Exact asta vreau să spun, da, și nu văd de ce vezi în asta discuție contradictorie. Pentru asta avem forum culinar, să ajungem să cunoaștem cum se fac feluri de mîncare cu care nu am fost obișnuiți. Eu am aflat de piperchi de la machidoni, dar nu mîncasem niciodată înainte. Mi-am făcut după R.A.Roman și am avut o experiență bună, dar pînă nu am vorbit cu 2-3 machidoance care și gătesc, nu pot să spun că am făcut piperchi, ci doar ceva asemănător. Iar astea le-am aflat în ultimii 2-3 ani, înainte m-aș fi bătut cu pumnul în piept ce piperchi fac eu. Nu e vorba despre ce ai făcut tu, o iei mereu prea personal cînd vin cu o sugestie sau părere.
Așa cum pentru orice mîncare se cer unele ingrediente, și pentru asta e necesar un anume tip de brînză și un anume tip de preparare ca să afli exact ce gust are piperchiul și apoi poți să spui că nu îți place. Chiar dacă cineva o face cum trebuie, știu că nu place tuturor, soțul meu detestă mîncarea asta indiferent cine o face, eu sînt înnebunită după ea.
Pipearca ...sau chipearca.Mancare machidoneasca de ardei copti
#22
Postat 30 October 2021 - 03:20 PM
Acum recitind posturile imi dau seama ca de fapt nu am citit tot cu atentie, probabil de aici si raspunsul. Mea culpa! In final am lins mancarica numai eu, sotul nici nu a pus limba. E genul de mancarica care mie imi place, cum este si mancarica de ardei copti. Sper la vara sa pot manca pe saturate din toate.