Forum Culinar: EDUCATIA - PAS CU PAS DE LA 0+ - Forum Culinar

Salt la continut

• 34 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

EDUCATIA - PAS CU PAS DE LA 0+

#561 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 05 January 2011 - 03:48 PM

mah , nu chiuia...cu...cuitza....stitzi ce-i aia?
Si io ma bucur cand chiuie dar se fortza din gat sa cuitze.....azi n-a mai facut. Doamne ajuta!

#562 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 January 2011 - 01:24 AM

da,da si Bea, la fel, chiuie cu chinuiala din gat, doar de 2 zile ... azi a facut si ea din ce in ce mai tare ... . Intai a inceput cu gangureala obisnuita, mai tare si mai tare, apoi a scos prima oara un chiot de asta. Apoi l-a repetat, mai tare si mai tare ... azi a inlocuit si plansul cu chiuiala :P o fi de rau?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#563 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 06 January 2011 - 12:46 PM

Daniella , daca treaba asta incepe la 4.30 ca la noi azi dimineatza..........

S-a trezit la si un sfert , am schimbat-o , a mancat iute , s-a inmuiat apoi cand am pus-o sa ragaie a fost iar FIT! Am pus-o la nani si a inceput!!!!! Cam pana pe la 5.00 dupa care dintr-o data a adormit!!!! Pana la 7 si ceva. La ora asta e OK , nu ma deranjeaza , dar la 4 ?????????????????

S-a smecherit ziua mai mult.......juma de ora la 9 , la amiaza cam 2 si cateodata si la 4 vreo juma de ora. Am vrut sa nu o mai las , dar ce sa-i faci? Miauna ce miauna si apoi parcheaza , oriunde ar fi!!!!

#564 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 January 2011 - 01:58 PM

Noaptea nu! La noi noaptea e noapte si se doarme. Ne culcam pe la 10 si doarme pana a doua zi la 10 cu o trezire peste noapte, cand doar papa si se culca la loc.

Oricum de cand chiraie nu mai plange, tot e un avantaj ... :love7:

#565 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 06 January 2011 - 03:01 PM

In toate cele 28 de pagini pe care nu le-am citit poate vi l-a pus cineva pe pustiulica asta, dirijor :floare:

http://www.youtube.c...player_embedded

#566 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 06 January 2011 - 03:05 PM

Vezi postareaCarmella, la 06 January 2011 - 03:01 PM, a spus:

In toate cele 28 de pagini pe care nu le-am citit poate vi l-a pus cineva pe pustiulica asta, dirijor :floare:

http://www.youtube.c...player_embedded

Tare de tot pustiu!!!!
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#567 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 06 January 2011 - 03:11 PM

Vezi postareaDaniella, la 06 January 2011 - 01:58 PM, a spus:

Noaptea nu! La noi noaptea e noapte si se doarme. Ne culcam pe la 10 si doarme pana a doua zi la 10 cu o trezire peste noapte, cand doar papa si se culca la loc.

Oricum de cand chiraie nu mai plange, tot e un avantaj ... :floare:
....

la noi noaptea incepe la ora 6 seara , cel tarziu si tzine....cand avem noroc pana la 5.30....cand nu , pana la 4.30 =))

Tzinea si la noi pana la 6.3o-7.oo , dar asta mai demult..............

#568 Useril este offline   La-Chef-A 

• La-Chef-A
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,289
  • Inregistrat: 09-July 10
  • LocationKitchen

Postat 26 January 2011 - 09:52 PM

Apropo de educatie, am citit un articol interesant pe Spiegel, de fapt un interviu cu Amy Chua, profesor de drept, mama si autoare a disputatei (mai ales aici in America) carti de memorii "Battle Hymn of the Tiger Mother". In interviul acordat lui Spiegel, Chua explica cum si-a motivat si educat copiii.

http://www.spiegel.d...,741547,00.html

#569 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 January 2011 - 10:42 AM

Mutti =))
ce faci cu fata, o dusasi la innot? e si la noi, dar mi-e frica, ca e frig afara si sa o scot dupa baie cu porii deschisi afara ...(chiar daca o usuci bine, totusi eu dupa baie nu mai ies cu ea afara nici vara, dar acusi ca sunt -10 grade al noi= mai bine mai stau pana mai pe vara si mai vedem atunci... Dar cu sufletul tare as vrea sa o duc ... Am gasit la noi unde ii face masaj cu ulei si un fel de baita de la 4 luni.

Am gasit SuperNanny! Vine mama celui mai bun prieten de al meu, de la Orsova. Fosta profa de geografie si istorie, la pensie, o femeie de un deosebit bun simt ...cum numai pe vremuri mai gaseai oameni. Azi la 16 ajunge. Abia astept. cateva saptamani stam impreuna (Adica mai stau si eu acasa) sa se obisnuiasca bebelusa cu ea si sa vaz cum fac cu alaptatul, fata mea cereale seara sau nu tot san vrea si inainte si dupa...de zici ca nu a mancat nimic. =))

Aaaa si cu sanul la fel, cateodata suge de zici ca e sfarsitul lumii, alteori nu mai mult de 2 minute, sau intoarce capul si nu vrea fara sa guste ...e chestie de chef ..., pofta, toane, apetit ... nu stiu

#570 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 January 2011 - 10:47 AM

bebelusa pentru moment nu se mai trezeste noaptea deloc (are o saptamana). Doarme de la 22 la 9 - 10.

(mai putin in we, cand am fost la munte si doarme in pat cu noi, simte miros de lapte si se trezeste de nu stiu cate ori sa suga peste noapte... asa cu ochii inchisi face plinul si adoarme iar la san)!

Bebelusa adoarme in general doar la san si ziua si seara. Seara am ceva probleme ca se trezeste cand o mut la ea in patut. Dar ce voi face eu ziua de acu, daca ma duc la serviciu.

De azi de cand vine supernany, incercam sa-i facem un program bebelusei... ca nu se mai poate asa ...totul la cerere ... =))

#571 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 January 2011 - 12:05 PM

Daniella , incep cu innotul de saptamana viitoare , saptamana asta vine fratello in vizita.

Dupa innot ii dau iute sticla , o imbrac bine si pana acasa e OK. La inceput ma gandesc sa merg cu masina. Din primavara cu carutzul. Am ales un bazin la 10 min de mers pe jos de la noi de acasa.

Si eu incerc sa o fac sa doarma fara pauza. Seara daca e prea obosita nu vrea sa pape toata sticla , din pacate. Azi noapte am inceput sa o lasam la nani in intuneric bezna ( numai ce se vede de afara ) si a dormit pana la 5.30. la 5.30 am vrut sa o pacalesc cu 90 ml de lapte ( asa fac noaptea cand se trezeste , i-am tot micsorat portzia , am ajuns de la 180 la 90 ) dar i-a fost foame ( aseara a fost atat de kaputt ca n-a mancat tot). A trebuit sa-i dau de mancare si apoi n-a mai vrut sa se trezeasca. Am fost scurt pana acasa si tati zice ca a dormit pana la 8.30 si ar mai fi dormit!!!! Si asta dupa ce in We ne-a trezit la 6.30!!!

Tre sa fac ceva sa o tzin pana pe la 7.00 seara treaza , atunci o sa doarma fara pauza. Dar 12 ore nu poate saracutza =)) . O ia foamea.

#572 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2011 - 06:08 PM

Iuhuuu! Beatrice sta in fundulet de ieri, singura si stabila, hatanata de plimbatul cu landoul. Asa ca de azi am trecut la caruciorul sport. :scratch:

#573 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 13 March 2011 - 08:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 13 March 2011 - 06:08 PM, a spus:

Iuhuuu! Beatrice sta in fundulet de ieri, singura si stabila, hatanata de plimbatul cu landoul. Asa ca de azi am trecut la caruciorul sport. :hug:

bravo!!!!!!!!!!!!

noi nu , inca =))

Umflata mea incearca sa se puna in fund apoi se razgandeste si incepe sa se rostogoleasca.........

ne-am cumparat un Quinny Zapp ( nu nou ci de la targ) , am facut proba prin casa , dar cum nu poate sa stea singura in fund...mai asteptam.

#574 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 13 March 2011 - 09:15 PM

Mutti, dar sa stii ca de intors de pe o parte pe alta tot nu se intoarce ...deci fiecare copil in felul lui ...

ce e Quinny Zapp ? premergator? avem si noi, dar l-am imprumutat acum vreo 4-5 luni prietenei mele ...tb sa.l recuperez in curand, dar oricum pana la 7 luni nu o pun in premergator.

de ce ii spui maaaa, umflata, ca fata e exact cum scrie la carte! e f bn!
Bea e sub greutate, desi nu pare un copil slabut, dar nici grasut... asa ... ok ... Nu am mai cantarit-o de cand am fost la dr, ca nu vreau sa ma iau cu mainile de cap si sa o indop :hug:

#575 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 March 2011 - 09:04 AM

E un buggy , probabil cel mai mic din lume , asa fac ei reclama :rolleyes:

Se strange f. bine, se face mai mic decat un pat de voiaj. Si se poate pune sdi maxi-cosi pe el. L-am luat pt masina.

Dar putoarea mea , cum am zis , da sa se ridice , apoi mai bine se rostogoleste!!!!! Asa ca , inca nu o las sa stea in fund. Vad in landou sta nemiscata!!!!nici pe o parte nu se intoarce ,. dar'mite sa se ridice.

Uite o poza cu quinny zapp:

Fisiere atasate

#576 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2011 - 11:33 AM

pai si nu mai folosesti caruciorul pe care il ai acum? sau nu aveai si sport?

Bea se intoarce pe o parte, dar nu de pe spate pe burta, sau invers de pe burta pe spate. Si nu mai vrea sa stea pe spate, vrea in fund si in carucior si in casa. Evident ca si cand e obosita tot nu vrea sa stea pe spate, vrea in fund, in fund nu poate dormi si plange de oboseala ...deci mai bucura-te de statul pe spate in landou ca doarme de n.are treaba in landou pana o apuca cu statul in fund (Ea de 2 saptamani incepuse sa vrea in fund in landou, dar o mai puneam eu asa la un unghi de 45 grade cate un pic ...pana nu a mai vrut decat in fund sau sta chinuita pe coate si cu capul in sus ... .
I-am luat si eu in we tarc mare ...acum incet incet se obisnuieste sa stea in el.

#577 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 March 2011 - 03:10 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 March 2011 - 11:33 AM, a spus:

pai si nu mai folosesti caruciorul pe care il ai acum? sau nu aveai si sport?

Bea se intoarce pe o parte, dar nu de pe spate pe burta, sau invers de pe burta pe spate. Si nu mai vrea sa stea pe spate, vrea in fund si in carucior si in casa. Evident ca si cand e obosita tot nu vrea sa stea pe spate, vrea in fund, in fund nu poate dormi si plange de oboseala ...deci mai bucura-te de statul pe spate in landou ca doarme de n.are treaba in landou pana o apuca cu statul in fund (Ea de 2 saptamani incepuse sa vrea in fund in landou, dar o mai puneam eu asa la un unghi de 45 grade cate un pic ...pana nu a mai vrut decat in fund sau sta chinuita pe coate si cu capul in sus ... .
I-am luat si eu in we tarc mare ...acum incet incet se obisnuieste sa stea in el.

Am , Daniella , dar cand mergem undeva umple tot portbagajul. Ca e dinala masiv de la Knorr. E tare bun , la inceput mi sa- parut mare dar....nu la-s da pe 10 mici. La drum , insa......

Zapp-ul se face mic , mic , mic !!!!! Va fi pt masina. Oricum , Zapp-ul n-are Federung ( suspensie??????????) asa ca e numai de oras , nu de plimbare la padure :(

#578 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 March 2011 - 03:11 PM

Eu nu i-am ridicat carutzul de loc , sta intinsa. A dat sa se ridice si n-am bagat-o in seama si a uitat :(

#579 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 March 2011 - 04:35 PM

Vezi postareaMutti, la 15 March 2011 - 03:11 PM, a spus:

Eu nu i-am ridicat carutzul de loc , sta intinsa. A dat sa se ridice si n-am bagat-o in seama si a uitat :)

eu la landou ii ridicasem incet, incet la maxim, bine maximul de la landou e ceva gen 30 grade.

#580 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 April 2011 - 12:13 PM

Oare eu v-am spus ca Bea spune tata-tata-tata intr-una cu 2 zile inainte de a implini 7 luni? Dar mai mult cand e cu bona si cu tati acasa, de fata cu mine nu prea are curaj :D
Asta e educatie? :D

Arata acest topic

• 34 Pagini +
  • « Prima
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic