Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa
Postat 07 March 2014 - 08:30 AM
Postat 09 March 2014 - 10:24 AM

Postat 09 March 2014 - 11:36 AM
E bine sanatos, nu a avut probleme din cauza mîncarii?
Cînd ai timp sa ne pui si poze. Ma bucur însa ca l-am vazut deja pe FB. Arata bine si cum spuneam, parca se vede pe chipul lui ca se simte deja ca acasa

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 09 March 2014 - 01:06 PM
Acasa a dat din colt in colt, nu parea lamurit ce mai urmeaza, ca si cand astepta sa mai plece undeva. Noi ne-am pus la un film ca am vazut ca il stresam mai mult daca ma invarteam dupa el prin casa. La un moment dat a venit sa ma miroase, s-a uitat intr-o dunga la mine si a sarit in pat langa noi. N-am idee daca ne-a recunoscut mirosul, vocile sau pur si simplu avea patul de dormitor pe care si-l dorea, liniste si curat si niste oameni numai buni sa-l gadile sub barba permanent

Stella, cand il vedeam pe mustacila al tau in poze ma gandeam ce fericita esti, chiar si cand te trezesti in toiul noptii dupa el

Va multumim ca v-ati gandit la noi in timpul acesta

Postat 09 March 2014 - 02:46 PM
snej, la 09 March 2014 - 01:06 PM, a spus:
Acasa a dat din colt in colt, nu parea lamurit ce mai urmeaza, ca si cand astepta sa mai plece undeva. Noi ne-am pus la un film ca am vazut ca il stresam mai mult daca ma invarteam dupa el prin casa. La un moment dat a venit sa ma miroase, s-a uitat intr-o dunga la mine si a sarit in pat langa noi. N-am idee daca ne-a recunoscut mirosul, vocile sau pur si simplu avea patul de dormitor pe care si-l dorea, liniste si curat si niste oameni numai buni sa-l gadile sub barba permanent

Stella, cand il vedeam pe mustacila al tau in poze ma gandeam ce fericita esti, chiar si cand te trezesti in toiul noptii dupa el

Va multumim ca v-ati gandit la noi in timpul acesta

Foarte mult ma bucur ca aventura voastra s-a terminat cu bine! Bun venit inapoi la ai tai Mio!
Postat 09 March 2014 - 02:53 PM
Maya ma pedepseste cand o duc doar la doctor...cand venim acasa se pune aproape de mine, dar cu spatele si nu raspunde veci cand o strig...dupa cateva ore insa uita si mi se suie in brate la iubire mare

Postat 10 March 2014 - 08:33 AM
Micutul Olive:

Number of downloads: 0
Tom si micutul Olive care l-a ajuns in dimensiuni, in curand il va depasi, probabil se va face mult mai mare decat Tom

si din nou Olive ca sa-i vedeti coada de care e tare mandru, toata ziua o spala si uneori adoarme cu ea la piept, stransa intre labute

Postat 10 March 2014 - 10:10 AM

Postat 10 March 2014 - 11:58 AM
Snej, am urmarit povestea si ma bucur din suflet ca s-a terminat cu bine

Postat 11 March 2014 - 09:47 AM
Giorgi ce faini sunt blanosii, eu inca sper si visez la ziua in care si ai mei se vor apropia, dar au firi prea independente.
Blacky, ce dulci sunt negriciosii, scumpii de ei.
Eu ieri am primit poze cu babutza mea.Pana si ea care nu era prietenoasa cu restul si destul de independenta, l-a aceptat pe piciul mamei(care face un an in iunie), sau poate unde ii lipseste fratiorul ei.
Babuza mea cu Bibi

Si cei de pe langa mine

Mitzi lipseste din peisaj ca umbla teleleu.
Postat 12 March 2014 - 08:18 AM
Postat 12 March 2014 - 09:42 AM
black_cat, la 12 March 2014 - 08:18 AM, a spus:
Da, babutza, adica Negruta ca nume oficial in acte, strigata de noi Mitzi si de catre mami Mimi, este cea negru cu alb.Cel al e Bibi, baietelul mamei.
Negruta face in iulie 16 ani.
Cat de cei 3 de aici,sunt extrem de diferiti.
Cand l-am primit pe Schatzi acum 2 ani, Mitzi nu l-a vrut.Fusese "copil" singur la parinti 5 ani si-l vedea ca o amenintare.Cu timpul l-a mai acceptat, dar doar la a se saluta si cate un pupic pe botic, nimic mai mult.
Schatzi timp de 1,5 ani a fost "baiatul" si umbra mea, cand a venit Baloo s-a simtit el amenintat.Pe langa faptul ca el era cel pe care Baloo il tot alerga, a devenit si mai plangaret, se vaita cand il vede pe pici.Daca vrea sa vina sa se aseze langa mine si-l vede pe asta mic incepe sa hasaie si sa se vaite.
Am tot sperat sa se inteleaga, inca mai sper.Mi-am dorit sa am o salatzica de martani, asa cum stateau Negrutza si D´artagnian imbratisati, dar nu stiu daca o sa fie vreodata.
Postat 13 March 2014 - 10:15 AM
snej, la 09 March 2014 - 10:24 AM, a spus:

Bun sosit in garnizoana motanelului si reimprietenire rapida si usoara!

Postat 13 March 2014 - 10:16 AM
black_cat, la 10 March 2014 - 08:33 AM, a spus:
Micutul Olive:
Tom si micutul Olive care l-a ajuns in dimensiuni, in curand il va depasi, probabil se va face mult mai mare decat Tom
si din nou Olive ca sa-i vedeti coada de care e tare mandru, toata ziua o spala si uneori adoarme cu ea la piept, stransa intre labute
Superbi negrutii tai!

Postat 13 March 2014 - 10:17 AM
Ioana, la 11 March 2014 - 09:47 AM, a spus:
Giorgi ce faini sunt blanosii, eu inca sper si visez la ziua in care si ai mei se vor apropia, dar au firi prea independente.
Blacky, ce dulci sunt negriciosii, scumpii de ei.
Eu ieri am primit poze cu babutza mea.Pana si ea care nu era prietenoasa cu restul si destul de independenta, l-a aceptat pe piciul mamei(care face un an in iunie), sau poate unde ii lipseste fratiorul ei.
Babuza mea cu Bibi
Si cei de pe langa mine
Mitzi lipseste din peisaj ca umbla teleleu.
Blanosi frumosi si numai buni de scarmanat!

Postat 13 March 2014 - 12:56 PM

(nu imi ataseaza pozele, n-am idee de ce)
Postat 13 March 2014 - 01:08 PM
Postat 13 March 2014 - 01:37 PM
Fisiere atasate
-
P1030098.JPG (1.49MB)
Number of downloads: 0 -
P1030103.JPG (1.72MB)
Postat 13 March 2014 - 01:48 PM