Forum Culinar: Nunta - Forum Culinar

Salt la continut

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Nunta Prima,a doua,......De argint,de aur.....

#241 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,008
  • Inregistrat: 07-July 11
  • LocationBrasov

Postat 18 April 2012 - 10:47 AM

Vezi postareabristena, la 17 April 2012 - 06:05 PM, a spus:

Vezi postarealili, la 17 April 2012 - 02:51 PM, a spus:

Va multumesc din suflet
Cu bune cu rele au trecut anii , copii au crescut dar eu si sotul meu ne iubim ca in prima zi si sper sa ramanem la fel si de aici inainte

ce frumos ai spus...am vrut sa mai scriu ceva dar mi-am uitat cuvintele si m-au napadit lacrimile

Lili, multa iubire si fericire si de aici inainte

=)) multumesc mult
Adriana :D multumesc

#242 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,750
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 18 April 2012 - 10:56 AM

Cu bune cu rele au trecut anii , copii au crescut dar eu si sotul meu ne iubim ca in prima zi si sper sa ramanem la fel si de aici inainte
va doresc sa ramaneti la fel de frumosi si sa va iubiti inca multi ani de acum inainte Imagine postata

#243 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 18 April 2012 - 11:17 AM

Vezi postareaboni, la 18 April 2012 - 10:56 AM, a spus:

va doresc sa ramaneti la fel de frumosi si sa va iubiti inca multi ani de acum inainte Imagine postata

Multumesc mult Boni =))
Cu frumusetea mai greu , deh batranetiile ,sper ca in suflet sa ramanem tineri

#244 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 412
  • Inregistrat: 05-December 09
  • LocationPiatra Neamt/ Gorizia(it)

Postat 18 April 2012 - 10:27 PM

Felicitari Lili, si daca e bine, multi ani inainte va doresc. Casnicia ta, ca si a altora, imi confirma ca se poate. Eu implinesc in 22 aprilie 5 ani de cand m-am casatorit si cum eu v-am mai spus deja, jur ca greseala mai mare ca asta n-am facut.
Cei ce cititi aici si nu sunteti casatoriti, primiti de la mine un sfat... casatoria sa o infaptuiti din dragoste si mai ales din convingere, una fara cealalta nu se poate. Cei ce sunteti casatoriti si poate ca nu imi intelegeti pozitia, cea a unui om resemnat in momentul actual, ca lucrurile cand nu merg... nu merg si basta, va doresc sa nici nu ma intelegeti, caci pentru asta tre' sa fiti in situatia asta.. si nu e de dorit.
Va invidiez, in sensul ce mai constructiv posibil, pe toti/toate cei care ati reusit sa mentineti armonie si iubire, dupaaaaa muuulti de convietuire, va invidiez si pe cei ce-ati avut curaj sa incercati si a doua sau a treia oara.... si cu atat mai mult, ati gasit echilibrul.
Imagine postata

#245 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 18 April 2012 - 10:47 PM

Va multumesc din suflet

Felicitari si multi ani inainte fericiti, cu bucurii si cu iubire!
M-au uns la suflet vorbele tale!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#246 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 19 April 2012 - 10:09 AM

Vezi postareaalimocanu, la 18 April 2012 - 10:27 PM, a spus:

Felicitari Lili, si daca e bine, multi ani inainte va doresc. Casnicia ta, ca si a altora, imi confirma ca se poate. Eu implinesc in 22 aprilie 5 ani de cand m-am casatorit si cum eu v-am mai spus deja, jur ca greseala mai mare ca asta n-am facut.
Cei ce cititi aici si nu sunteti casatoriti, primiti de la mine un sfat... casatoria sa o infaptuiti din dragoste si mai ales din convingere, una fara cealalta nu se poate. Cei ce sunteti casatoriti si poate ca nu imi intelegeti pozitia, cea a unui om resemnat in momentul actual, ca lucrurile cand nu merg... nu merg si basta, va doresc sa nici nu ma intelegeti, caci pentru asta tre' sa fiti in situatia asta.. si nu e de dorit.
Va invidiez, in sensul ce mai constructiv posibil, pe toti/toate cei care ati reusit sa mentineti armonie si iubire, dupaaaaa muuulti de convietuire, va invidiez si pe cei ce-ati avut curaj sa incercati si a doua sau a treia oara.... si cu atat mai mult, ati gasit echilibrul.

Ali,multumesc de urari si imi pare rau de ce ti se intampla.
Nu sunt in masura sa iti dau sfaturi ,si nici nu imi gasesc cuvintele potrivite stiu ca e greu dar decat sa traiesti asa poate ar fi bine sa spui stop.
Cu siguranta tu stii cel mai bine si imi doresc din suflet sa alegi ce e bine pentru tine si frumosul tau copil si iti doresc multa ,multa putere :)
Nici la noi nu au fost toate doar miere , au fost destule perioade grele dar multumim lui Dumnezeu am resit sa trecem peste toate , am mai lasat eu de la mine , a mai lasat si sotul de la el si le-am depasit .

