Cîndva,am ajus la gelul de dus de la bebe young care.Nici nu va dati seama cît m-am bucurat cînd am vazut ca au trecut saptamîni,luni,ani,fara sa ma manînce pielea.Dupa perioade lungi,pe parcursul a peste 13-14 ani,cînd si cînd încercam din nou alte produse,gîndindu-ma ca poate nu o sa mai ma scarpin ca nebuna...dar nu era asa,si iar reveneam la bebe.Era ok,ca din cînd în cînd apareau cu parfumuri noi,ba cu extrase de fructe,cu miere,cereale...totusi cîndva m-a apucat greata.Cu toate ca diferau ca miros,si nu ma mînca pielea de la niciunul din ele,pur si simplu începeam sa intru cu greata sub dus.De multe ori dimineata chiar îmi venea sa vomit de la miros.
De o perioada,am început sa ma spal cu sapun natural fara conservanti,parfum si coloranti.Sapun din ulei de masline.Folosesc deja de o bucata buna,iar pielea e linistita,nu se revolta!Sper sa ramîna asa!Am folosit deja mai multe feluri,dar am avut grija ca toate sa fie fara parfum,coloranti,conservanti,sa fie naturale,neaparat cu ulei de masline si bineînteles nu testat pe animale !

Mi-a fost greu la început sa ma obisnuiesc cu sapunul solid,gelurile fiind mult mai confortabile,dar ne-am împrietenit.Daca totul functioneaza si mai departe tot asa,ar fi perfect.Îmi place mult cum "unge" pielea,cum spala...si mirosul curat!Lui Dan i-a placut atît de mult ca miros a mine

Un sapun de asta,nu e parfumat sau aratos...chiar urîtel,dar perfect pentru mine

De fapt cred ca trebuia sa ma duc la topicul cu laude,sa spun cît de fericita sînt cu el