Forum Culinar: Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici - Forum Culinar

Salt la continut

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici

#341 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 19 January 2011 - 11:46 PM

:icon_fessee:

Vezi postareaMutti, la 19 January 2011 - 11:10 PM, a spus:

Io pe Elena o cunosc ca-i de la somn ca se freaca la urechi sau ochi si se intoarce pe o parte :pupic: Si trage din suzeta amarnic =))

Incearca sa o culci pe Bea mai repede , poate poate ....

ok, dar cum o culci? nu se da culcata asta mica :biggrin: eu am avut o luna in care am inercat culcatul de la 6 si ma prindea 10 la ea in camera

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#342 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 20 January 2011 - 03:51 PM

Daniella , io nu stau cu ea pana adoarme. O schimb , o imbrac in pijamale , sac , ii dau papa , vrea bine , nu vrea , iar bine :notworthy: , ii dau ceai-d-asta vrea-suzeta,, ( suzeta fara iepuras ,asta e de dormit) , intr-o mana-i pun piticutzul ( o jucarie ca un prosopel dar cu cap, maini si picioare ),dau drumul la muzica 30 de min, apoi o pup , o magai pe cap , ii spun noapte buna si ce-i mai spun ( tot timpul la fel).
Si am plecat !

Daca plange o las putzin apoi vin la ea , si iar o mangai, iar ii spun acelasi lucru si plec. Si n-o iau in bratze ca m-am ars!!!! :floare:

#343 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 January 2011 - 04:30 PM

asta mica daca fac asa plange din ce in ce mai tare ... urla :floare:
astazi m-a terorizat! pana la 16 nu a dormit deloc si nu a vrut nici in leagan, nici in patut, nici in patul mare, de mancat mananca f putin pe zi :floare: , dar vrea numai in brate, sau sa stau sa radem si sa ne jucam! daca imi iau ochii de la ea e jale! panala urma la 16 am pus-o in patut, ca am urgente de rezolvat pt serviciu (imi suna telefonul ca la gara si ea urla in fundal :pupic: ). De o saptamana ma chinui sa ma apuc scriu 4 mailuri mai simandicoase (negocieri) si nu pot de ea. Acum sunt epuizata psihic ca sa ma mai apuc de ceva :notworthy:
Tre sa-mi caut urgent o bona si sa ma intorc la serviciu.

Tu ai dresat-o mai disciplinata vad bine! La noi neputand chestia cu biberonul, deci nici program de masa ...toate au luat-o razna! Se trage de mine din 7 parti asa ca sunt franta ... si nimic nu e ca lumea din ce fac impartita in 7 luntre!

#344 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 20 January 2011 - 04:41 PM

[quote name='Daniella' date='20 January 2011 - 03:30 PM' timestamp='1295533815' post='73115']
asta mica daca fac asa plange din ce in ce mai tare ... urla :floare:
astazi m-a terorizat! pana la 16 nu a dormit deloc si nu a vrut nici in leagan, nici in patut, nici in patul mare, de mancat mananca f putin pe zi :notworthy: , dar vrea numai in brate, sau sa stau sa radem si sa ne jucam! daca imi iau ochii de la ea e jale![/quote]

asa face si a mea cateodata , dar o las sa urle pur si simplu si pana la urma se potoleste :floare:. Incetul cu incetul s-a obisnuit a mea.

#345 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 January 2011 - 04:46 PM

mi-era frica sa nu pateasca ceva ... ca nu stiu eu ce limite au astia micii, dar o sa incerc incetul cu incetul sa o las si eu mai mult de acum, ca nu se mai poate, profita din ce in ce mai mult! nu mai pot sa fac nimic, a crescut, nu prea mai doarme pe zi si vrea sa fiu a ei non-stop!

#346 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 January 2011 - 11:14 AM

Vezi postareaMutti, la 21 January 2011 - 09:25 AM, a spus:

Mneatza!

Mi-s KAPUTT !

inainte de 5.00 a mancat d-ra iute , a ragait iute si am pus-o la nani. Ma duc in pat si peste 2 -3 min aud Ihhhhhhhh , Íhhhhhhhhhhh

Ma duc la ea, era pe burta si nu se mai putea intoarce.............toata dimineatza am facut ture si io si tat-su. Ne era frica. :occasion14:. Oare cand invatza sa se intoarca inapoi pe spate?

La inceput putea , se intorcea pe o parte , mana pe care se intorcea n-o ridica si spoi revenea. Acum dupa ce se intoarce isi potriveste mainile fain dar nu mai srie sa se intoarca inapoi!!!!

Oare mi-s paranoica??? Nush...da' mi frica sa nu adorm si ea sa cada cu nasu-n patura...

Asa ca, Daniella , bucura-te cat mai potzi!

Elena a invatzat saptamana asta . Pana acum dormeam linistita :D

( Elena a invatzat in tzarc , s-a intors dupa jucariile de la trapez. In tzarc are mai mult loc)

cred ca postul asta aci-si are locul :((

#347 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 01:25 AM

nu am tzarc, asa ca deocamdata asta mica nu a invatat sa se intoarca. Dr. ne-a spus ca in luna a 4-a ar trebui sa se intoarca si sa rada in hohote (cu voce). Mai avem pana pe 3 februarie si inca nu a inregistrat cele 2 performante :lol: Asa ca m-am interesat de un tarc la un coleg, astept sa il primesc :bounce:
In schimb, vorba lui tati: de ce creste de-aia se face mai rea - vrea atentie 100%, nu mai sta singura o clipa! :lol: Adios, munca mea de acasa, sau arta culinara :rolleyes:

#348 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 January 2011 - 02:27 AM

in legatura cu dormitul...la stefania a mers faza cu lasat sa planga. In prima zi am lasat-o sa planga 5 min dupa care m-am dus la ea sa o mangai, apoi intram dupa 10 min si tot asa, din 5 in 5 min pana se linistea...de fapt era prea obosita sa mai planga:lol:
A doua zi am lasat-o 10 min, apoi 20, deci din 10 in 10 min.
A treia zi o lasam sa planga 15 min pana mergeam la ea. Intr-o saptamana a invatat si scancea un pic la inceput si gata, nani. Eu zic ca schema merge doar daca esti foarte strict si respecti timpii ca altfel iese o brambureala.

Pe la un an a fost bolnava si am luat-o cu noi in pat....a trebuit sa o invatam din nou sa doarma singura si am folosit aceeasi metoda.
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#349 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 January 2011 - 02:31 AM

Aura, merci! de maine incerc!
Azi iar m-a innebunit pana la 11 noaptea! trebuie sa adoarma la san, apoi cu transferul in pat se trezeste si se pune pe plans si tot asa o tinem pana ma epuizeaza si pe mine si pe ea ... aica ore!

#350 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 January 2011 - 09:27 AM

Daniella , asa am facut si eu ca si Aura. La mine-n carte scrie de 3 min , apoi 6...cand vii la ea in camera o mangai , alea alea dar nu o iei in bratze. Si cand pleci faci si spui TOT TIMPUL acelasi lucru..

Dar cred ca nu minutele sunt importante ci , asa cum spune Aura CONSECVENTZA. Unii copii pot sa planga ore in sir. Si Elena plangea mai mult de o ora cand am invatzat-o sa doarma la amiaza.

#351 Useril este offline   aura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,681
  • Inregistrat: 04-December 09
  • Locationcanada

Postat 27 January 2011 - 03:32 PM

Vezi postareaMutti, la 27 January 2011 - 09:27 AM, a spus:

Daniella , asa am facut si eu ca si Aura. La mine-n carte scrie de 3 min , apoi 6...cand vii la ea in camera o mangai , alea alea dar nu o iei in bratze. Si cand pleci faci si spui TOT TIMPUL acelasi lucru..

Dar cred ca nu minutele sunt importante ci , asa cum spune Aura CONSECVENTZA. Unii copii pot sa planga ore in sir. Si Elena plangea mai mult de o ora cand am invatzat-o sa doarma la amiaza.

ai dreptate, in primul rand consecventa....si e asa de greu sa fii consecvent cu piticii astia frumosi....
"A fi tolerant nu inseamnă a tolera intoleranţa altora" (Jules Romains)

#352 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 27 January 2011 - 09:21 PM

Azi am fost sa trag cu ochiul la cursul de innot pt bebi. Elena cand a vazut atata apa a intrat in trepidatzii!!!! Ne-am uitat prin geam ca inauntru era prea cald pt noi :occasion14:. La inceput era o grupa de 4 elevi ( cursul e in bazinul scolii de handicapatzi si au dimineatza ei ore acolo). I-a urmarit vreo 15 min!!!! Apoi au plecat si cand a vazut bazinul gol a inceput : IIIIIIIIIIIH !!! OOOOOOOOOOOOOH !

Cand au venit bebelusii a mutzit!!!

Face niste ochi mari mai cand vede apa.

Joia viitoare e fratello aici , dar de cealalta saptamana mergem neaparat!!!!!

#353 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 14 February 2011 - 03:30 PM

Facuram baie in vana , nu prea i-o placut. In galeata e apa mai adanca si poate sta in picioare , in vana nu.

Facuram fara suport , ea nu sta , tre sa dea din picioare tot timpul...

data viitoare ma bag si io cu ea in vana.

#354 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 February 2011 - 10:27 PM

Vezi postareaMutti, la 14 February 2011 - 03:30 PM, a spus:

Facuram baie in vana , nu prea i-o placut. In galeata e apa mai adanca si poate sta in picioare , in vana nu.

pai si ai stat aplecata? nu te-or durut salile?
direct in cada, in fundilet? sau cum? ori i-ai facut figurile alea de la cursurile de innot de bebici?

#355 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 February 2011 - 07:24 PM

Vezi postareaDaniella, la 14 February 2011 - 10:27 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 14 February 2011 - 03:30 PM, a spus:

pai si ai stat aplecata? nu te-or durut salile?
direct in cada, in fundilet? sau cum? ori i-ai facut figurile alea de la cursurile de innot de bebici?

