Piscotel, la 12 September 2010 - 03:37 PM, a spus:
Nici pe ai mei,nici pe ai lui.
Nu am primit mai mult de la nici unii.Pentru ca de obicei cei ce dau mai mult ridica si pretentii.
Am mancat pita cu oloi cand nu aveam altceva,dar nu am cerut.
2.Nu ne-am mintit.Am fost cinstiti unul cu altul,pentru ca unde nu-i incredere ,moare si dragostea.
3.Cand ne-am certat,nu ne-am dus la parinti sa ne plangem,nici la prieteni.
Am lasat sa treaca furia si apoi am redeschis subiectul.Pe care l-am discutat pana cand
am elucidat probema.Problemele nu se ingroapa,se discuta.Daca le ingropi,vor reveni ca un bumerang.
4.Ne-am acceptat micile defecte,pentru ca nimeni nu-i perfect.
5.Nici unul din noi nu a umilit pe celalat.Dupa atatia ani,ne respectam reciproc.
Cuvinte ca :te rog frumos si multumesc,nu sunt niciodata in plus.
6.Am avut incredere unul in altul.Fara gelozii si cicaleala.
7.Mancare buna si sex
8.Banii la comun,concedii impreuna,aceeasi conceptie in educatia copilului,chiar daca el
a fost cateaodata cam dur.
9.La-am lasat la bere cu prietenii iar el nu avea nimic impotriva ca eu sa merg la pijama party cu fetele desi aveam deja >40 de ani.Nu m-a ingradit niciodata.Nu m-a sufocat.
10.Inca descopar la el lucruri noi care ma uimesc.Inca am ce sa invat de la el.Inca il
admir.
Astea sunt cele 10 porunci din casnicia mea.
Cat priveste dragostea,ea evolueaza.Fluturasii sunt doar la inceput.
Important este sa fi creativ si in acest domeniu,altfel sentimentele se ofilesc si mor.
Ca doar si focul se stinge fara vreascuri.
O mangaiere in treacat,un sarut cand pleaca si cand vine,un zambet complice cand esti
intr-un grup,un party cu prietenii,o excursie in 2,un mic dejun cu dragoste....
As spune mai multe,dar nu e un topic despre sex si eu nu sunt Dr.Andrei .
Pisco, nu pot decit sa ader la tot ce ai spus tu atit de frumos. Noi suntem casatoriti de 10 ani dar ne stim de 24 . OMG!
Nu am facut nunta, doar cununia civila. Ghici ce personaj cunoscut mai apare in poza?
cununie _ 002.jpg (222.41K)
Number of downloads: 10