Forum Culinar: Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici - Forum Culinar

Salt la continut

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Discutii On si Of topic despre si pentru cei mici

#501 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 20 April 2011 - 11:04 PM

Daniella , fiecare copil are ritmul lui, da patrick se ridica in fundulet singur,zice toata ziua mama si papapa, daca e in fundulet si il tin de minute se ridica singur, isi ia avint.
Cu mersul la mare nu prea stiu sa te sfatuiesc, incearca si cu borcanele, da presupun ca poti cere de la restaurant legume fierte,orez, carne fiarta , brinza, etc

#502 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 April 2011 - 11:13 PM

Da, si Bea spune toata ziua tatatata, mamamama. Bodogane si vorbeste intr-una, Cateodata face ca Donald. Cand zice mama si rade :floare:
Uneori la masa stropeste cu mancarea ... si se uita la mine sa vada ce fata fac ...
Cu borcanelele tot aman momentul ... nu.mi vine sa-i dau acasa ... Asa zic si eu cum spune si dr si cum spui si tu, sa ii dau cate ceva de pe la noi: dimi fruct, la pranz vad eu ceva legume, carnita taiata marunt de tot, un iaurtel... biscuiti. Si la nevoie am tzitzi la mine oricand.
Eu ma gandisem ca si daca nu ii vor placea borcanelele, tot va manca de foame ... =)) , chiar daca mai putin. Insa pana acum, cand am fost in delasare a mancat mai bine decat acasa. :)

dr zicea ca sa incerc mai multe marci, inainte de a pleca, pana o nimeresc pe aia care sa ii placa bebelusei mele.
oricum mi-a spus sa nu-mi mai fac griji de ceva sare sau indulcitori din borcanele, ca sunt cantitati extrem de mici si nu au influenta ... :D

Voi ce marci ati incercat si ce a placut bebelusului vostru mai mult?
de exemplu, multe mamici mi-au spus ca,cerealele de la Milupa sunt cele mai placute de catre bebici.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#503 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 02-September 10
  • Locationmai incoace de dincoace si mai incolo de dincolo

Postat 21 April 2011 - 07:57 AM

Vezi postareaDaniella, la 20 April 2011 - 09:18 PM, a spus:

La fel cum statul in sezut nu inseamna ca este sistemul osos suficient de viguros pentru a sta in picioare!

m-am spart de ris cind am citit chestia asta =)) =)) =)) . nu serioz, da' cind sta in cur tu pe ce crezi ca se spijina? pe aripi de fluturi? pe propriile vertebre sacro-coccigiene, sa stii. daca sta singura 10-15 min in cur si se joaca (nu-i asa ca se apleaca in fata si lateral dupa jucarii?) insamna ca nu numa' uasele, da' si muschii is cam gata de lucru. btw, lasa fata sa CADA in fata cind sta in fund. de fapt nu cade, ci incepe sa mearga in 4 labe. nu o lasa sa cada pe spate, da' las-o in fata/lateral. e o etapa de dezvoltare motorie. nu fi mai marazmatica decit prevede regulamentu'.

inca ceva care ma amuza la multe din mamicile de p-aici: voi tragetz concluzii din ceea ce cititz, da' nu din ce observatz ca face cupilu'. tu crezi ca strabunica ta citea cartz de capraru? si iaca, a crescut cine stie citz copii! d-aia cupilu' se simte bine cu bunicii, ca aia batrini is mai realisti. crezi ca bunicii tai mincau lapte pasteurizat? sugeau direct de la vaca/capra, daca aveau norocu' sa aiba asa ceva. mereau descultz prin praf si au fo si-n razbeluri. stii, te uitz la cupil si te cam prinzi ce poa' sa faca si ce vrea sa faca. ui' un igzamplum: cupilu' vostru o sa vrea mar. maru' e bun. da' la inceput, fara dintz nu poa' sa-l mince. p-orma o sa ii datz bucatzale (ca maru' e prea mare ca sa mustye din el. guess what? daca-i datz mar cu cuaja, pina-n doi ani se ineaca cu cuaja. asa ca-i curatzatz cuaja. p-orma cupilu' o sa vrea mar "rosu" sau "verde". asa o sa va ceara. ala e semn ca cupilu' vrea maru' cu cuaja. o sa vedetz ca nu se mai ineaca, da' nici nu minca cuaja. o separa sh-o pune pe farfurie.

al meu se ridica in doo labe doar in cada, in patutz nu. din culcat in fund nici vorba. incearca sa se patrulabeasca, da' inca n-are forta-n miini. il trage pe fraxu de nas si de par. are noroc ca fraxu nu se supara la faza asta. uichendu' viitor o sa-i intorc scaunu' de masina cu mutra spre inainte.
Lasati dolarii sa vina la mine!

#504 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2011 - 08:11 AM

Vezi postareaDaniella, la 20 April 2011 - 11:13 PM, a spus:

Da, si Bea spune toata ziua tatatata, mamamama. Bodogane si vorbeste intr-una, Cateodata face ca Donald. Cand zice mama si rade =))
Uneori la masa stropeste cu mancarea ... si se uita la mine sa vada ce fata fac ...
Cu borcanelele tot aman momentul ... nu.mi vine sa-i dau acasa ... Asa zic si eu cum spune si dr si cum spui si tu, sa ii dau cate ceva de pe la noi: dimi fruct, la pranz vad eu ceva legume, carnita taiata marunt de tot, un iaurtel... biscuiti. Si la nevoie am tzitzi la mine oricand.
Eu ma gandisem ca si daca nu ii vor placea borcanelele, tot va manca de foame ... =)) , chiar daca mai putin. Insa pana acum, cand am fost in delasare a mancat mai bine decat acasa. =))

dr zicea ca sa incerc mai multe marci, inainte de a pleca, pana o nimeresc pe aia care sa ii placa bebelusei mele.
oricum mi-a spus sa nu-mi mai fac griji de ceva sare sau indulcitori din borcanele, ca sunt cantitati extrem de mici si nu au influenta ... :o

Voi ce marci ati incercat si ce a placut bebelusului vostru mai mult?
de exemplu, multe mamici mi-au spus ca,cerealele de la Milupa sunt cele mai placute de catre bebici.

aaaaa, daca nu-i place mincarea din borcan n-o maninca, chit ca moare de foame. ai mei au refuzat mincarea din borcan sh-au acceptat-o numa' in zilele de sarbatoare. cred ca de sarbatorile din insulele vanuatu. noi am fost o stamina in hong kong cu andrei cind avea fro 5 luni juma' si i-am dat la inceput mincare borcanoasa. pe care a refuzat-o asa ca pina la urma i-am dat mincare normala, maruntita cu furgulitza. seara ii dadeam o banana tocata tot asa, cu furgulizionu'. mai voia iaurt ... suc de portocale ...

sfatu' meu? lasa-le ciorilor de cereale milupa. probabil is si scumpe foc si itz si pierzi vremea. da-i de mincare de la tine, atita vreme cit nu maninci gras, condimentat sau prea sarat. da-i orez, da-i cartofi, nu-i da porumb. da-i carne de pui, nu de porc. nu ii da inca lapte de vaca. nu ii da smintina nici daca urla!!

atentie mare cind duci copila la mare la insolatie. tine-o la umbra, da-i mult lichid (apa in special). vez' ca la 8 luni andrei plingea cind il puneam pe nisip (nu-i placea cum se simtea la pipait, cred). daca e si a ta la fel ... asta e. plusca e de preferat sa n-o bagi in apa de mare. nu uita ca aia e apa "reala", traiesc o gramada de chestii microscopice in ea si copiii sub un an nu prea au imunitate la de-alea.

#505 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2011 - 08:29 AM

Mie mi se pare ca toata mincarea bebeilor la borcan are acelasi gust,Dennis a fost inebunit dupa borcanele si acum cind mergem la cumparaturi vrea sa isi cumpere, da il amagesc cu altceva, patrick e mai mofturos, nu prea mainica nici facuta de mine si nici de la borcan.Eu cereala cumpar de alea fara arome si zahar, alnatura, de la milupa am primit mostra si era dulce si cu aroma de vanilie asa ca am zis pas, a halito al mare.
Vaxile, matei e inca micut da sa vezi dupa ce face 7 luni si ceva, o sa poata sa inceapa sa se rostogoleasca, tirasca , o sa incerce sa se ridice in genunchi prima data.
Daniella sa iei crema de protectie solara peste 50% UV

#506 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 21 April 2011 - 08:29 AM

vaxile pacat ca nu intelege sotul ce scrii tu pe aici sa ia lectii =))...esti expert frate! tot sa faci la copii, stii mai multe decat mine =))

ada avea 5 luni cand a facut prima calatorie. in afara de formula manca legume pasate, piure, etc...nu am luat borcanele desi le manca. i-am comandat legume la abur, orez, piure il faceam eu cu laptele ei din sticla - ceream cartof fiert doar...supe creme manca de legume....nu m-am stresat prea tare sincer. formula era de baza si, cand refuxa ceva, ii amestecam cu aia si recunoscand gustul imediat infuleca

ale mele si acum in soare sant acoperita din cap pana in talpi cu crema de protectie. niciodata, repet niciodata nu au stat la plaja dezbracate, in romania inca se practica baietei si fetite despuiati. aici nu. si palarii tot timpul, inclusiv in apa desi mai croncanesc ele, e regula.

#507 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2011 - 09:20 AM

Vezi postareasissi, la 21 April 2011 - 08:29 AM, a spus:

Vaxile, matei e inca micut da sa vezi dupa ce face 7 luni si ceva, o sa poata sa inceapa sa se rostogoleasca, tirasca , o sa incerce sa se ridice in genunchi prima data.

stiiiu mai, ca doar am mai trecut prin asta =)). abia astept sa inceapa sa umble si asta mic, mai ales abiaa stept sa-l dau si p-asta la gradinita

#508 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2011 - 09:25 AM

Vezi postareaAngel, la 21 April 2011 - 08:29 AM, a spus:

vaxile pacat ca nu intelege sotul ce scrii tu pe aici sa ia lectii =))...esti expert frate! tot sa faci la copii, stii mai multe decat mine =))

da' cu reshpect, sa mai facetz mnevoastra, cocoana, ca io nu mai rezist nervoz la al treilea. ai vazt ce-a facut ala mare cum s-a uns cu sudocrem si cum a uns si restu' camerei. ieri am mai primit o serie, un-doi la corp, ca la box. ala mic s-a trezit pe la 4 sh-a inceput sa vorbeasca iar ala mare s-a - ma scuzatz - cacat in caditza in timp ce-i faceam baie. se juca baiatu' cu rechinu' si barca, numa' ce l-am vazt ca se aseaza pe marginea caditzii. io am crezut ca vrea iar sa faca tumbe-n apa. da' el s-a ridicat sh-a zis "uups". ghici ce era sub el ...

asa ca-n concluzie io cu inca unu' nu ma mai descurc. mai fa tu unu', ca ai doo fete da' baetz n-ai (desi daca mai asteptz otzira itz aduc ele =)) )

#509 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 21 April 2011 - 10:25 AM

Vaxile , de ce zici ca nu-i bun laptele de vaca? Io n-am avut ce face cu Elena , gris cu lapte praf n-o vrut si gata! Asa ca la inceput i-am amestecat lapte de vaca cu apa si i-am facut cu gris. Io nu i-am dat Milupa si aptamil si d-alea decat de cateva ori , le manca penca erau dulci , dar tot bodoganea....deh , gustul de LP. Dimineatza bea o sticla la LP si atat . Nu mai vrea nici puscata.

Alta intrebare: a mea nu sta in fund , tot cade DARRRRRRRR , daca apuca in picioare , tot asa vrea sa stea , n-o mai pui jos !!!!

De mersul in 4 labe inca nu s-a prns =)) , tot se pune capra si se hatzaie singura , dar nu stie sa miste mainile sau picioarele. Se mai impinger si mai face cate-un salt ca broasca. Atat. Eu incerc sa-i arat cum , da' nu pricepe , d'le !!!!

#510 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 21 April 2011 - 11:10 AM

nu mai fac altii, mi-ajung fetele...pun pariu ca si al treilea tot fata ar iesi =))
si noi am avut accidente in cada, e naspa rau sa cureti dupa, nu vreau sa-mi amintesc :o.....
Mutti sa vezi ce incantata e cand o sa-si dea seama ca poate sa se deplaseze in 4 labe, noi am filmat cand ne-am dat seama ce vrea sa faca...se ducea la sticla lui de bere care era langa canapea...ce viteza avea frate, o schimbam si cat m-am intors sa iau pampers a taiat-o in popoul gol asa =))...nu s-a mai oprit de atunci pana la 1 an cand s-a ridicat si a mers, ne-am trezit cu ea in picioare in bucatarie =))

#511 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 April 2011 - 11:42 AM

Vezi postareaMutti, la 21 April 2011 - 10:25 AM, a spus:

Vaxile , de ce zici ca nu-i bun laptele de vaca? Io n-am avut ce face cu Elena , gris cu lapte praf n-o vrut si gata! Asa ca la inceput i-am amestecat lapte de vaca cu apa si i-am facut cu gris. Io nu i-am dat Milupa si aptamil si d-alea decat de cateva ori , le manca penca erau dulci , dar tot bodoganea....deh , gustul de LP. Dimineatza bea o sticla la LP si atat . Nu mai vrea nici puscata.

Alta intrebare: a mea nu sta in fund , tot cade DARRRRRRRR , daca apuca in picioare , tot asa vrea sa stea , n-o mai pui jos !!!!

De mersul in 4 labe inca nu s-a prns =)) , tot se pune capra si se hatzaie singura , dar nu stie sa miste mainile sau picioarele. Se mai impinger si mai face cate-un salt ca broasca. Atat. Eu incerc sa-i arat cum , da' nu pricepe , d'le !!!!

apoi nush, cica labdele de vaga e prea gras si suprasolicita ficatu'. asa o fi, n-o fi ... noi i-am dat la andrei de la fro 9 luni (sau 10?). n-a avut nici pa dreaq, da-s unii care vomita (nu le cade bine) si e bine sa nu insisti, ii dai iar dupa 1 an. la matei inca exclus lapte de vaga.

mi se pare normal ca copilu' sa vrea in 2 labe. instinctiv stie ca asa trebe =)). dupa cum am zis, daca cade in fatza sau lateral, in cur stind, posibil sa nu cada, ci sa isi dea drumu' in miini si sa incerce s-o ia in 4 labe. nu-tz subestima cupila.

#512 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 April 2011 - 12:11 PM

Sunt neagra de suparare. Aseara Cris a facut o criza de pe la 10:30 pana pe la 12, urlat incontinuu su vrut sa-si smulga piele de pe el. Pe la ora 8 i-m dat sa manance pui facut la cuptor pe care l-am stropit cu vin + cu cartof fiert. i-am facuta carnea mica si cartoful piure cu sosul lasat de carne si ceva parmezan ras. A mancat ca apucatu'. Ma-am tot gandit de la ce sa fie, poate vinul din sos?? Imi vine sa-mi dau pumni, acum nu mai am ce face, a trecut. Tot aseara cand l-am schimbat, inainte de scandal, l-am imbracat cu o pereche de pantaloni rosii, cam noi, cred ca i-a mai purtat odata dar peste body - acum i-am dat pe piciorul gol ca e mai cald. Am mai avut el reactii urate de la haine. De dimineata i-am facut mar ras si a mancat nu foarte incantat si pana la urma tot a inceput sa se scarpine la gura - nu mai stiu de capul meu. De dimi l-=am spalat pe maini ca sa-l cremuiesc si l-am sters in graba cu prosopul comun, dupa care a facut iar o criza de scarpinat la maini. Nu stiu daca sunt sau nu legate... sper totusi sa nu o iau razna. M-am hotarat azi sa fac pe dracu in patru sa ii gatesc separat doar legume fierte si carne fiarta. Tot ce e nou trebuie introdus in cantitate mica. Stau extrem de prost cu timpul, dar nu am incotro. ma duc sa-mi dau palme.

*Edit: am cautat pe net... nu exista nici o info despre alergie la vin sau la parmezan! In schimb exista la piper si eu am pus piper pe carne! Alergia la piper e rara, dar exista si reactiile pe care le da pot fi foarte urate. Sigur e de la piper. Parmezan a mai mancat. De fapt reactia pe care a avut-o acum e diferita de celelalte si asta ar trebui sa-mi dea de inteles ca e un aliment nou.

#513 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 April 2011 - 02:36 PM

CatiCris,nu stiu daca te ajuta,dar eu îti spun.Am înteles de la doc ca cei predispusi la orice fel de alergii,astma,eczeme si alte mîncarimi de piele/chiar si alergia de contact,pot reactiona supersensibil la fructe sau produse din fructe care contin sîmburei marunti precum strugurii,coacaze,capsuni,kiwi,chiar mere si pere.

Îti dau un exemplu.Sotul meu este alergic la polenul alunilor,plopilor si mesteacanilor.Dupa terapii de desensibilizari,apoi acupunctura(cu asta îsi tine alergia cel mai bine în hatzuri),trece foarte usor prin perioadele cu polen,dar cîteodata un amarît de mar,sau un pahar de vin îi provoaca cîte o criza de ajunge la cocktail de cortizon.Nu tot timpul acelasi fel de mar,sau de la acelasi vin...Ei si pateste la fel ca fiu-tau,îl apuca niste crize de mîncarimi pe piele/fata sau gît,sau chiar bust,de îi vine sa se scarpine cu furculita.
Cele mai urîte reactii le-a avut de la struguri si vin(tot de struguri)...
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#514 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 April 2011 - 02:57 PM

Maya, multumesc mult de tot! =))

#515 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2011 - 12:12 AM

Bea cade intr-o rana, pe o parte sau alta si apoi se rastoarna. Si in fata se intinde dupa jucarii ...pana cade pe brutica. Nu se ridica insa in genunchi. Se trage in patut de marginea patului, dar tot cat sa stea intr.o rana, nu se ridica inca.

Cati ai grija si cu sosul de la friptura (nu se recomanda zeama de carne pana pe la 8-9 luni) si cu condimentele. Eu cred ca e inca mai bine sa-i dai nesarat, fara condimente si fiert.

Bea mananca iaurtul de zici ca e ultimul iaurtel de pe fata pamantului! ...ea care nu e o mancacioasa si e mofturoasa ... ! Iaca avem o alternativa.

M-as fi stresat mai mult cu plecatul in lume, pentru ca sunt constienta ca exagerez in ceea ce priveste igiena si hranirea, dar daca mi.a spus si dr ca o saptamana nu conteaza nici daca are mancarea sare. O sa gasesc pe acolo supermarket sa iau iaurt, ceva fructe gasesc la mic dejun si ma mai orientez acolo ... ca doar nu o sa fim pe luna ...

Angel i-am luat crema cu FS 50, de la Mustela.
Nici eu si tati nu stam la soare, doar la umbra, cu atat mai putin voi lasa copilul in soare. Nu ma gandeam insa sa o tin si acoperita (imbracata).
Cat despre nisip nu o sa o pun, pentru ca e la momentul in care baga mana in gura permanent, deci o gura de nisip nu cred ca e potrivita, ma gandisem la asta deja ... :toothy9;

#516 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2011 - 02:12 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 April 2011 - 12:12 AM, a spus:

Bea cade intr-o rana, pe o parte sau alta si apoi se rastoarna. Si in fata se intinde dupa jucarii ...pana cade pe brutica. Nu se ridica insa in genunchi. Se trage in patut de marginea patului, dar tot cat sa stea intr.o rana, nu se ridica inca.

stii ce inseamna asta? nu cred ca stii :hug: ca sa fiu rau, adaug: pen' ca nu tz-a zis dr. well, in 2 stamini, hai 3, o sa ai o fetitz care mere-n 4 labi. maaaaareeee grija ca stii ce viteza prind, chiar in 4 labi?

Citeaza

Cat despre nisip nu o sa o pun, pentru ca e la momentul in care baga mana in gura permanent, deci o gura de nisip nu cred ca e potrivita, ma gandisem la asta deja ... :toothy9;

pi am impresia ca in 2 stamini nu mai conteaza unde o pui tu :-*). btw, fiimiu al mic a mincat nasip. n-are nimic, vede ca e nashpa la gust si se potoleste.

#517 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2011 - 10:53 PM

asa o fi! iti dai seama ca in jum de ora, in care ii face si masuratori si verificari, dr nu iti spune prea multe...doar ce intrebi si ce modificari intervin in alimentatie

Nu stiu acu de cand cade pe o parte, mai de mult. In fata cade si/sau se tranteste pe burtica, doar de vreo 1-2 saptamani cred ... . Dimineata in patut o gasesc pe burtica si in capul patului ...deci cred ca si pana acolo se taraste ...
ce mi se pare ciudat este ca nu indoaie genunchii sa se ridice, ba din contra face cosuletul din stand pe burta! la fel si din pozitia pe spate (Adica sta in cap lungita pe spate!!!) :notworthy:
Nu stiu pe unde sa o ia ea raznelul ...cred ca nu are loc sa se desfasoare pt mers de-a busilea... in patut nu.i loc destul, in tarc ..., desi e mare, mersul de-a busilea necesita mai mult loc. Doar cand se nimereste la noi in pat are un spatiu mai mare de manevra!

#518 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2011 - 11:55 PM

Daniella de ce nu o pui pe jos?Pune o patura sau o plapuma pe jos, pui fetita pe ea si ii pui jucarii mai la distanta de ea si atunci vezi cum reactioneaza, patrick la inceput se tira ,intindea minutele se sprijine de ele si isi tragea corpul dupa el, cum fac soldatii :notworthy: apoi incet a inceput si in patru labute, imi aduc aminte ca dennis prima data dupa ce sa tirit nu a mers in patru labe pe genunchi ci in miini si picioare, apoi a vazut ca e mai rapid in 4labute pe genunchi

#519 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 23 April 2011 - 07:47 AM

Vezi postareaDaniella, la 22 April 2011 - 10:53 PM, a spus:

asa o fi! iti dai seama ca in jum de ora, in care ii face si masuratori si verificari, dr nu iti spune prea multe...doar ce intrebi si ce modificari intervin in alimentatie

Nu stiu acu de cand cade pe o parte, mai de mult. In fata si sa se tranteasca pe burtica, doar de vreo 1-2 saptamani cred ... . Dimineata in patut o gasesc pe burtica si in capul patului ...deci cred ca si pana acolo se taraste ...
ce mi se pare ciudat eca nu indoaie genunchii sa se ridice, ba din contra face cosuletul din stand pe burta! la fel si din pozitia pe spate (Adica sta in cap lungita pe spate!!!) :pupic:
Nu stiu pe unde sa o ia ea raznelul ...cred ca nu are loc sa se desfasoare pt mers de-a busilea... in patut nu.i loc destul, in tarc ..., desi e mare, mersul de-a busilea necesita mai mult loc. Doar cand se nimereste la noi in pat are un spatiu mai mare de manevra!

Exact asa face si Elena ! Se plimba-n pat ca pe bulevard , se taraste ca am urmarit-o dar nu in fatza sau in spate si cumva in lateral. Si se rostolgoleste.
Si cosuletzul il face si ea.

Noi i-am pus patura si acolo-i si mai si !

Am pus-o pe parchet direct si pe parchet se tarastze inapoi , ca un sarpe. Se impinge czu mainile. Dar sa se traga inainte nu stie. Prinde o viteza in spate , frate....se freaca pur si simpluz pe burta si se ajuta cu mainile impingandu-se. Cand ridica fundul se hatzaie in fatza , dar nu se poate misca , nu stie. Si se hatzaie asa de vreo luna si ceva....

#520 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 23 April 2011 - 08:12 AM

Mutti in curind o sa inceapa sa mearga si in 4labute, tot asa facea si patrick se ridica in 4 labe si isi lua avint inainte inapoi :pupic: dupa aceaia mai nimerea citeodata sa inainteze da pica in nas si el e perseverent nu se lasa, pe parchet aluneca la inceput si mai derapa da acum a invatat si circula peste tot

Arata acest topic

• 49 Pagini +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

10 useri citesc topicul