Nu i-am facut nici o figura , ca la curs nu fusai inca :floare:

In fund am incercat sa o tzin , am si suport d-ala smecher da nu vru , mama , o inceput a urla penca nu putea sa dea tare din picioare. Asa ca am tzinut-o de umeri , am mai lasat apa sa fie mai multa :pupic: si-am lasat-o sa faca ce vrea ea si pleosc , pleosc.....
O tzinut-o tat'su si io am spalat-o.

Si shelile mele , vai s-amar .....

Data viitoare ma bag cu ea in vana si o tzin intre picioare. Si ei ii place apa pana la gat.

#356 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 February 2011 - 11:59 PM

Sa stii ca am convins pana la urma pe tati sa ducem fata la innot, mai astept cateva saptamani sa se mai incalzeasca olecuta ca mi-i groaza sa o scot la -6 grade dupa baie cu porii deschisi ... totusi...
Si bine inteles astept sa imi revin oleak si cu banii, ca de cand cu maternitatea m-o lasat bugetul.

Si numarul doi ia de te uita oleak la cursuri de innot pentru bebelusi ...imagini ... o sa iti ajute la baita... sa-i vezi pe aia micii cum se baga si innoata cu capul la fund si gura deschisa ... n-am putut sa vad asa ceva ... ! foarte fain!

abia astept sa o ducem la innot! sper sa ii sporeasca si ei oleak apetitul ca bebelusa nu vrea sa manance mancare: nici fructele de dimi (azi i.am facut mar copt, o bunatate ...) nici piureul de morcov cu care am inceput de ieri! deci nu s-a atins fraticule, nici nu gusta! si dimi si la pranz, cum te vede cu castronelul si lingurita se pune pe plans si strange buzele perfect lipite!!! nu stiu ce sa mai fac!??? Avem aceeasi greutate ca si acum 2 saptamani :occasion14:
Maine dimineata ii schimb castronelul si lingurita ... sper sa ii distrag atentia!

culmea e ca seara mananca cerealele, dar dimi si la pranz nu gusta strange buzele tare tare! Nu inteleg de ce reactia aceasta? sa fie pe baza de miros? de unde stie ea ca seara ii place? si dimineata nu? :floare: Ma ingrijoareaza de nu am aer! :floare: Mai ales ca nu ia in greutate. Am inceput si serviciul ... suge de 5 ori in total ... pe zi, dar 5 minutele si gata ... Offf ce grea e emisiunea asta!

#357 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 16 February 2011 - 11:03 PM

Facuram iar baie , de data asta amandoua in cada , azi am pus mai multa apa , ii ajungea pana la gat cand statea in fund si tare i-o placut. Am tzinut-o intre picioare , am spalat-o apoi am tzinut-o numai putzin de umeri si am lasat-o sa faca ce vrea ea.Apoi am marit cantitatea de apa. Daca poate pluti in apa in picioare e si mai bine.

#358 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 February 2011 - 03:56 PM

Vezi postareaMutti, la 16 February 2011 - 11:03 PM, a spus:

Facuram iar baie , de data asta amandoua in cada , azi am pus mai multa apa , ii ajungea pana la gat cand statea in fund si tare i-o placut. Am tzinut-o intre picioare , am spalat-o apoi am tzinut-o numai putzin de umeri si am lasat-o sa faca ce vrea ea.Apoi am marit cantitatea de apa. Daca poate pluti in apa in picioare e si mai bine.

si o sa faceti asa baie in cada mare in fiecare zi? sau la cate zile faceti voi acum? noi la 2 zile, sau daca e ger mare afara ori are nas infundat mai sarim cate o zi
si cum te-ai descurcat cu scosul, stersul, masajul cu ulei sau ce proceduri ai tu la sf de baita, daca erai si tu uda?

#359 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 02-September 10
  • Locationmai incoace de dincoace si mai incolo de dincolo

Postat 19 February 2011 - 05:24 AM

Vezi postareaDaniella, la 18 February 2011 - 03:56 PM, a spus:

Vezi postareaMutti, la 16 February 2011 - 11:03 PM, a spus:

si o sa faceti asa baie in cada mare in fiecare zi? sau la cate zile faceti voi acum? noi la 2 zile, sau daca e ger mare afara ori are nas infundat mai sarim cate o zi
si cum te-ai descurcat cu scosul, stersul, masajul cu ulei sau ce proceduri ai tu la sf de baita, daca erai si tu uda?

voi va datz copiii cu cacasmacuri? ai mei au fost mereu doar spalatz si n-au avut nici pa dreaq ...
Lasati dolarii sa vina la mine!

#360 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 February 2011 - 09:16 AM

Dupa baie ii fac masaj cu ulei sau cu crema de corp (de la mustela amandoua). Masajul ii ajuta la relaxarea musculara si la tonifiere, uleiul la textura pielii. Desigur nimic nu e obligatoriu si fiecare face cum considera.

Arata acest topic

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic