Asa arata moatele de ananas plantate acum un an.
Ananas
Postat 08 December 2009 - 03:18 PM
Imi pare rau ca n-am citit mai devreme intrebarile voastre. Cartea me cu cultivat exotisme e in Belgia, io-s in Indonesia (tocmai m-am reintors). Da o sa va zic in ianuarie ce zic aia acolo in carte.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"
Postat 08 December 2009 - 04:09 PM
dragos a spus:
Imi pare rau ca n-am citit mai devreme intrebarile voastre. Cartea me cu cultivat exotisme e in Belgia, io-s in Indonesia (tocmai m-am reintors). Da o sa va zic in ianuarie ce zic aia acolo in carte.
Aha, o tii pe rijsttafel
Nu faceti aceeasi prostie de doua ori, sunt atat de multe prostii noi de facut!
Postat 08 December 2009 - 07:28 PM
Alexandru a spus:
dragos a spus:
Aha, o tii pe rijsttafel
Nope. Bucatarul imi face ce vreau io. Sau, ca ii zic de multe ori, ce vrea el ca sa-mi faca surpriza cu o mancare locala buna. Si e mereu buna. Si nu ma intereseaza cum ii zice aci
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
Postat 05 April 2010 - 04:02 PM
Azi desert mai light...ananas, curatat si "shantzuit" sa nu mai aiba "ochii "
Imagini atasate
Postat 08 April 2010 - 09:38 PM
Am vazut numai acum post-ul,despre ananas.Eu am reusit sa cultiv ananasul in casa,al meu are vreo 2 ani,si din 2 ciufuri mi-au iesit 4.Deci din fiecare ciuf mi-au incoltit 2.Din pacate i-am lasat in acelasi ghiveci,probabil era mai bine sa-i separ.Tot astept o schimbare la ei,sau o infloritura dar m-am cam descurajat.Vin si cu dovada,asa arata ai mei.
Imagini atasate
Postat 15 May 2010 - 03:45 PM
Si mie imi place ananasul la nebunie! Pe mine m-ar interesa o unealta din aia de curatat fructul asta....are cineva? Are rost sa imi cumpar una sau mai bine la cutit!?
Postat 02 August 2010 - 11:54 AM
Va las o metoda de inradacinare a ananasului, nu-mi apartine dar poate va foloseste:)
http://anknic.sunphoto.ro/metoda
http://anknic.sunphoto.ro/metoda