut sa pape. La 6.30 a vrut!!!!

Am coborat in sufragerie si a fost fericita!!!!!

Noi-buimaci !

Deseara ORICAT ar urla de somn nu o mai duc in pat inainte de 6.30!!!!!!!!!!!!!!!!

#336 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 January 2011 - 10:44 AM

Aseara s-a intors fata mea cea cuminte inapoi :hug: ( cine stie pt cata vreme :hug: )

Am dus-o in pat la 6.30, pana a mancat s-a facut 7 fara ceva , atunci am coborat eu de la ea. A mancat 180 ml , s-a culcat, s-a jucat cu ursii 5 min apoi a adormit. S-a trezit la 4.00 , a mancat 180 ml iar apoi s-a culcat iar. S-a trezit pe la 7.00.

Dar nu va spun ce a fost aseara. Urlele ingrozitoare de pe la 17.30 , chiar mai repede. Lacrimi de crocodil dar nu m-am dat invinsa! A primit doar ceai si suzeta.

Deseara la fel facem.

#337 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 January 2011 - 05:22 PM

crezi ca e ora la care plange de foame? sau de somn?

#338 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 January 2011 - 10:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 19 January 2011 - 05:22 PM, a spus:

crezi ca e ora la care plange de foame? sau de somn?

de somn.

Azi am facut baie si a fost obosita rau , dar n-a mai plans . Ca am lasat-o sa doarma pana la 3 dupa-masa si n-a mai fost obosita. S-a culcat la 7.00 dar azi n-a mai mancat 180 ml ci aproape 150. N-a mai vrut.

#339 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 January 2011 - 10:35 PM

Si Bea de multe ori seara dupa 7 e agitata si plange. Pana la 2 luni jum am zis ca e de colici, acum de ce mai e? De somn, zici? Daca reusim sa o adormim e bine.

#340 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 19 January 2011 - 11:10 PM

Io pe Elena o cunosc ca-i de la somn ca se freaca la urechi sau ochi si se intoarce pe o parte :icon_fessee: Si trage din suzeta amarnic :biggrin:

Incearca sa o culci pe Bea mai repede , poate poate ....

Arata acest topic

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul