Maya, la 26 April 2011 - 02:00 PM, a spus:
Daniella, la 26 April 2011 - 09:55 AM, a spus:
Un copil creste dupa tabel?
Mai,poate la unii se nimereste,dar asta nu e o regula sa creasca în greutate si înaltime x g si x cm...
Mai cresc,mai pun pe costite,apoi se întind si slabesc,pun iar...si tot asa.
Dupa un an,gramele/kilogramele se "acumuleaza" foarte încet,dar în schimb centimetri îsi spun cuvîntul
Acum nu ajung la tabelul Denisei,dar parca imi amintesc ca de la 1 an pîna la 2 a pus nici 3 kg,dar trecuse de 90 cm
Deci pe la 2 ani,avea 13 kg si peste 90 cm.
aaa, nu! nicidecum! si greutatea si inaltimea si curbele/graficele si tabelele sunt doar orientative/statistice. Fiecare copil e unic si creste in ritmul sau. Spuneam doar ca Mutti sa nu-si faca griji, ca Elena e perfecta! ! e exact ca la carte! adica pusca in medie
Bea e mai slabuta ...dar e f bn asa si eu si tati eram niste silfidenii! ce n-as da sa mai am 47 kg ... ufff ce greu e cu kg astea: ba vrea omul mai multe, ba mai putine, cum o dam nu-i multumit
asa zice si la carte, ca in primele 4 luni 750-1000 g /luna, apoi 500 g / luna (lunile 5-6), apoi 250 g /luna(7-10), apoi 100 g luna (11-12). Dar acum am dat cautare pe net si vad variatiuni chiar si pe aceasta tema. Eu nu imi mai bat capul, ca ma doare apoi!