Shopping alimentar :D
#41
Postat 08 September 2011 - 04:35 AM
Mult succes Andrada!
#42
Postat 08 September 2011 - 08:46 AM
La noi sint aproape 6$ pe bucata si nimeni nu stie sa faca glazura de deasupra. Nu am vazut in absolut nici un magazin o glazura corect executata. Singurul oras unde poti gasi rafinamente in materie de praji la noi este Las Vegas. Acolo la renumitele bufete dela Bellagio sau de la Wynn - (asta din urma e aproape 100$ de persoana) poti gasi prajituri europene bune si corect facute.
#43
Postat 08 September 2011 - 08:52 AM
Povestea e ca mama, ca sa aiba grija de mine pina la un moment dat, a cerut sa lucreze 4 ore in loc de 8 si au trimis-o la microcantina, si de acolo imi aducea desertul ei adica eclerele

#44
Postat 13 October 2011 - 07:18 PM
Stie cineva ceva despre pateul "Ardealul"? L-ati incercat, cum e? Are prostii prin el?
Am vazut la alimentara si m-ar tenta sa-l incerc. Mai era si "Mandy".
Multumesc.
#45
Postat 13 October 2011 - 07:32 PM
any_annette, la 13 October 2011 - 07:18 PM, a spus:
Stie cineva ceva despre pateul "Ardealul"? L-ati incercat, cum e? Are prostii prin el?
Am vazut la alimentara si m-ar tenta sa-l incerc. Mai era si "Mandy".
Multumesc.
Any.
Pateul Ardealul e grozav de bun,eu nu am mai cumparat acum cand am fost acasa ,dar sper sa fi ramas la fel .
Obisnuiam sa iau cate o cutie in fiecare zi


#46
Postat 13 October 2011 - 07:37 PM
Nico, la 13 October 2011 - 07:32 PM, a spus:
any_annette, la 13 October 2011 - 07:18 PM, a spus:
Stie cineva ceva despre pateul "Ardealul"? L-ati incercat, cum e? Are prostii prin el?
Am vazut la alimentara si m-ar tenta sa-l incerc. Mai era si "Mandy".
Multumesc.
Any.
Pateul Ardealul e grozav de bun,eu nu am mai cumparat acum cand am fost acasa ,dar sper sa fi ramas la fel .
Obisnuiam sa iau cate o cutie in fiecare zi


Eu n-am mai mancat pateu de la magazin de ani de zile, recunosc ca nici acasa nu fac pt ca mananc numai eu.
Asa ca o cutiuta parc-as lua ca sa-l incerc.
Am observat ca inainte aduceau alte marci de pateu (unul de sibiu parca), acum le-am remarcat pe astea doua.
O sa iau sa-l gust.
Merci Nico!
#47
Postat 13 October 2011 - 07:49 PM
#48
Postat 13 October 2011 - 09:23 PM
moatza, la 13 October 2011 - 07:49 PM, a spus:
Pai de-o pofta vroiam, ca mi-era dor de pateul ala de pe vremuri, nu mai stiu cum se numea.
Merci fetele!
#49
Postat 13 October 2011 - 09:48 PM
any_annette, la 13 October 2011 - 09:23 PM, a spus:
moatza, la 13 October 2011 - 07:49 PM, a spus:
Pai de-o pofta vroiam, ca mi-era dor de pateul ala de pe vremuri, nu mai stiu cum se numea.
Merci fetele!
Noi luam (cand e musai nevoie) pateu Bucegi, de porcule. Ala de piu-piu nu ne place, are un gust mai fad, parca. Incerc sa fac eu pateu proaspat, din ficat, dar nu am chiar intotdeauna in casa, asa ca, la o urgenta, cumparam.

#50
Postat 14 October 2011 - 11:39 AM
Am dat pe net de o lista cu ingredientele din "Bucegi" unde sunt explicate fiecare in parte cu lux de amanunte. Nu stiu daca o sa am curaj sa-l deschid!
#51
Postat 14 October 2011 - 01:02 PM
any_annette, la 14 October 2011 - 11:39 AM, a spus:
Am dat pe net de o lista cu ingredientele din "Bucegi" unde sunt explicate fiecare in parte cu lux de amanunte. Nu stiu daca o sa am curaj sa-l deschid!
Curaj! Deschide-l ca nu moare nimeni dintr-o cutiuta de paté. Iti faci si tu pofta.

Eu cand doresc sa-mi fac cate o pofta mai nesanatoasa apare un gand de-a dreptul subversiv, mereu acelasi: ce rost are o viata intreaga de evitat colesteroale si euri din alimente cand maine poa' sa dea o masina peste mine.


Edit: am si eu o cutiuta, hai ca o deschid si-ti fac companie.

#52
Postat 14 October 2011 - 06:50 PM
laura_lala, la 14 October 2011 - 01:02 PM, a spus:
any_annette, la 14 October 2011 - 11:39 AM, a spus:
Am dat pe net de o lista cu ingredientele din "Bucegi" unde sunt explicate fiecare in parte cu lux de amanunte. Nu stiu daca o sa am curaj sa-l deschid!
Curaj! Deschide-l ca nu moare nimeni dintr-o cutiuta de paté. Iti faci si tu pofta.

Eu cand doresc sa-mi fac cate o pofta mai nesanatoasa apare un gand de-a dreptul subversiv, mereu acelasi: ce rost are o viata intreaga de evitat colesteroale si euri din alimente cand maine poa' sa dea o masina peste mine.


Edit: am si eu o cutiuta, hai ca o deschid si-ti fac companie.


Vai de capu' nostru, ne baga chimicale si prostii in absolut TOT parerea mea.
#53
Postat 23 January 2012 - 04:07 PM


Soiul asta:
Imagini atasate
#54
Postat 12 August 2012 - 01:22 PM

Azi am fost in Selgros la cascat gura cat sa-si cumpere adidasi de munca sotul.
Marea mi-a fost mirearea cand am gasit(si bagat in cos) astea:


fara un antioxidant acolo, nu se putea.
Intrebare: eu stiu ca untura de porc poa' sa stea bine merci in frigider luni de zile. asta de rata e mai cu mot? Ma gandesc ca e asa, preventiv pt ANPC.
A doua decoperire:


fireste unguresti, ca noi nu suntem in stare...
Si a treia descoperire (radea barbatu' ca tre sa chemam ajutoare la mancat):


#55
Postat 12 August 2012 - 01:48 PM
iulia nicoleta, la 12 August 2012 - 01:22 PM, a spus:
Eu cre' ca sta bine mersi, doar ca ei sunt obligati prin lege sa scrie o data de expirare pe borcan
Eu am tinut o data un borcan cu untura cumparata in Franta mult si bine dupa data de expirare si n-avea absolut nimic.
Atita timp cit o mentii mereu la temperatura mica constanta nu are nici o problema
#56
Postat 12 August 2012 - 03:59 PM
#57
Postat 21 October 2012 - 03:29 PM

un pic de foie gras, afumaturi din piept de rata si de porc, dulceata de smochine (initial fusese un borcan mai mare, dar a disparut la controlul din aeroport




si ceva nimicuri pt. desert


anthon berg-urile cu diferite umpluturi sint ciocolatelele mele favorite la cafea si rar le impart cu cineva, de-aia mi-am facut provizii serioase


la foie gras deja am dat atacul


iar macaronsii sint deja o amintire a ceva ce n-am sa fiu in stare vreodata sa fac acasa


#58
Postat 21 October 2012 - 07:55 PM

Macaronsii nu's asa de complicati, mie mi-au iesit din prima si de atunci n-am mai avut curaj sa-i repet

#59
Postat 21 October 2012 - 10:02 PM
#60
Postat 22 October 2012 - 10:39 AM
Adriana, la 21 October 2012 - 07:55 PM, a spus:

Macaronsii nu's asa de complicati, mie mi-au iesit din prima si de atunci n-am mai avut curaj sa-i repet

Adriana, eu sa stau la o azvirlitura de bat de Franta ca tine, cred ca as fi cel putin o data/luna la cumparaturi pe acolo.

macaronsi chiar nici nu vreau sa mai invat sa fac, fiindca asa am o scuza sa ma duc mai des la jogging cu ton cher prin galeriile gourmet.