#247 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 12:23 PM

Lili apreciez ca mi-ai raspuns. Eu am mai scris pe undeva ca in sufletul meu, am zis stop de multisor timp, adica sunt ferm convinsa ca nu se poate asa. Conditiile insa nu ma lasa sa iau o decizie drastica, sau mai bine zis, nu sa o iau ci sa o pun in aplicare. Nu vreau sa mai fie cineva ranit in afara de cei implicati deja, mie mi-e suficient. Cum am zis, acum sunt resemnata, n-a fost sa fie, am trecut peste perioada in care-mi plangeam in pumni, ba de-o durere sufleteasca, ba de ciuda, ba de multe altele. Sunt ferma pe pozitii si astept portita deschisa, ca sa pot iesi si sa nu trebuiasca sa ma mai uit inapoi.
Imagine postata

#248 Useril este offline   lili 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationBrasov

Postat 19 April 2012 - 02:43 PM

Vezi postareaalimocanu, la 19 April 2012 - 12:23 PM, a spus:

Lili apreciez ca mi-ai raspuns. Eu am mai scris pe undeva ca in sufletul meu, am zis stop de multisor timp, adica sunt ferm convinsa ca nu se poate asa. Conditiile insa nu ma lasa sa iau o decizie drastica, sau mai bine zis, nu sa o iau ci sa o pun in aplicare. Nu vreau sa mai fie cineva ranit in afara de cei implicati deja, mie mi-e suficient. Cum am zis, acum sunt resemnata, n-a fost sa fie, am trecut peste perioada in care-mi plangeam in pumni, ba de-o durere sufleteasca, ba de ciuda, ba de multe altele. Sunt ferma pe pozitii si astept portita deschisa, ca sa pot iesi si sa nu trebuiasca sa ma mai uit inapoi.

Sa te ajute Bunul Dumnezeu :scratch:

#249 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,741
  • LocationVicenza (Italia)

Postat 19 April 2012 - 05:05 PM

La multi ani impreuna, iubiti si fericiti! O viata de om impreuna! Ce frumos! Ma bucur pt voi! :occasion14:
Si imi pare rau pt Alina... :director:
Sorina

#250 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 19 April 2012 - 06:54 PM

Fetelor, sa nu va para rau. Inca nu ma cunoasteti ca om, ca sa stiti ca poate, si spun poate, ca sa intelegeti ca am si eu greselile mele, poate nu meritam asta. Nu am cautat probleme, ba din contra, am plecat capul si am incercat sa pasesc peste cum m-am priceput eu mai bine. Insa am constatat ca, din pacate, cu unii oameni nu se poate, iar eu sunt genul de om caruia cand incepe sa nu ii mai placa cineva, nu-l suporta nici cand bea apa. E urat ca suntem in situatia asta, pentru ca avem un copil impreuna, pe care nici unul din noi, sau mai bine sa vorbesc in numele meu, pe care nu l-am facut.. inconstienta. Mi l-am dorit din clipa in care am stiut ca exista si mi l-am asumat in ciuda faptului ca aveam 20 de ani, dar nici pana atunci nu traisem in ignoranta, deci stiam, macar in teorie, cu ce se mananca treaba asta.
Oameni care sufera sunt peste tot. La inceput imi parea rau pentru situatie, ma gandeam un pic, ce e drept, si la ceea ce gandesc altii si la ce-o sa zica lumea, cu atat mai mult cu cat el.. m-a "invatat" fortat, sa pastrez aparentele si nu va pot povesti cum toata treaba asta m-a bagat intr-o depresie, nu va pot povesti cum mancam de nervoasa si cum am ajuns sa cantaresc suta de kile si nici nu ma vedeam. ADica... ma simteam prost cu mine, chiar ma rusinam, dar nu-mi mai pasa, nu mai aveam suficient respect de sine.
Apoi ca o femeie capabila ce sunt, am ridicat ochii, m-am scuturat bine de praf si mi-am spus ca o sa fiu puternica si o sa trec peste. Acum nu-mi mai plang de mila, acum sunt in etapa cand pot sa vorbesc despre asta fara sa imi fie rusine si fara sa ma doara. Sunt un om cu o carnicie de .. tot rahatul si imi doresc sa se termine, insa ma repet, nu vreau sa ranesc mai mult oameni decat e nevoie, implicit pe copil. Asta nu inseamna ca o sa duc povara asta o vesnicie, insa sunt mai.. calculata si mai .. rezistenta.
Ca sa intelegeti, nu aveti de ce sa aveti pareri de rau. Va pup si va multumesc pentru gandul bun si pentru compasiune.
Imagine postata

#251 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,750
  • LocationSibiu

Postat 20 April 2012 - 07:53 AM

Vezi postareaalimocanu, la 19 April 2012 - 06:54 PM, a spus:

Ca sa intelegeti, nu aveti de ce sa aveti pareri de rau. Va pup si va multumesc pentru gandul bun si pentru compasiune.
Imagine postata
cat esti de tanara si ce mult ai trait deja! ii va prinde tare bine intelepciunea ta copilului, cand va fi mare si va avea nevoie de sfaturi.

