Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4581 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 539
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationMelbourne

Postat 07 March 2014 - 08:30 AM

Da, da. Data trecuta a racit cand l-am dus cu avionul Timisoara-Amsterdam si era cu mine pe scaun. Acum ma gandeam ca o fi si mai frig in departamentul lor.

#4582 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 09 March 2014 - 10:24 AM

L-am luat pe Mio din carantina :tongue3: azi de dimineata. Ne adaptam incet incet, s-a plimbat prin toata casa si in final s-a culcat in dulap. Pe noi pare ca ne recunoaste, cel putin vine de cate ori il chem si s-a cocotat pe pat in stilul pe care il practica si acasa. A stat pe langa noi toata ziua, a si dormit cateva ore, a mancat si baut apa ;) . De marti trebuie sa-l duc la tuns si frezat ca e incalcit tot si plin de calti. As fi pus 2 poze dar internetul imi merge rau acum.

#4583 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 March 2014 - 11:36 AM

Dragul de el, a ajuns în final cu bine la bipezii lui! <3
E bine sanatos, nu a avut probleme din cauza mîncarii?
Cînd ai timp sa ne pui si poze. Ma bucur însa ca l-am vazut deja pe FB. Arata bine si cum spuneam, parca se vede pe chipul lui ca se simte deja ca acasa :tongue3:
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4584 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 09 March 2014 - 11:49 AM

Bun venit; l-am admirat pe flocos pe FB :tongue3:

#4585 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 09 March 2014 - 01:06 PM

Nu a avut nimeni timp sa ne povesteasca despre cum i-a fost in captivitate. Intre 9.30 si 10.30 dimi puteai sa-ti iei animalutul; la 9.33 noi sunam primii la poarta si la 9.36 erau deja vreo 8 familii in spatele nostru. Toata lumea era atat de agitata si nerabdatoare sa-si ia copiii inapoi ca nu am vrut sa-i fac sa astepte mai mult decat trebuie. Era doar un gagiu care se ocupa de procesul acesta si pe mine si asa ma luase ameteala si smiorcaiala cand am vazut spatiul in care statea. Nu mai voiam sa stiu ce fusese ca imi era destul cat vedeam acolo. Marius zice ca exagerez si ca nu e atat de rau dar, pentru gustul meu, nu s-au ridicat la standarde.

Acasa a dat din colt in colt, nu parea lamurit ce mai urmeaza, ca si cand astepta sa mai plece undeva. Noi ne-am pus la un film ca am vazut ca il stresam mai mult daca ma invarteam dupa el prin casa. La un moment dat a venit sa ma miroase, s-a uitat intr-o dunga la mine si a sarit in pat langa noi. N-am idee daca ne-a recunoscut mirosul, vocile sau pur si simplu avea patul de dormitor pe care si-l dorea, liniste si curat si niste oameni numai buni sa-l gadile sub barba permanent :tongue3: . Acum doarme ca o balena esuata intr-o dunga, cu o labuta atarnand, foarte relaxat si exact asa cum facea acasa ;)

Stella, cand il vedeam pe mustacila al tau in poze ma gandeam ce fericita esti, chiar si cand te trezesti in toiul noptii dupa el ;) E o splendoare.

Va multumim ca v-ati gandit la noi in timpul acesta ;)

#4586 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,527
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 09 March 2014 - 02:46 PM

Vezi postareasnej, la 09 March 2014 - 01:06 PM, a spus:

Nu a avut nimeni timp sa ne povesteasca despre cum i-a fost in captivitate. Intre 9.30 si 10.30 dimi puteai sa-ti iei animalutul; la 9.33 noi sunam primii la poarta si la 9.36 erau deja vreo 8 familii in spatele nostru. Toata lumea era atat de agitata si nerabdatoare sa-si ia copiii inapoi ca nu am vrut sa-i fac sa astepte mai mult decat trebuie. Era doar un gagiu care se ocupa de procesul acesta si pe mine si asa ma luase ameteala si smiorcaiala cand am vazut spatiul in care statea. Nu mai voiam sa stiu ce fusese ca imi era destul cat vedeam acolo. Marius zice ca exagerez si ca nu e atat de rau dar, pentru gustul meu, nu s-au ridicat la standarde.

Acasa a dat din colt in colt, nu parea lamurit ce mai urmeaza, ca si cand astepta sa mai plece undeva. Noi ne-am pus la un film ca am vazut ca il stresam mai mult daca ma invarteam dupa el prin casa. La un moment dat a venit sa ma miroase, s-a uitat intr-o dunga la mine si a sarit in pat langa noi. N-am idee daca ne-a recunoscut mirosul, vocile sau pur si simplu avea patul de dormitor pe care si-l dorea, liniste si curat si niste oameni numai buni sa-l gadile sub barba permanent :tongue3: . Acum doarme ca o balena esuata intr-o dunga, cu o labuta atarnand, foarte relaxat si exact asa cum facea acasa ;)

Stella, cand il vedeam pe mustacila al tau in poze ma gandeam ce fericita esti, chiar si cand te trezesti in toiul noptii dupa el ;) E o splendoare.

Va multumim ca v-ati gandit la noi in timpul acesta ;)

Foarte mult ma bucur ca aventura voastra s-a terminat cu bine! Bun venit inapoi la ai tai Mio!
brain loading....please wait....

#4587 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 09 March 2014 - 02:53 PM

Bun venit acasa Mio! Normal ca va recunoaste, dar e inca circumspect..mai, ii iubesc pe oamenii astia la maxim sau o las mai incetisor pana ma conving ca gata, asta e casa mea si nu ma mai lasa lelea..Ti-am zis ca vine si perioada de pedeapsa (adica nu atentie 100%) dar isi va reveni curand cu dragoste la maxim! Faptul ca doarme asa de ragalit si fericit, e semn tare bun.

Maya ma pedepseste cand o duc doar la doctor...cand venim acasa se pune aproape de mine, dar cu spatele si nu raspunde veci cand o strig...dupa cateva ore insa uita si mi se suie in brate la iubire mare :tongue3:
A cat is a friend fur-ever !

#4588 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 10 March 2014 - 08:33 AM

Am primit poze proaspete cu baietii mei de acasa si am zis sa va arat si voua. Tare mi-e dor de ei

Micutul Olive:

Fisier atasat  olive.jpg (109.24K)
Number of downloads: 0

Tom si micutul Olive care l-a ajuns in dimensiuni, in curand il va depasi, probabil se va face mult mai mare decat Tom

Fisier atasat  oliveandtom.jpg (77.71K)

si din nou Olive ca sa-i vedeti coada de care e tare mandru, toata ziua o spala si uneori adoarme cu ea la piept, stransa intre labute

Fisier atasat  olive1.jpg (47.98K)

#4589 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 10 March 2014 - 10:10 AM

Dragii de ei!!! Olive are coada ca a lui Veve a mea! :occasion15: :pupic:
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4590 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,946
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 10 March 2014 - 11:58 AM

Black, tare frumosi sunt pisoii tai!

Snej, am urmarit povestea si ma bucur din suflet ca s-a terminat cu bine
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#4591 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 11 March 2014 - 09:47 AM

Snej, ma bucur ca Mio e in sfarsit Acasa cu voi.

Giorgi ce faini sunt blanosii, eu inca sper si visez la ziua in care si ai mei se vor apropia, dar au firi prea independente.

Blacky, ce dulci sunt negriciosii, scumpii de ei.

Eu ieri am primit poze cu babutza mea.Pana si ea care nu era prietenoasa cu restul si destul de independenta, l-a aceptat pe piciul mamei(care face un an in iunie), sau poate unde ii lipseste fratiorul ei.

Babuza mea cu Bibi
Fisier atasat  Negruta & Bibi.jpg (72K)

Fisier atasat  Negruta Bibi.jpg (77.12K)

Si cei de pe langa mine
Fisier atasat  Schatzi.jpg (165.58K)

Fisier atasat  Baloo.jpg (123.85K)

Mitzi lipseste din peisaj ca umbla teleleu.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#4592 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 12 March 2014 - 08:18 AM

Ioana, babuta e cea cu negru si alb? Cati ani are? Tare frumosi sint toti. E interesant cat de diferite le sint personalitatile pisicoantelor astora si cum ai tai nu vor sa aiba de a face unul cu altul. Nici pe cel mic de tot nu l-a adoptat nici unul dintre veterani?

#4593 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 12 March 2014 - 09:42 AM

Vezi postareablack_cat, la 12 March 2014 - 08:18 AM, a spus:

Ioana, babuta e cea cu negru si alb? Cati ani are? Tare frumosi sint toti. E interesant cat de diferite le sint personalitatile pisicoantelor astora si cum ai tai nu vor sa aiba de a face unul cu altul. Nici pe cel mic de tot nu l-a adoptat nici unul dintre veterani?

Da, babutza, adica Negruta ca nume oficial in acte, strigata de noi Mitzi si de catre mami Mimi, este cea negru cu alb.Cel al e Bibi, baietelul mamei.

Negruta face in iulie 16 ani.

Cat de cei 3 de aici,sunt extrem de diferiti.

Cand l-am primit pe Schatzi acum 2 ani, Mitzi nu l-a vrut.Fusese "copil" singur la parinti 5 ani si-l vedea ca o amenintare.Cu timpul l-a mai acceptat, dar doar la a se saluta si cate un pupic pe botic, nimic mai mult.

Schatzi timp de 1,5 ani a fost "baiatul" si umbra mea, cand a venit Baloo s-a simtit el amenintat.Pe langa faptul ca el era cel pe care Baloo il tot alerga, a devenit si mai plangaret, se vaita cand il vede pe pici.Daca vrea sa vina sa se aseze langa mine si-l vede pe asta mic incepe sa hasaie si sa se vaite.

Am tot sperat sa se inteleaga, inca mai sper.Mi-am dorit sa am o salatzica de martani, asa cum stateau Negrutza si D´artagnian imbratisati, dar nu stiu daca o sa fie vreodata.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#4594 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 13 March 2014 - 10:15 AM

Vezi postareasnej, la 09 March 2014 - 10:24 AM, a spus:

L-am luat pe Mio din carantina :D azi de dimineata. Ne adaptam incet incet, s-a plimbat prin toata casa si in final s-a culcat in dulap. Pe noi pare ca ne recunoaste, cel putin vine de cate ori il chem si s-a cocotat pe pat in stilul pe care il practica si acasa. A stat pe langa noi toata ziua, a si dormit cateva ore, a mancat si baut apa :D . De marti trebuie sa-l duc la tuns si frezat ca e incalcit tot si plin de calti. As fi pus 2 poze dar internetul imi merge rau acum.

Bun sosit in garnizoana motanelului si reimprietenire rapida si usoara! :wacko:

#4595 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 March 2014 - 10:16 AM

Vezi postareablack_cat, la 10 March 2014 - 08:33 AM, a spus:

Am primit poze proaspete cu baietii mei de acasa si am zis sa va arat si voua. Tare mi-e dor de ei

Micutul Olive:

Tom si micutul Olive care l-a ajuns in dimensiuni, in curand il va depasi, probabil se va face mult mai mare decat Tom

si din nou Olive ca sa-i vedeti coada de care e tare mandru, toata ziua o spala si uneori adoarme cu ea la piept, stransa intre labute

Superbi negrutii tai! :wacko:

#4596 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 March 2014 - 10:17 AM

Vezi postareaIoana, la 11 March 2014 - 09:47 AM, a spus:

Snej, ma bucur ca Mio e in sfarsit Acasa cu voi.

Giorgi ce faini sunt blanosii, eu inca sper si visez la ziua in care si ai mei se vor apropia, dar au firi prea independente.

Blacky, ce dulci sunt negriciosii, scumpii de ei.

Eu ieri am primit poze cu babutza mea.Pana si ea care nu era prietenoasa cu restul si destul de independenta, l-a aceptat pe piciul mamei(care face un an in iunie), sau poate unde ii lipseste fratiorul ei.

Babuza mea cu Bibi
Si cei de pe langa mine
Mitzi lipseste din peisaj ca umbla teleleu.

Blanosi frumosi si numai buni de scarmanat! :wacko:

#4597 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 13 March 2014 - 12:56 PM

Mio va saluta si va da cate un pupic la fiecare in parte :appl:

(nu imi ataseaza pozele, n-am idee de ce)

#4598 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 March 2014 - 01:08 PM

Vezi postareasnej, la 13 March 2014 - 12:56 PM, a spus:

Mio va saluta si va da cate un pupic la fiecare in parte :-*

(nu imi ataseaza pozele, n-am idee de ce)

Poate sunt prea mari? :appl: Se pot atasa doar poze de maxim 2MB. Daca le micsorezi, le poti atasa fara probleme!
Pupam mustaciosul calator! :-*

#4599 Useril este offline   snej 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationMelbourne

Postat 13 March 2014 - 01:37 PM

Am reusit, erau prea mari inainte. Asa arata Mio tuns de neindemanatica de mine dar nu mai puteam astepta 2 saptamani ca sa ajungem la vet, era ca o oaie.

Fisiere atasate

#4600 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 13 March 2014 - 01:48 PM

Vezi postareasnej, la 13 March 2014 - 01:37 PM, a spus:

Am reusit, erau prea mari inainte. Asa arata Mio tuns de neindemanatica de mine dar nu mai puteam astepta 2 saptamani ca sa ajungem la vet, era ca o oaie.

E superb!!!!!!! :appl:

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic