Forum Culinar: Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa - Forum Culinar

Salt la continut

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Blanoasele noastre, care ne fac viata SI mai frumoasa

#4681 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143
  • Inregistrat: 24-November 09

Postat 21 May 2014 - 08:00 AM

Vezi postareaGiorgiana, la 20 May 2014 - 12:24 PM, a spus:

Vezi postareaAdriana, la 18 May 2014 - 10:33 PM, a spus:

Perla se uita pe facebook cu Marco :(

Are si dumneaei pagina pe Facebook?
Perla, o adevarata perla!

Uite inca un pasionat de calculator, monsieur Cody :occasion14:

Asaaaaaa, daca apas tasta asta, se intampla chestiunea cu pricinaaaaaaaa.... E bineee. Acum, apasam aici siii..... :)
Cam asa mi se pare mie ca sugereaza musiul.... :)

#4682 Useril este offline   EMMA -MON 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 21 May 2014 - 10:25 AM

Va prezint pe fetita mea, Moffy, cand era micuta si acum
Fisier atasat  image.jpg (171.37K)
Number of downloads: 0
Fisier atasat  image.jpg (157.58K)

Si cel mare impreuna cu Moffy
Fisier atasat  image.jpg (53.09K)

#4683 Useril este offline   2ut 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,117
  • Inregistrat: 07-April 10

Postat 21 May 2014 - 10:35 AM

Ce frumoasa e...amandoi, de fapt. Parca seamana un pic cu Perla.

#4684 Useril este offline   EMMA -MON 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 60
  • Inregistrat: 08-November 12

Postat 21 May 2014 - 10:40 AM

Vezi postarea2ut, la 21 May 2014 - 10:35 AM, a spus:

Ce frumoasa e...amandoi, de fapt. Parca seamana un pic cu Perla.

Multumesc. Da, se aseamana. :occasion14:

#4685 Useril este offline   bristena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,329
  • Inregistrat: 26-November 09

Postat 21 May 2014 - 10:46 AM

Vezi postareaEMMA -MON, la 21 May 2014 - 10:25 AM, a spus:

Atasament image.jpg
Atasament image.jpg

Atasament image.jpg

parafrazandu-l pe Cosbuc: la oglinda - iata-ma, tot eu, cea mica,

ce dulce poate fi, dar nici tigratul nu-i mai prejos
fiica dacilor

#4686 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 21 May 2014 - 12:20 PM

Buna ziua!Fetele mele dragi,vinsi eu cu...mai multe intrebari.Vreau sa-mi iau o pisicuta,am mai avut,dar la tara,acum stau la bloc.Deci vreau sa stiu ce inseamna sa ai o pisicuta la bloc:cum o invat sa-si faca 'nevoile 'la ladita cu nisip,sa nu rupa perdelele,sa nu sparga,sa nu se urce pe masa...etc.Acum nu ma intelegeti gresit,nu trebuie sa stea 'impaiata',dar nici nu vreau sa faca mari stricaciuni.Cat si daca o pot lasa singura in casa,ce perioada?Intreb,ca sa stiu cum sa fac,daca adopt un sufletel,vreau sa fie fericita,sa se simta bine,nu vreau sa o iau si sa o dau inapoi.Va multumesc mult.
Ea este pisi care o am la mama acasa

Fisier atasat  IMG_3046.JPG (66.29K)

Fisier atasat  IMG_3047.JPG (82.58K)
Prietenii advarati sunt rari

#4687 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 May 2014 - 01:15 PM

Draga mea, de descurcat se descurca, stie mai bine ca tine cum e cu litiera, iar de spart, o sa sparga diverse lucruri....aia e!

Le las pe celelalte fete sa-ti dea sfaturi si dupa iti spun eu cum ma descurc cu 4 in apartament!!

Uite ce nefericite sunt:

Imagine postata

ca tot ma intreba cineva de se cheama Cafe asa, uitati-va la blanita eiin plin soare!!!

Si la a lui Pisi sa vedeti cum nu luceste :rolleyes:

Aseara se cafteau, azi dormeau una langa alta pe perna lor!
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4688 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 May 2014 - 01:55 PM

Fiecare felina cu caracterul din dotare. Unele sînt cuminti din nastere, asa ca Mike, iar altele sparg tot ce le sta în cale, si crede-ma nu poti face nimic decît sa-ti lipesti decorul cu banda adeziva dubla :D

1 - un pisoi mic, tînar, care sta doar în casa sigur va fi poznas, asta tre' sa stii. Ca sa nu-ti zgîrie tot, probabil va trebui sa-i tai vîrful gerutelor, dar sa stii ca asta nu înseamna ca mobilierul sensibil, perdele si draperii, nu vor avea de suferit.

2 - la litiera se învata singur, dar sa sparga si sa nu rupa n-o sa-l/s-o înveti, ci o sa te învete el/ea cum sa i le ascunzi mai bine din cale.

3 - cu lasatul singur/a, poate la început îi va fi putin greu, cît e nou/a, dar în rest nu cred ca e o problema, pisicile dorm foaaaarte mult.

Eu am canapeaua întepata în diverse locuri, si nu putine! Facatorul de minuni e Sam. El sparge, rupe si agata tot! Na si? Acum sa nu-ti închîpui ca la mine arata ca dupa o explozie, ca am învatat cum sa pun lucrurule sa nu-i stea prea în cale :D Cu perdelele, ce sa fac, se mai încurca în ele... mai rastoarna cîte o orhidee, sparge vasul, rupe floarea... asta este. Nu pot lipi chiar tot si nici sa renunt la toate florile nu vreau. Cu toate ca în casa au mobilier adecvat si înca mare si etajat pe 4 nivele, pentru ascutitul ghearelor, lui tot îi place si canapeaua. Si sa nu uitam ca are si pomii din gradina, dar lui nu-i ajung. Canapeaua e de rasfat :D

Daca ai "noroc" de un pisoi ca Mike, nu vei întîmpina nici cea mai mica "problema". El poate umbla printre pahare de cristal si cu toate ca e un elefantel, nici nu le-ar atinge, atît de finut e!

Cel mai important e sa te gîndesti bine înainte de a face pasul asta. Un animal e un suflet care devine un membru de familie. Un pisoi umanizat ar suferi cumplit daca ar trebui sa-l dai ca nu mai poti din stiu eu ce motive. Iar mobila si perdele zgîriate nu e un motiv. Cînd fiica-mea avea vreo 13-14 ani, la un control de rutina am descoprtit ca printre alte alergii a dezvoltat una si la pisici ( stiti voi la saliva si matreata felina). Nici nu s-a pus problema sa dam motanii, si nu, nu ma consider vreo mama denaturata din cauza asta (fiica-mea a spus ca mai bine se muta ea decît sa dam pisoii). Nu intru în amanunte, dar chiar si problemele astea se pot combate, fara a da copiii :rolleyes: :D

Apoi tre' sa stii ca tre' sa ai pe cineva care vine zilnic sa-l hraneasca si sa curete litiera cînd esti în concediu, si eventual sa-l si animeze la joaca daca se poate :P
Ultima parte si importanta si asta e cea financiara. Vizitele la veterinari sint scumpe, cred ca peste tot. Chiar si pisicile de apartament se pot îmbolnavi.. la anumite vaccinuri se poate renunta, iar mai tîrziu, adica la maturitate, cred ca se cam poate renunta la toate, neavînd contatact cu maidanul. Dar asta îti pot spune mai bine mamele de pisici de apartament. Ai mei pentru ca ies afara, au nevoie neaparat de unele.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4689 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 21 May 2014 - 02:00 PM

Acu' ca le vad pe fetele Zerdei (unde-s restul? arata fetele! :rolleyes: ) , ma gindeam sa-ti mai spun ca daca te hotarasti sa aduci felina acasa, poate nu ar fi rau din start doua, sa nu se plictiseasca :D
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#4690 Useril este offline   Destiny 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 709
  • Inregistrat: 30-November 09
  • LocationLa munte

Postat 21 May 2014 - 03:50 PM

Va multumesc pentru sfaturi :D.Nu ma deranjeaza sa mai strice cate ceva,pentru ca e normal.eu sunt obisnuita cu pisi a mea care a ramas la mama(nu vrea sa o mai dea,iar la inceput era contra),dar cum spuneai Maya,ea are loc de joaca si in curte,pe cand la bloc e mai greu.Tocmai de aceea am cerut sfaturi,am si spus ca nu vreau sa iau un sufletel doar sa zic si eu ca am pisic.Cel mic isi doreste foarte mult,si eu,dar am auzit atatea 'povesti' cu pisicile la bloc...si da,as lua doua,trei chiar,ca eu mereu am avut si pisicute si catelusi.Oricum ma gandesc foarte bine inainte de a face pasul asta,si din nou va multumesc pentru sfaturi. :rolleyes:
Prietenii advarati sunt rari

#4691 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 21 May 2014 - 07:29 PM

Eu nu stiu cum era Perla de mica dar vazind-o pe Moffy m-am gindit ca era ca ea :rolleyes:

#4692 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 21 May 2014 - 10:08 PM

Maya mea e pisicuta strict de apartament. E delicata, pupacioasa, iubacioasa - are manechiura facuta saptamanal, dar cu toate astea tot mi-a intepat canapeaua (care nu e de piele) tot imi vomita pe covoare (dar se spala) tot ma trezeste la 3 dimineata sa-mi povesteasca de ale ei si trebuie sa curat mereu blanita (de pe ea si de pe paturici :rolleyes: )
Cand am luat-o am avut deja persoana pregatita de venit la ea cand sunt eu in concediu (si inca cateva de rezerva) am fost constienta ca va deveni ca si un copil, cu grija sa aiba mancare, liniste, vizite la medic (ultima data m-au costat aproape $500 testele ei de sange)

Tot ce a zis Maya e corect - Lulu, prima mea pisicuta (tot de apartament) a daramat toti copacii de craciun (si spart o gramada de globuri vechi si frumoase...invatare de minte, acum toate din casa mea sunt de plastic, lemn, matase) alerga noaptea dupa soricei, ne trezeam pe rand cu ea in pat, dupa cum ii venea dragul de noi...

Deci e un suflet activ pisicutul. Poate fi calma si calina, dar tot va mai musca-zgaria, ba de joaca ba ca o dragalim prea tare. Poate fi nebunatica numai sus pe tavan sa nu se suie...sau calma si somnoroasa, sperioasa sau genul de pisic care cum intra omul pe usa, se apuca de executat toate prostiutele pe care le stie a face, ca sa arate ca poate (fratele Mayei :D )

Asa ca...trebuie sa intrii in relatia asta cu inima deschisa si dispusa la multa iertare...dar recompensele...eee...numai cine nu are nu stie ce iubire poate da posesoarea mustetii :D
A cat is a friend fur-ever !

#4693 Useril este offline   zerda 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 6,005
  • Inregistrat: 04-January 10
  • LocationBucuresti

Postat 21 May 2014 - 10:22 PM

Eu n-am intentionat sa fiu "umana"a 4 pisici, dar acum cand ma gandesc la cate pisici am intalnit cred ca tot asa ajungeam, soarta, deh!

Cand era Pisi mica, era, cum a poreclit-o un amic, adjunctul lui Bin Laden, o lasa de permanenta la conducerea Jihadului! Asta este o gluma si sper sa fie tratata ca atare! In primul rand rasturna scrumiere, rodea flori, si dormea pe colivia celor 4 papagali ai mei, cand era in toane bune, pentru ca acolo era soare. Cand era in toane rele, lua la baschetzi colivia papagalilor aia se zburataceau si toate penele si semintele zburau peste tot.
Pisi nu intelege nici in ziua de azi ce inseamna sa nu stai/dormi/rastorni pe masa!! Am incercat cu stropitul, am incercat cu ziarul, poti sa-i fluturi si-un tramvai!!! :D

Avea boala pe calculator, nu suporta sa-i acorzi mai multa atentie decat ei!! Cum domnul juca diverse jocuri, juca si ea cot la cot cu el, nu vrei sa stii ce se auzea din sufragerie cand punea ea labutza unde avea ea chef!! :D

Daca cumva lucra cineva serios la calculator, scria cu tine, si iesea ceva de genul domnule presedinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee si daca intamplator manca sau urmarea vrabii pana terminai, se baga dupa fotolii si se legana pe firul de la calculator pana il scotea din priza si pierdeai totul!! Ti-am zis, terorista pe fata, fara rusine!

Astea mici sunt mai echilibrate, doar Squeaky e un pericol pentru orice mester intra in casa: daca e instalator, electrician, de la cablu, omul de la asigurari, oricine, ii intra in geanta se joaca cu ce gaseste pe-acolo, trage cabluri, nu se sperie de bormasina, cand a deschis omul calculatorul s-a culcat in carcasa lui!!

Lui Cafe ii place sa se plimbe la vecini, pana acum s-a lasat doar cu un atac de panica cand a gasit o pisica neagra in bucatarie!!

Veve e preferata tuturor, in afara de canapele. Si fotolii. Si de covorul, unicul care a supravietuit la mine in casa! Deci ti le ia metodic la scarmanat! Si eu, ca si Maya le-am luat utilaj de ascutit ghearele,frumos luxos, fix 2 zile le-a pasat de el!!

Bibelouri nu mi-au spart, dar mi-au spart un vas de lut :rolleyes: Poate pentru ca nu am bibelouri, doar figurine de bronz sau piatra. Au spart niste vase prin bucatarie, deobicei ca se fugareau si-au aterizat in farfuria pusa spre marginea mesei, si aleluia!!

Mananca flori, toate, trebuie sa ai grija nu numai ce flori iti cumperi si ce flori primesti de exemplu crinul si zambila sunt toxice!

Fura bijuterii sau zdranganele, clame de par, daca le lasi in locuri nesupravegheate sau accesibile. N-are sens sa intri in panica pana n-ai sters tot praful de sub mobile cu tine personal, ca undeva pe acolo sunt!!

Squeaky este junky, fura mucuri de tigara din scrumiere si le plimba prin toata casa si apoi le vara undeva, unde daca labuta ei nu ajunge, mana ta nici atat!

Nu se poate sa lasi mancare pe masa din bucatarie, decat daca este ceapa,usturoi, praz, sau dulciuri. Pana si banala paine este in pericol! Ii rontzaie coaja zici ca au dat soriceii pe acolo!

Si pe urma este chestiunea cu parul. Pe mine m-a lasat masca faptul ca multi cunoscuti evitau sa se aseze pe canapea ca daca are par, daca se ia pe haine, etc. etc. Evident ca primavara si toamna lasa o tona de par si ca e o grija curatatul, dar nu cred ca este insurmontabila.

Eu le-am lasat singure si 4 zile o data cu mancare si apa si s-au descurcat, presupun ca una este mai simplu, dar ii e mai urat singura de tot. Cand era Pisi mica o mai gaseam plangand la usa, dar de cand sunt mai multe n-au treaba!

Ideea generala este sa iei lucrurile cu calm, de exemplu daca pisica ta se hotaraste ca cel mai bun loc din casa este in chiuveta din baie, ridici din umeri si te speli pe maini in alta parte!Daca ea considera ca cel mai bun loc de dormit este cu capul in pantofii sotului o lasi acolo! Daca vrea sa-ti faca ordine in dulap si sa se urce pe hainele proaspat puse acolo, te inveti sa inchizi usa mai repede decat ea!

Si mare atentie la cabluri cand e mica uite ce se poate intampla:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

si din nou la flori:

Imagine postata

In rest o sa te distrezi cat n-o sa-ti vina sa crezi si o sa se lipeasca de tine dar cand face asta nu mai poti s-o lasi, e deja copilul tau cum bine a spus Maya.
Nu trezi niciodata un tigru care doarme!

#4694 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 May 2014 - 08:05 AM

Sunt superbi amandoi! :rolleyes: Si mie mi se pare ca Moffy seamana cu Perla. :D

#4695 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator

Postat 22 May 2014 - 01:00 PM

Vezi postareaDestiny, la 21 May 2014 - 12:20 PM, a spus:

Buna ziua!Fetele mele dragi,vinsi eu cu...mai multe intrebari.Vreau sa-mi iau o pisicuta,am mai avut,dar la tara,acum stau la bloc.Deci vreau sa stiu ce inseamna sa ai o pisicuta la bloc:cum o invat sa-si faca 'nevoile 'la ladita cu nisip,sa nu rupa perdelele,sa nu sparga,sa nu se urce pe masa...etc.Acum nu ma intelegeti gresit,nu trebuie sa stea 'impaiata',dar nici nu vreau sa faca mari stricaciuni.Cat si daca o pot lasa singura in casa,ce perioada?Intreb,ca sa stiu cum sa fac,daca adopt un sufletel,vreau sa fie fericita,sa se simta bine,nu vreau sa o iau si sa o dau inapoi.Va multumesc mult.
Ea este pisi care o am la mama acasa

Si jupanu' caraia, cand ii tot ziceam eu sa luam o pisicuta. Ca sta singura, ca strica, ca o sa trebuiasca s-o invatam cu tavita, ca sa nu faca mizerie (asta insemna sa stam acasa, cu ea), ba una, ba cealalta... Pana cand am luat-o pe Micky.
I-am pus tavita si nisipul (argila, mai corect zis) si demoazela si-a vazut de trebusoarele dumisale fara nici o problema. La cateva zile am mers cu ea intr-o vizita si am carat si tavita dupa noi. Am pus-o intr-un colt, am luat-o, am pus-o in tavita, a mirosit, apoi s-a dus prin casa, sa faca inspectia. Cand a avut o apasare, s-a dus direct la tavita si a rezolvat problema. Apoi si-a vazut iar de colindat prin casa oamenilor. Repet, casa complet straina....
Un alt motiv pentru care jupanul a tot ezitat, era mobila. Ei bine, nici pana acum (dupa juma' de an) nu s-a atins de canapea sau fotolii. Scarmana copacul dumisale sau una dintre traverse (covorasul pus la intrarea in camera). Dar inca nu l-a stricat... :floare: Si nici nu i-am taiat gherutele pana acum. Deloc.
E drept ca pe perdele / draperii s-a urcat, de cand era micuta, dar am luat un spray (urat mirositor pentru nasucul dumisale finut) de la magazinul de animale si s-a ferit de zona cu pricina. Asa ca, de fiecare data cand o vedeam tentata sa urce, scoteam spray-ul la interval si gata. Dar asta s-a intamplat pentru scurt timp, cand era prea mica si nu putea sa sara pe pervaz, de exemplu. Oricum, la un moment dat te mai saturi de perdele si draperii si le mai schimbi, nu? :D
Mi-a daramat si mie flori (ghivece) dar mai mult din cauza ca nu putea aprecia prea bine distanta dintre ghiveci si geam cand era jos. Vroia sa urce pe pervaz, fara sa-si dea seama ca ghiveciul ocupa tot spatiul. Abia cand ajungea la fata locului si realiza ca n-are unde sa poposeasca afla ce greseala facuse. Normal ca se dezechilibra si, in cadere, mai lua si ghiveciul cu ea. Dar asta s-a intamplat de 2 ori.... In rest, binevoia sa pice singurica, fara sa produca vreo paguba florilor.
Eh, asta e. Noi sa fim sanatosi! :floare:
La inceput, cat era puisor mic si zgubilitic, maimu' obisnuia sa se joace non-stop cand eram acasa. In rest, dormea de rupea pamantul. Nu-i trebuia nimic.
Si noi am fost tentati sa luam 2 pisicute, dar pana la urma am ramas doar cu Micky. Si vad ca se descurca si singurica. Pana acum n-am lasat-o singura mai mult de cateva ore (bine, vreo 16.....), iar cand am plecat in concediu i-am mutat domiciliul la niste prieteni. S-a adaptat si acolo destul de repede. Avea ladita ei, mancare, jucarii..... Nu s-a suparat prea tare ca a fost deportata o saptamana. :floare:
Mama mai pleaca de acasa, uneori pentru mai multe saptamani si lasa animalutele singure. O pisica si-un motan. Se duce zilnic o verisoara sa le dea de mancare, sa stranga, sa se joace cu ei.... Dar nu sta foarte mult timp acolo. Nu e prea placut pentru pisici, dar se descurca. Bine, sunt si in varsta.... Pisica are 17 ani, iar motanul 13.... au cam trecut de prima tinerete si nu mai sunt asa zgubilitici.
Ne-am atasat repede de Micky, ea de noi, iar acum (cum ziceau si celelalte fete) e membru cu drepturi depline in casa. :floare:

#4696 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 22 May 2014 - 03:31 PM

Vezi postareaFoxyy, la 22 May 2014 - 01:00 PM, a spus:

Oricum, la un moment dat te mai saturi de perdele si draperii si le mai schimbi, nu? :floare:

Absolut! Eu am renuntat la jaluzele, pentru ca domnisoara mea are dintisori de soricel..ce prinde ata, elastic, trebuie ros..si cum mi-a ros atele de care trageam..am pus perdea si draperie :floare:

#4697 Useril este offline   Uma 

• PipPipPipPip
  • LocationMica's world

Postat 22 May 2014 - 03:35 PM

Vezi postareazerda, la 21 May 2014 - 10:22 PM, a spus:

Ideea generala este sa iei lucrurile cu calm, de exemplu daca pisica ta se hotaraste ca cel mai bun loc din casa este in chiuveta din baie, ridici din umeri si te speli pe maini in alta parte!Daca ea considera ca cel mai bun loc de dormit este cu capul in pantofii sotului o lasi acolo! Daca vrea sa-ti faca ordine in dulap si sa se urce pe hainele proaspat puse acolo, te inveti sa inchizi usa mai repede decat ea!

Cafe, ai prins EXACT esenta relatiei cu piticii pufosi :) Ele/ei se hotarasc si noi le acceptam dreptul de a decide :)

Da, si mai e si dormitul cu noi in pat cand ajungem sa dormim pe margine pentru ca o burtica trebuie sa se intinda bine de tot (sau cum sunt doi prieteni de-ai mei care dorm pe jumatate de perna ca motanii lor dorm pe capul lor si pun stapanire pe perna!)

In concluzie, nu e usor, dar dar avantajul e tot de partea noastra...a mea cand mi se uita in ochii si toarce ...e un moment de bucurie suprema :)

#4698 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 May 2014 - 10:43 AM

Doamne, cat sunt de frumosi!!!! Sa-ti traiasca toti blanosii!!!!
GEORGIA

#4699 Useril este offline   Giorgiana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: yellow
  • Postari: 4,405
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 23 May 2014 - 10:53 AM

Vezi postareazerda, la 21 May 2014 - 01:15 PM, a spus:

Aseara se cafteau, azi dormeau una langa alta pe perna lor!

Si la mine este la fel, acum se caftesc, acum dorm unul langa altul, se spala reciproc si se pupa in botic, iar dupa un timp incep sa se scuipe. Si la mine Cody este blandetea intruchipata, Fifi este cam zurlica, nici eu nu mai stiu ce nu mi-a daramat si mi-a spart si o vaza, dupa care si acum smiorcaie mama mea. Asta e! Sunt copiii nostrii blanosi pe care ii iubim nespus demult! Mi-au stricat perdelele din casa, s-a pus intrebarea: Dam pisicile sau luam alte perdele? Raspunsul foarte prompt: Luam alte perdele, normal! Si tot asa!
Pupici la toate pisicoantele!
GEORGIA

#4700 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 24 May 2014 - 12:11 PM

Am dus *bàietul* la vet...si am plecat cu bus si tram :love7:...si cum nu ne place sa stam in cusca...
am stat in brate =)).

ps am pus restul la han :)

Fisiere atasate

Arata acest topic

• 281 Pagini +
  • « Prima
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • Ultima »