#252 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 03:25 PM

Vezi postareaalimocanu, la 19 April 2012 - 06:54 PM, a spus:

Iubita cred ca m-am exprimat gresit... De fapt, imi pare rau ca nu ai si tu parte de bucuriile unei casnicii trainice.
Asta am vrut sa spun. Iti doresc, in viitor, sa simti toate aceste bucurii, sa lasi in urma toata aceasta amaraciune.
Sorina

#253 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 03:43 PM

Sorina, te imbratisez, la fel si pe Boni.. si la fel pe toate care ati citit si v-ati gandit o clipa la mine. Sa dea Domnu' sa fim toti linistiti in suflet!
Imagine postata

#254 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 20 April 2012 - 03:52 PM

Ali :) o imbratisare calda si compasiva de la mine! Iti doresc tot binele din lume si tie si puiutului tau! Zile senine si armonie!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#255 Useril este offline   sorinadaniela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 03:59 PM

Alina, vrei sa razi?
O am pe Giulia in brate. Vede poza ta si ma intreaba 'cine e?'.
Ii zic: Alina.
Care Alina? A lu' Adriana? (avem o prietena Alina care are o fata Adriana)
Nu, mami... se cheama Alina Mocanu.
Moca moca?
Nu mami, Mo-ca-nu.
Incepe bagaboanta sa zambeasca si-mi zice 'Moca-Da'.
M-a busit rasul...
tuojnkjkjkkljlkgk,,nmmjhkh.....gjdjkdjhjgjhgihgoieedeghtkhgugdsfjj... si asta e raspunsul Giuliei, cu dedicatie pt tine. :)
Sorina

#256 Useril este offline   alimocanu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 20 April 2012 - 04:19 PM

Super tare:)) Sa-i spui ca-i multumesc pentru feedbackul pozitiv (DA):)) pupa fetele dragutele. Eu nu-l las pe al meu sa scrie e forum, ca mi-e ca va scrie si in lipsa mea, cum mai scris ei pe facebook:))
Imagine postata

#257 Useril este offline   Carmen 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 293
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationItalia

Postat 20 April 2012 - 08:06 PM

Vezi postareaalimocanu, la 19 April 2012 - 12:23 PM, a spus:

Sunt ferma pe pozitii si astept portita deschisa, ca sa pot iesi si sa nu trebuiasca sa ma mai uit inapoi.
...
Apoi ca o femeie capabila ce sunt, am ridicat ochii, m-am scuturat bine de praf si mi-am spus ca o sa fiu puternica si o sa trec peste. Acum nu-mi mai plang de mila, acum sunt in etapa cand pot sa vorbesc despre asta fara sa imi fie rusine si fara sa ma doara. Sunt un om cu o carnicie de .. tot rahatul si imi doresc sa se termine, insa ma repet, nu vreau sa ranesc mai mult oameni decat e nevoie, implicit pe copil. Asta nu inseamna ca o sa duc povara asta o vesnicie, insa sunt mai.. calculata si mai .. rezistenta.

Ai toata admiratia mea! Felicitari! :notworthy:
ex Aninita

#258 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 20 April 2012 - 09:06 PM

Vezi postarealili, la 17 April 2012 - 10:29 AM, a spus:

Acum 24 de ani ,pe o vreme ca si astazi cu ploaie ne-am unit destinele la biserica de la Parcul Central. Nunta am tinut-o la un restaurant de pe str.Republicii ,dupa revolutie a disparut restaurantul.

Poza nu e prea reusita , dar alta n-am gasit

Lili, sa fiti sanatosi, neaparat la fel de fericiti!
Io vin sa te ajut la pregatiri la nunta de argint fiindca am experienta acestui eveniment! :)

#259 Guest_Gelutza_*

• Grup: Guests

Postat 20 April 2012 - 09:11 PM

Vezi postareaalimocanu, la 20 April 2012 - 03:43 PM, a spus:

Sorina, te imbratisez, la fel si pe Boni.. si la fel pe toate care ati citit si v-ati gandit o clipa la mine. Sa dea Domnu' sa fim toti linistiti in suflet!

Eu nu mi-am putut retine lacrimile fiindca si eu am fata .Ma cutremur la gandul ca nu stiu cine o sa mi-o ia...fii tare, soarele va rasari si pe cararea ta! :) :)

#260 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 20 April 2012 - 09:23 PM

Lili, la cat mai multe aniversari si multa fericire si bucurii va doresc in continuare.
Alina, eu m-am maritat la 20 ani, si am divortat la 21 , dar nu am avut copii...si apoi pe principiul ca cin' s-a fript cu ciorba sufla si-n iaurt...greu m-a convins tatal copilei sa mai fac o incercare...si iaca a fost cea buna; cel mai minunat cadou fiind copila.
Iti doresc sa te bucuri de copilasul tau si sa creasca mare si sigur pe el, iar tu sa ai parte de seninatate si sper din suflet sa iasa soarele si pe strada ta.
Esti tanara, frumoasa, ai forta morala in tine, deci musai sa rasara.
pupa bàietu cucuietu din partea mea, si tie o mare imbratisare si mult curaj.

Arata acest topic

• 18 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul