Nunta Prima,a doua,......De argint,de aur.....
Postat 26 October 2010 - 07:32 AM
Nu stiu daca se pune , prima data m-am maritat si eu un 23 octombrie..............tare demult , dar n-a tinut .
a2a oara a fost o frumoasa zi de iulie (6)
Postat 26 October 2010 - 08:08 AM
stella, la 26 October 2010 - 07:32 AM, a spus:
Nu stiu daca se pune , prima data m-am maritat si eu un 23 octombrie..............tare demult , dar n-a tinut .
a2a oara a fost o frumoasa zi de iulie (6)
vreu mesaj aici...sa stiu la ce sa ma astept
ioana eu stiu poza, raman masca de fiecare data cand o vad...superba e un cuvant 'mic' nu denota ce vreau sa zic....daca m-as fi gandit de 2 ori si as fi luat si eu o rochie clasica ce bine ar fi fost
Postat 26 October 2010 - 08:22 AM
dar de m-am maritat la 20 ani si 4 luni si am divortat la 21 si cateva zile ...asa ca am o scuza
Postat 26 October 2010 - 11:52 AM
cata lume alege data asta
Postat 26 October 2010 - 04:08 PM
dark angel, la 26 October 2010 - 08:08 AM, a spus:
hmm, tare curioasa m-ai facut ca parca nu-mi aduc aminte sa fi pus poza asta aici.La inceputul topicului pusesm intr-adevar una de la nunta,da nu asta.Sau m-am babit eu nu-mi mai aduc aminte.
Cat de rochie , o nebunie totatal, imi doream una cu crinolina, intotdeuna mi-au placut genul asta de rochii(mi-ar fi placut sa traiesc in epoca crinolinelor),da mami meu a zis ca arat precum gogoasa infuriata.Am mai probat una care iara imi placea, nepoata-mea care era in ziua aia cu mine la probe a zis ca-mi mai lipseste bagheta si arat ca zana din povesti.
Asa ca am ajuns sa-mi fac rochia de c-da conceputa dupa mai multe modele de rochii gasite in revistele de specialitate.Mansetele si anchiorul rochiei a fost dantela care saraca croitoreasa a tb sa o intareasca ca era destul de fragila, apoi toata rochia a avut aplicata pe ea floricelele din dantela.Rochita a fost frumusica,da mi-am dorit altceva.Daca stau sa ma gandesc toate 3 surorile, inclusiv mama, am avut rochii drepte simple.
Postat 26 October 2010 - 04:22 PM
Ioana, la 26 October 2010 - 04:08 PM, a spus:
hmm, tare curioasa m-ai facut ca parca nu-mi aduc aminte sa fi pus poza asta aici.La inceputul topicului pusesm intr-adevar una de la nunta,da nu asta.Sau m-am babit eu nu-mi mai aduc aminte.
Probabil ai pus-o pe altundeva.Si eu as putea jura ca am vazut fotografia asta!.Deci ori am luat-o razna cu tot cu Mirela...ori chiar am vazut-o
Auzi,am mai vrut sa spun,sau am spus...nu stiu.Sotul tau semana în poza de la nunta,perfect cu un fost vecin de-al meu din copilarie.Banuiesc ca nu este el,dar sa stii ca e o copie perfecta.Deci are o dublura în Timisoara.
Alina,îti doresc putere.Usor nu va fi,dar trebuie doar sa vrei si vei reusi!Viata merge înainte,si cum spunea si Lili...e prea scurta s-o irosesti suferind!Viata chiar poate fi frumoasa,trebuie doar sa ai curaj s-o înfrunti!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 26 October 2010 - 04:31 PM
Probabil ai pus-o pe altundeva.Si eu as putea jura ca am vazut fotografia asta!.Deci ori am luat-o razna cu tot cu Mirela...ori chiar am vazut-o
Auzi,am mai vrut sa spun,sau am spus...nu stiu.Sotul tau semana în poza de la nunta,perfect cu un fost vecin de-al meu din copilarie.Banuiesc ca nu este el,dar sa stii ca e o copie perfecta.Deci are o dublura în Timisoara.
Inseamna ca m-am ramolit e clar ,fiinca de ani de zile pozele astea nu le-am mai facut publice.
Maya, poate o fi vreo sosie de-a lui , ca nu are rude prin zona aia a tarii
Postat 26 October 2010 - 07:09 PM
In timp vei decide ce va fi mai bine pt tine si copilul tau.
Postat 27 October 2010 - 07:53 PM
Lapona Enigel, la 22 October 2010 - 08:13 PM, a spus:
Despre subiectele cu adevarat importante, gen zappos.com, in privat, da?
Laponelu' nu ne mai lauda ca ne cresc coarne:)) asa poate dam peste tine iarna asta mai stii la schimb cu papuci:))
Parcam aghioana plina cu papuci la tine sub streashina.
Postat 27 October 2010 - 07:56 PM
Adriana, la 22 October 2010 - 11:07 PM, a spus:
Lizura, la 13 October 2010 - 04:56 PM, a spus:
Desi neprofesionista, imi place foarte mult, are un "aer" care va ramine neschimbat in timp, poate fi o nunta din trecut, prezent si viitor. Iti doresc sa fii la fel de fericita pe cit sunt eu desi au trecut 15 ani de la evenimentul respectiv
Multzam Adriana! Asta e si motivul pt care am vrut sa fim imbracati clasic si tinind cont ca deja sintem impreuna de 13...mai avem doar 2 pina la 15:)
Postat 29 October 2010 - 05:51 PM
Frumoase povestile si pozele, mi-a placut mult sa citesc despre casnicii trainice si frumoase.
Si noi anul asta facem 15 ani de cand ne cunoastem, 7 de la cununia civila si 5 de la cea religioasa, trece timpul foarte repede, nu stiu cand s-au dus...
Alina si eu iti doresc multa putere si D-zeu sa te ajute sa alegi ce e mai bine pentru tine si puiul tau!
Lizura, absolut superba rochia.... Va doresc tot ce e mai bun!
Postat 29 October 2010 - 08:00 PM
Lizura, la 27 October 2010 - 07:53 PM, a spus:
Lapona Enigel, la 22 October 2010 - 08:13 PM, a spus:
Despre subiectele cu adevarat importante, gen zappos.com, in privat, da?
Laponelu' nu ne mai lauda ca ne cresc coarne:)) asa poate dam peste tine iarna asta mai stii la schimb cu papuci:))
Parcam aghioana plina cu papuci la tine sub streashina.
Tu nu ma zgandari mult cu shoshonii, ca stii ca eu nu stiu multe...veni, vidi, cumparat! Am postat la topicul cu ochinshi la ce mi se scurg ochii acum. Pe bune ca veniti ? Veniti drajii babii, vinitz!
Postat 29 October 2010 - 08:02 PM
Adriana, m-a frapat asemanarea ta cu sora mea WOW!! Parul e cel putin identic. Sa traiti multi ani inainte fericiti!
Postat 29 October 2010 - 10:03 PM
Postat 31 October 2010 - 08:43 AM
Dana Timcu, la 29 October 2010 - 05:51 PM, a spus:
Frumoase povestile si pozele, mi-a placut mult sa citesc despre casnicii trainice si frumoase.
Si noi anul asta facem 15 ani de cand ne cunoastem, 7 de la cununia civila si 5 de la cea religioasa, trece timpul foarte repede, nu stiu cand s-au dus...
Alina si eu iti doresc multa putere si D-zeu sa te ajute sa alegi ce e mai bine pentru tine si puiul tau!
Lizura, absolut superba rochia.... Va doresc tot ce e mai bun!
Multumesc Dana!
Vad o cifra acolo identica cu una de a mea:) nu spui care moncher!
Sa fiti fericiti!
Postat 23 November 2010 - 04:01 PM
Astazi, 23 noiembrie, si noi, adicatelea eu si sontul meu iubit, implinim 14 anisori de cand ne suportam unul pe altul, ne iubim, ne certam ca sa avem de ce sa ne impacam si tot asa. Si imi aduc aminte de ziua aceea, a fost frumoasa, soare afara, vreme placuta, emotii enorme, oboseala, dar pe aia nu am mai simtit-o, toti cei dragi langa noi, intr-un cuvant o zi de neuitat pentru amandoi. Iar a doua zi dis-de-dimineata a inceput sa ninga ca-n povesti. Eh,amintiri! Iar in ajun de Craciun implinim 15 ani de cand ne-am cunoscut, de multe ori mi-am spus ca sotul meu a fost un cadou de la mosul si unul f.frumos.
Cum aratam in ziua aceea ( cred ca ati mai vazut poza ):
scan0003.jpg (172.64K)
Number of downloads: 1
Si cum aratam acum:
Canon, poze din calculator 1081.jpg (140.62K)
Number of downloads: 1
Postat 23 November 2010 - 10:12 PM
Postat 24 November 2010 - 10:20 AM
Cristina, la 23 November 2010 - 10:12 PM, a spus:
Postat 09 June 2011 - 03:33 PM
07.06 (1).jpg (247.78K)
Number of downloads: 0
Frumosul,care sarea drept în pupila!
07.06 (2).jpg (237.5K)
Number of downloads: 0
Alaltaieri am sarbatorit nunta de portelan!Noi doi,ca doi hulubași!
-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges