anaiordan a spus:
Si Mica mea arunca tot ce prinde...cum vede ceva pe masa, langa TV...numai decat le da cu labutza jos....si ca si Mike orice cutie prinde se baga in ea...inclusiv in cele in care nu-i incape fundu
Sa inteleg ca Berry deja e al el acasa?
Ana,nu stiu.Complet la casa lui..nu e,zic eu.Pentru ca înca dispare noaptea.Acum vine de mai multe ori pe zi,petrece multe ore pe la noi,dar totusi cred ca mai are o casa.Cît vrea sa stea ape la noi,e bine venit.Nu e primul pisic adoptiv,ci al 4-lea..asa ca
Prima,batrîna,la aia îi zicea Denise-Liz,aia a ramas la noi,pîna a murit de batrînete.Dar ea a venit deja batrîna la noi(avea aproximativ 13-14 ani,din cîte stiam de prin vecini)A fost pisica unei batrîne care locuia la 2 case de noi.Murise,iar copiii au luat pisica la ei,în celalalt capat al orasului,si asta de vreo 2-3 ori,iar pisica venea 'napoi la casa veche,pe care tinerii o vîndusera.Noii proprietari nu locuiesc în ea,ci vin doar asa cînd si cînd,si pisica ar fi înfometat pe acolo,asa ca am tot chemat-o
(pîsîind dupa ea
) pe la noi s-o hranim,si asa venea zilnic la noi,dar de dormit,dormea la ea acasa(probabil intra ori prin cocioaba din gradina,sau prin pod...nu stiu.Doar iarna venea la noi si dormea pe scaun în bucatarie.Cred ca îi era frig prin cotloanele unde avea acces,la vechea casa.Vreo 3 ani,a tinut-o tot asa cu vizitele,pîna a murit.Cred ca avea vro 17 ani.
Apoi am mai avut o vizitatoare neagra,care avea casa si masa,dar tot tragea la noi,dupa care s-a mutat cu tot cu familie în alt capat de oras.Tare a mai suferit Felix dupa plecarea pisicii!(pe batrîna Liz,a tratat-o cu indiferenta).
A cautat-o timp de un an aproape.Asta a fost "impulsul" care ne-a împins sa mergem la adapost,sa-l aducem pe Mike
Acu vreo 2 ani,am avut-o scurt timp pe Oli,care a disparut dupa cîteva luni.Era foarte salbaticuta,si taaare frumusica.Aia a fost iubita lui Mike,si nu se suporta cu Felix de nici o culoare!
Acum e rîndul lui Berry.Sa vedem...care este povestea lui
Am poze cu toti.Cîndva o sa le caut pe CD-uri,si le pun aici